Arama sonuçları: *

• Users: atar1993
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. atar1993

Öneri İnternet IIS önerisi

Merhaba değerli Donanım Arşivi sakinleri. Başvuru yaptığım adreste şuan millenicom internet kullanıyorum fakat aboneliğim bitmek üzere. Bana yeni sunduğu fiyatlar aşırı yüksek olduğu için farklı bir ISS arıyorum. Millenicom 650-700 TL bir ücret teklif etti. Kullandığım altyapıda 7-8 mbit civarı...
  2. atar1993

Filament atıkları geri dönüşümü

Merhaba değerli Donanım Arşivi sakinleri. 3D yazıcıdan atık olarak çıkan bazı tip filamentler belediyeler tarafından geri dönüştürülebilir plastik olarak kabul görmediği için bir firmaya vereyim diye bakıyorum fakat üretici firmalar bile geri dönüşüm için kabul etmiyor. Bu filament atıklarının...
  3. atar1993

Steam "Bu ürün şu anda bulunduğunuz bölgede erişime kapalıdır" sorunu

Merhaba Değerli donanım arşivi sakinleri. Eskiden oynadığım bir oyun steamde aramada çıkmadığından oyun steam platformuna gelmiyor diye düşünüyordum. Google'da arama yapıp baktığımda steam bağlantısı olduğunu gördüm fakat oyunu satın alamıyorum. Steam üzerinden bu oyunu almak mümkün mü? ya da...
  4. atar1993

Öneri NFC ödeme desteği sunan saat önerisi

Huawei Watch GT 4 kullanıcısıyım. Satın alırken huawei bir kaç ay içinde ödeme sisteminide destekleteceğiz demişti. Yine her yalan dolan çeviren satıcılar gibi pazarlama sonrası destek vermeyen huawei sayesinde 2 yıldır bu özelliği kullanamıyorum. Huawei'yi son aradığımda saatinize tabii ki...
  5. atar1993

Amazon.com siparişi 30 euro üstü gümrük sorunu çıkartır mı?

Merhaba değerli donanımarşivi forum sakinleri. Amazon.com da normalde başka bir ürünü almak istediğimde 30 euro üzeri olduğunda sipariş verilemiyor fakat ekteki ürünü almak istediğimde herhangi bir engel göremedim. Bu siparişi gerçekleştirdiğimde gümrük sorunlarıyla uğraşma durumum olmuyor mu...
  6. atar1993

Sapphire RX 9070 XT Nitro+ yüzeysel inceleme

Merhaba Donanım Arşivi sakinleri. Sapphire RX 6900 XT Nitro+ SE modeli kullanıcısıyım. Yeni sistemimde RX 9700 XT ekran kartına geçiş yaptım. Malzeme kalitesi olarak önceki nesillerdeki Nitro+ modelleri gibi kaliteli işçilik çıkartmışlar. Sıcaklık konusunda, ses konusunda, teknoloji konusunda...
  7. atar1993

LGA1700 DDR4 mini-ITX anakart önerisi

Merhaba Donanım Arşivi sakinleri. ASUS Prime H610I Plus D4 kullanıyordum. Anakart arıza yapıp servise gittiğinde servis üretim hatası diyerek para iadesi yaptı. Şu an elimde kalan parçalara uyacak bir anakart arıyorum fakat bulamıyorum. Aynı anakarttan almak istedim fakat D4 modeli yok. D5...
  8. atar1993

Ryzen 9000 serisi ne zaman Türkiyede satışa çıkacak?

Amazon gibi sitelerde yurtdışında satışları başlamasına rağmen Türkiyede satışları başlamadı. Ne zaman Türkiyede satışa çıkacağı ile ilgili bir bilgi mevcut mu? Şuan için Ryzen 7 9700X işlemciyi beklemekteyim.
  9. atar1993

ACER Nitro 5 AN517-42 PCIe 2. slot sorunu

Donanım arşivi videosunda incelenen laptopu kullanmaktayım. 2. slota taktığım ssd PCIe 4.0 x2 olarak çalışmakta. Aynı şekilde alıp kullanan arkadaşlarda da aynı durum mevcut mu? Bu durum videoda bahsedilmemiş. @Abdullah Hacıgül
Geri