Arama sonuçları: *

• Users: eyupefe3
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. eyupefe3

40 Bin TL Masaüstü PC Önerisi

Makine mühendisliği için kullanıcam.35bin bandından 40 bin bandına kadar atarsanız sevinirim.
  2. eyupefe3

40 Bin TL Bütçe Mühendislik İçin Bilgisayar Önerisi

Makine mühendisliği için 40 bin tl bütçem var.İş odaklı,yanında oyun da oynayacağım ama zaten güçlü bir sistem olacaktır.Bütçenin 1-2bin üstüne maksimum çıkabilirim harici olmaz.
  3. eyupefe3

Bilgisayar Jack Girişli Kulaklığı Algılamıyor.

Herkese selam,yeni anakart işlemci modülüne geçtim a320m anakartım var kulaklığım logitech g335.Acaba anakarta bağlama yaparken audio ve speaker kısımlarını yanlış mı taktım nerde sorun olabilir ?
  4. eyupefe3

5-6 Bin TL Bütçeye Monitör Önerisi

Kronik sorunu olmayan yukarı aşağı oynayabilen 144 veya 165hz 24inç monitör arıyorum.
  5. eyupefe3

Öneri Xeon E5430 İşlemciye Ekran Kartı Önerisi

Psu 12v kanalından 220w veriyor yeni psuda alabilirim 1050ti düşünüyorum darboğaz tabii ki yer ama valorant cs falan oynuyucam zaten onun harici kaldırırsa forza bu kadar.Bütçe ne kadar az çıkarsa o kadar iyi ama sınır yok.Çalıştığımdan oraya aktarıcam. Asus p5g41t-m lx Xeon e5430 2.93ghz oc 8gb...
  6. eyupefe3

2bin TL'ye Kadar Xbox Düzen Kontrolcü Önerisi

2 bine kadar bütçem var ama ne kadar az ödesem benim için en iyisi o.Bu bütçe sınırına en fiyat performans kablosuz xbox düzen kontrolcü ne alabilirim ?
  7. eyupefe3

Reboot And Select Proper Boot Device Hatası

Termal macun değişimi için anakartı söküp tekrar topladım sistemi şimdi bu hatayı veriyor bütün kablolar doğru yerinde takılı hdd kablosunu 2 kere düzgünce çıkar tak yaptım düzelmiyor neden olur ? 1733845058 Sorunu çözdüm hddnin 1 tane kablosunu başka parçayı sökerken yalnışlıkla sökmüşüm taktım...
  8. eyupefe3

Tek kullanımlık Termal Macun Önerisi

İşlemci için tek kullanımlık bir macun arıyorum,sahibindende param güvende olan herhangi bir ilan alabilirim veya normal sitelerden herhangi bir ürün.Çok yüksek bir mebla vermek istemiyorum.
  9. eyupefe3

Bilgisayarıma Yeni Parça Önerisi

Mevcut sistemimde doğru düzgün düşük seviye oyunları bile oynayamıyorum.Cs2,valorant,assetto corsa (olursa forza4) açması için aşağıdaki özellikte pcye ne almam gerekiyor ? Bütçe konusu sıkıntı değil ama bu denli ölü bir sisteme yüksek meblalar harcamak istemem.Şuanki düşüncem ekran kartı ve...
  10. eyupefe3

Hangi Ücretsiz Yapay Zekaya Fotoğraf yaptırtabilirim ?

Bisiklet takımı için logo ve forma için örnekler arıyorum hangi yapay zeka yapar ?
  11. eyupefe3

Modem Arayüzüne Giremiyorum

https://www.amazon.com.tr/Asus-90IG0471-BO3100-DSL-AC51-AC750-Fiber/dp/B077BSHVCB/ref=asc_df_B077BSHVCB/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510268206466&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=14397876372026393602&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012769&hvtargid=pla-634218763578&m...
  12. eyupefe3

Kaliteli Modem Önerisi

Arkadaşlar modem bugün bozuldu mediamarktta vs elden alabileceğim modem öneriniz var mı ? Türk telekom kullanıyorum bütçe 1k civarında çok kaliteliyse biraz üstü.
  13. eyupefe3

İnternet Önerisi ?

Taahhütlü internet istiyorum,şuanda türk telekomun 16mpbslik paketi var hiç memnun değilim ay sonu bitiyor sözleşme.Kablonet'e gittim bugün,türksat altyapısı olmadığı için veremiyoruz dediler,öneriniz var mı ?
  14. eyupefe3

24Bin TL Hazır Sistem Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/366417/emin-citak-e3-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sisteme 1tb hdd yanına b550m k argb 5100mhz anakart düşünüyorum ama belki daha iyi işlemcili modeller vardır,öneriniz var mı ?
  15. eyupefe3

Yurt Dışı Alışverişte Telefona Onay Kodu Gelmiyor (Bike Discount)

Arkadaşlar selam,bike discount sitesinden 130 euroluk sipariş vericem.Kart bilgilerini her şeyi yazıyorum 3d onay için sms yolladıkları yere gelince telefona kod gelmiyor neden olur ?
  16. eyupefe3

Fortnite "Çöktü" Hatası Verip Duruyor

Oyuna giriyor bağlanıyor kısmı geliyor aşağıdaki bar dolunca oyundan atıp çöktü raporu veriyor eskide açılıyordu çözümü nedir ?
  17. eyupefe3

ACİL Ryzen Sistem Mi İntel Sistem Mi Almalıyım ?

https://www.itopya.com/htalks-jkamd-ryzen-5-5500asus-geforce-rtx-4060-dual-white-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgefo_h24928 https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-ti-gaming-oc-8g-h610m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html...
  18. eyupefe3

30 Bin TL Sistem Ve Monitör Önerisi

Öncelikle selam,165hz ips bir monitör ve yanına hazır sistem arıyorum,şimdiden teşekkürler.
  19. eyupefe3

Taahhütlü İnternet Önerisi

Düşük bütçeli öncelik tercih 75-100mbps internete önerebilir misiniz
  20. eyupefe3

1000 TL Bütçeye Ekran Kartı önerisi

Psu 12v kanalından 220w veriyor peak poweri 250w yazıyor.İşlemcim Xeon E5430,psu güç kablosu 6pin çıkışım var bin tlyi geçmeyecek şekilde öneri bekliyorum.
Geri