Arama sonuçları: *

• Users: -Cenker
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. -Cenker

Oynadığım Eski Oyunun Adını Unuttum

Merhaba dostlarım yaklaşık 10 sene öncesinde oynamış olduğum oyun şimdi aklıma geldi ismini unuttum belki hatırlarsınız diye sizinle de paylaşmak istiyorum.Oyunda arabalarla ilgili çeşitli şeyler yapıyorduk.Bildiğiniz futbol barajı oluyordu geriden rampadan hızlanıp arabayla gol olmaya...
  2. -Cenker

Dostlarım İ1135G7 işlemci fc24 kaldırır mı

Dostlarım merhaba malumunuz fc24 fiyatı düştü bende değerlendirmek istedim iş amaçlı şöyle bir notebookum var fc24 ü kaldırır mı
  3. -Cenker

Çözüldü✓ G4400 Uygun Ekran Kartı Önerisi Verirmisiniz

Merhaba dostlarım yakın bir arkadaşımda G4400 işlemci var bütçesi pek yok ekran kartı gt440 ekran kartı upgrade edelim dedik toplamda 2 k ya yakın bütçesi var SSD RAM ve Ekran Kartı için RX 470 4 GB le darboğaz yapar mı bu işlemci ya da ne önerirsiniz teşekkür ederim şimdiden
  4. -Cenker

PC kendi kendine kapanmadan önce defalarca restart attı

Merhaba dostlarım dün PC de işim bitince kapattım kapattıktan sonra kendi kendine restart attı bende PSU yu kapattım bugün sabah açtım monitöre sinyal gelmedi 2-3 kere de ben kasanın üstündeki restart tuşuna bastım şimdi de böyle bir ekran geldi ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkür ederim
  5. -Cenker

Öneri İşlemciye uygun ekran kartı

Dostlarım merhabalar elimde Ryzen 7 2700X var 3 sene önce almıştım aldıktan 1-2 ay sonra R5 3600 ler çıkınca kahrolmuştum ama yapacak bir şey yok. O zamanlar bütçem anakart ram işlemci kasa psu ya yetmişti. Elimde Asus HD7700 ekran kartıyla idare ediyordum.Bu yaz upgrade yapmayı düşünüyorum...
  6. -Cenker

Ryzen3 3250u mu İ31005G1 mi

Merhaba dostlarım 2 tane 5000-5700 tl bandında laptop buldum.Sizin daha iyi önerileriniz varsa açığım.Sadece ofis programları webde gezinmek amaçlı kullanılacak.Hangisini önerirsiniz ...
  7. -Cenker

17.000 TL sistem önerisi

Dostlarım selamlar bayadan beri ortalıkta yoktum umarım afiyettesinizdir piyasadan da uzak kaldık haliyle güncel olarak 17 k ya sistem önerebilir misiniz
  8. -Cenker

11 Bin TL laptop önerisi

Merhaba dostarım 11•000 TL maksimum oyuncu laptopu önerir misiniz ben bunu buldum https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-e0004nt-amd-ryzen-5-5600h-16gb-512gb-ssd-rtx-3050-freedos-16-1-fhd-tasinabilir-bilgisayar-4h0l3ea-p-HBCV00000CI19N
  9. -Cenker

Dostlarım merhabalar 2 Vantilatör arasında kaldık yardımcı olur musunuz ?

Dostlarım 2 vantilatör arasında kaldık aranızda kullananlar varsa yardımcı olabilirler mi şimdiden teşekkürler iyi akşamlar dostlarım :) https://www.trendyol.com/esty/v48005b01-ayakli-vantilator-p-40134237?boutiqueId=562083&merchantId=107886...
  10. -Cenker

5000TL an itibari ile sistem tavsiyesi

Merhabalar dostlarım 3-4 aydan beri yoktum piyasada farketmişsinizdir belki.Gündemden de uzak kaldım haliyle.Ekran kartı fiyatlarına baktım (vay anasını) dedim içimden.Kuzenim bilgisayar alacak allah nasip ederse.Gündemden uzak kaldığım için foruma koştum hemen.Yardım eder misiniz ? Şimdiden...
  11. -Cenker

