Selamlar sevgiler beyler bayanlar. Ben rtx 4060 laptop arıyorum ve bütçem EN EN EN FAZLA 35K öğrenciyim ve lazım olcak bana önerseniz olurmu bulamazsanızda indirimler ne zaman başlar bi söyleseniz sevinirim iyi günler saygılar
Arkadaşlar merhaba. Bu yaz pc almak istiyom ve indirimler ne zaman olcak bilmem bana biraz bilgi verseniz ona göre para ayarlıcam da 4060 laptop istiyorum. İndirimli bir şey olursa yazmanızı isterim
@SadeceBirisi.
Usta etiketle demiştin etiketledim
Arkadaşlar merhaba. Bu yaz pc almak istiyom ve indirimler ne zaman olcak bilmem bana biraz bilgi verseniz ona göre para ayarlıcam da 4060 laptop istiyorum. İndirimli bir şey olursa yazmanızı isterim
merhabalar windows 11 kuruldugunda ben pc de ki bazı proggramlar ve oyunların kaybolmasını ve yeniden indirilmesini istemiyom eğer windows 11 i kurdugumuzda firek win 10 da olan programlar bize gelecekmi ve gelmiyosa bunun çözümü varmı ?
selam şimdi ben ucuza 1800 tl ye kasa ram işlemci ve anakart almak istiyom amd ryzen 3 1200 ASUS PRIME A320M-F A320 AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200(O.C.) MHz USB 3.1 Anakart
RAM HyperX fury ve
RAMPAGE GLASS 4x120mm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası +PSU olurmu
geçenlerdeki hüncellemede nvidia rtx 3060 serisinde mining kilidi olmadan yeni sürümü yayınladı sonrada kaldırıdı açıklaasında nividia hata yaptık dedi acaba hatamı yoksa miningcilere kıyakmı geçti yani nvidia hata yapmaz bana göre yani sıkıntı oyuncular için kaldırsada zaten miningcilerin...