Arama sonuçları: *

• Users: isihaestus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. isihaestus

Öneri 1300-1400$ aralığında MSİ laptop önerisi lazım.

Amerikadan getirteceğimden amazon, newegg, bestbuy tarzı siteler daha iyi olur. Ekran kartı 2070 olsa daha iyi olur, performansa daha çok önemli benim için.
  2. isihaestus

MSI GL75 Leopard 10SFK-029 alınır mı?

Mayıs ayında arkadaşım Amerikadan ülkeme gelicek. Geldiğinde bir sistem toplatacağım, ek olarak laptop da istiyorum. Sebep üniversitede son yılım ve daha sonra İtalyaya master-a gideceğim. Ekran kartı çok iyi olan, beni bikaç ay ve ya yıl sonra yormayacak bir laptop arıyorum. MSI bu model...
  3. isihaestus

Öneri Max 1300$ laptop önerisi.

Mayıs ayında arkadaşım Amerikadan ülkeme gelicek. Geldiğinde bir sistem toplatacağım, ek olarak laptop da istiyorum. Sebep üniversitede son yılım ve daha sonra İtalyaya master-a gideceğim. Ekran kartı çok iyi olan, beni bikaç ay ve ya yıl sonra yormayacak bir laptop arıyorum. Çoğunlukla shooter...
  4. isihaestus

Öneri 5600x, RTX3070 için kullana bileceğim anakartı tavsiyyesi lazım

Arkadaşlar, fiyatı en fazla 240 dolar olacak en iyi performanslı anakart önerisi lazım. Amazon, bestbuy, newegg gibi sitelerden link koyarsanız sevinirim, Amerikadan alacağım. Toplayacağım sistem özellikleri: Thermaltake Toughpower Grand RGB 750W Thermaltake TOUGHRAM RGB DDR4 3600MHz 16GB MSI...
  5. isihaestus

1600$ Bütçeyle toplanacak en iyi performans bilgisayarı.

İyi akşamlar arkadaşlar. Bir kaç hafta önce PC toplayacağımdan konu açmıştım, amma bütçe sorunundan yeniden bir sistem listesi hazırlayıp toplamayı karar aldım Bütçem 1500 dolar. Neden dolar diye sorucaksanız Amerikadakı bir arkadaşım tüm parçaları alıp ülkeme (Azərbaycana) getirecek. Bu yüzen...
  6. isihaestus

Ryzen 7 3800X vs Ryzen 5 5600X vs i7 10700K

Bilgisayar toplayacağım ve uzun süre kullanabilmem için en iyisini seçmek istiyorum. Düşündüklerim AMD Ryzen 7 3800x, AMD Ryzen 5 5600x ve Intel Core i7-10700K. AMD-nin stock soğutmasını kullanmayacağım, MSI marka sıvısoğutma alacağım, o yüzden sadece performansı ve fiyatı önemli...
  7. isihaestus

Toplayacağım sisteme tavsiye gerekiyor.

İyi günler, arkadaşlar. Yurtdışında arkadaşıma toplatacağım, daha sonra ülkeme getirteceğim bir kasa topluyorum. Düşündüğüm sistem parçaları: AMD Ryzen 7 3800X RTX 3070 8 GB SAMSUNG 980 PRO 1TB Corsair VENGEANCE 16GB (2x8) Asus Prime X570-Pro Corsair RMX Series RM750x Noctua NH-D15S Bir arkadaş...
Geri