Keenetic extra DSL nasıldır

Keenetic extra dsl nasıldır o fiyat bandına daha iyisi varsa önerir misiniz vdsl olması gerekiyor şimdiden teşekkürler iyi geceler dostlarım..
  12. -Cenker

İngilizcesi sağlam bir dostumuz bana ulaşabilir mi ? (KONU KİTLENEBİLİR)

Dostlarım kardeşimin ingilizce ödevi var yardımcı olabilecek var mı ?
  13. -Cenker

Windows 10 güncelleme yaparken hata alıyorum

Dostlarım merhaba.Bilgisayarım 2 Ay öncesine kadar başka odada bulunuyordu ve wifi güçlendirici ile internete bağlanıyordum.O aletinde kablosunda tutaklılık vardı.Zamanında güncelleme için bırakmıştım tam hazır yüklenecek hale gelmişken internet kopmuştu.O gün bugündür windowsun o sürümünü şuan...
  14. -Cenker

D-Smart İnternet Rezilliği

Dostlarım iyi akşamlar.Bu kadar rezil bir internet görmedim.Önceden 15 mb alırken bugün 3 mb internet alıyorum.Müşteri temsilcisini aradığımda bu hız 1mb e düştü şaka gibi.Birde bir şey IP sı dedi ama inanın anlamadım.Aylık 23 TL gibi bir fark ödeyecekmişim.Şuan uyduyla birlikte kotasız...
  15. -Cenker

Asus Rog Strix 3060Tİ Fiyatı İtopyada belli oldu :(

Dostlarım inşallah daha düşüğe satan siteler olur ama itopyada 6900TL OC versiyonu 7100TL itopya biraz kazık satıyor 6300TL civarında satılırsa düşünürüz o zaman
  16. -Cenker

3060Tİ için 1080P de darboğaz yapmayan işlemci önerir misiniz ?

3060Tİ için 1080P de darboğaz yapmayan işlemci önerir misiniz ?
  17. -Cenker

3060Tİ 2700x darboğaz olur mu

Dostlarım merhaba uzun zamandan beri ekran kartı alacaktım bilenleriniz vardır belki şuan biriktiriyorum aklıma Asus rog strix rtx2060 almak vardı 3700 TL ye ancak bugün Abdullah abinin atmış olduğu videodan 3060Ti almaya karar verdim fiyatı da zaten 4500TL civarında olacakmış sizlere sorum şu...
  18. -Cenker

Steam kredi kartını kabul etmiyor

Merhaba dostlarım bugün Cs:Go dan iten satacaktım kart tanımlı değildi.Kart eklemek istiyorum ancak kabul etmiyor.Önceden hesap 1 kere çalındı ama geri aldım mail ve telefon sayesinde yardımcı olursanız sevinirim
  19. -Cenker

Yardım Bilgisayarı kapattığımda anakart ve kulaklığın ışığı yanmaya devam ediyor

Dostlar sorun bu tamam PSU'nun anahtarını kapattığımda sorun çözülüyor ama bunu BIOS'tan yapma gibi bir imkan var mı ? James Donkey 710 model kulaklık ve Asus Tuf B450 Plus Gaming modeli anakartım var.Yardımlarınızı bekliyorum iyi günler dostlarım :)
  20. -Cenker

Şuanki Giden Gidişata Göre Kim Şampiyon Olur ?

Şuan çok iyi giden bir Fenerbahçe var sadece ofansif anlamda 3.Bölgede topu kaleye atmakta zorlanan bir takım Galatasaray her ne kadar sakatlarla uğraşsa da yapmış olduğu transferlerden istediği verimi alamadı Beşiktaş geçen hafta geçen senenin lideri Başakşehir'i yenerek güven depoladı.Haftaya...
Geri