Arama sonuçları: *

• Users: Kosi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kosi

ACİİL YEMEK SEPETİ KODU OLAN VEREBİLİR Mİİİİ

serisinden bi indirim var mı
  2. Kosi

BİOS UPDATE SONRASI PBO NUN KAYBOLMASI

arkadaslar öyle can sıkıntısına takılırken bios update yaptım ve sonrasında tekrardan ayarlarımı eskisi gibi yapmaya gittigimde biosta pbo kısmı artık yok update sonrası her yeri kurcalasamda bulamadım bir bilgisi olan var mı ANAKART: TUF GAMING A620-PRO WIFI Eski sürüm 3222 idi 3287 yükledim
  3. Kosi

Yardım Tüketici Hakem heyetine başvurmalı mıyım

arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 1-2 ay önce hepsiburada üzerinden bir sıvı soğutma aldım aldığım sıvı soğutma kullanılmış , tozlu ve radyatörü hasar görmüş bir vaziyette geldi ben ürünü iade için geri yolladığımda bana ürünü onarıp geri yolladılar şimdide kullanılmış ürünü onarıp bana...
  4. Kosi

Yardım ÇİFT MONİTÖRDE FPS SABİTLENİYOR

arkadaslar iyi forumlar çift monitöre geçiş yaptım. oyunlarda fpsimi otomatik 109 fps e sabitliyor tek monitör kullanırken böyle bir sorunum yoktu çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi
  5. Kosi

Çözüldü✓ Nvdia experience nereden indirebilirim

eski nvdia experienceyi bulamıyorum hep app i indirtiyor eski experienceyi bir yerden bulup indirme şansımız var mı yoksa artık app kullanmak zorunda mıyız
  6. Kosi

Öneri RGBSİZ 420MM SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ PLS

arkadaşlar iyi forumlar rgbsiz, mümkünse 420mm bulamazsak 360mm de olur soğutması iyi birazda şık duran bir sıvı soğutma istiyorum sizden bütçe 7-8k ya kadar cıkarım sıkıntı yok şimdiden teşekkürler KASAM: ASUS PROART PA602
  7. Kosi

Öneri 10bin TL bütçeye göre %96 veya TKL klavye önerisi (Beyaz)

arkadaşlar başlıktaki gibi %96 yada TKL klavye önerisi bekliyorum sizlerden mümkünse beyaz renk tercihim şimdiden teşekkürler iyi forumlar
  8. Kosi

Çözüldü✓ 9700X İÇİN 6400Mhz RAM Mİ 6000Mhz RAM Mİ

Arkadaslar 9700x almayı düşünüyorum işlemci konusunda kesinim Fakat biraz gereksiz olsa da sırf dış görünüşü için bu rami almaya karar verdim -- https://l24.im/kJzh Lakin bu paylaştığım sitede taksit imkanı bulunmadığı için diğer siteleri araştırdığımda da bu ram satılmadığı için biraz R...
  9. Kosi

PROJE ÖDEVİM İÇİN ANKETİ DOLDURUR MUSUNZ 2DK

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDMmqFasdoRRS6bfKtlDiyW9xgL866MMciA3MuvWAQz513el-3g/viewform?usp=dialog
  10. Kosi

29.000TL YE BU SSİTEM ALINIR MI

28bin küsür arkadaslar ssitem düz 29 a yuvarladım ne diyosunuz bu işe NOT: daha iyi parçalar kullanılabilir belki ama benim elimdekiler şu an bu farklı bir yerden alıyoruz sistemi bi arkadaşıma bundan dolayı parça tavsiyesi vermenize gerek yok sadece fiyatını merak ediyoruz
  11. Kosi

Çözüldü✓ 5800X3D BURADAN ALINIR MI

https://www.ciceksepeti.com/amd-ryzen-7-5800x3d-tray-34ghz-96mb-105w-am4-fansiz-kcm20435689?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=urun_listeleme cok güven vermedi ama arkadaslar burdan çeksem bi sıkıntı olur mu
  12. Kosi

BU İKİ KLAVYE ARASINDAKİ FARK NEDİR

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-steelseries-apex-pro-tkl-rgb-2023-ssk64857-uk-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,378967475.html https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-steelseries-apex-pro-tkl-rgb-mekanik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,974113748.html BU ikisinin farkı nedir arkadaşlar bilenininiz...
  13. Kosi

Çözüldü✓ NUMLOCKU OLMAYAN MAX 1500 TL MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ PLS

red switch olursa iyi olur arkadaslar
  14. Kosi

SİSTEMİM NE KADAR EDER

İŞLEMCİ : Ryzen 7 5800X3D ANAKART : Asus Prime B450M-K II EKRAN KARTI : ASUS GEFORCE DUAL RTX 3060 TI 8GB KASA : BITFENIX NOVA MESH NSE-300-KKGSK-RP4A SİYAH KASA PSU :Xigmatek 600W 80+ ( Power XCalibreEN40711 ) RAM :CORSAIR VENGEANCERGB RT 32GB (2X16GB) DDR4 3600MHz CL16 Ram SIVI SOGUTMA ...
  15. Kosi

VANTİLATÖR ÖNERİSİ LÜTFEN

arkadaslar konu baslıktaki gibi fiyat bilgilierini inanın hiç bilmiyorum 1.5 belki max 2 k bütcem var
  16. Kosi

Çözüldü✓ VALORANTI BİLGİSAYARDAN KALDIRAMIYORUM

daha önceden bunun için konu açılmış ama cok eski arkadaslar ne yaptıysam silinmiyor başka uygulamalar kurup silmekte istemiyorum bunun başka yöntemi yok mu kendi içinde unnistall var dediler dosyalar arsında ama bulamadım yardımcı olabilecek var mı
  17. Kosi

Arakdaşımın sistemini satmak istiyoruz ne kadar eder ?

ANAKART : MSI A320M-A PRO A320 Soket AM4 DDR4 3200(OC) İŞLEMCİ : AMD Ryzen 51600 Soket AM4 3.4 GHz 16 MB Önbellek RAM : Corsair 16GB (2x8GB) Vengance Lpx PSU : Aerocool 500W VX Plus Serisi Aktif Pfc Güç Kaynagı (AE-VXP500A) KASA : Rempage Beyaz-Siyah 4x Rainbow Fan...
  18. Kosi

Çözüldü✓ Thermal Grizzly marka orijinal termal macun nerden alabilirim

bu markayı seviyorum ve çok iyi performans veriyor eskiden aldığım yeri bulamadım artık saçma sapan yerlerde satılıyor güvenemedim %100 şekilde orijinalliğinden emin olabileceğim nerden alabilirim
  19. Kosi

Çözüldü✓ 2X16 3600MHZ RAM ÖNERİR MİSİNİZ DDR4

iyi forumlar 2x16 3600mhz ram arıyorum ( mümkünse rgb istemiyorum ) BÜTÇE 3.000-4.000 arası bu fiyatlarda tavsiye yaparsanız benim için daha uygun olur tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler SİSTEM :: R5 5800X3D ASUS PRİME B450M-K II RTX 3060Tİ
  20. Kosi

Çözüldü✓ 600W PSU BU SİSTEME YETER Mİ

sistem özelliklleri 5800x3d 3060ti 2x16 Ram b450mk2 1tb m2 ssd arctic liquid freezer 2 240 Sıvı sogutma 4fan rgb kasa 120mm fanlar sadece işlemci ve ram update yaptım sisteme 600w bu sisteme yeter mi yetmezse onuda update yapmayı düsünüyorum PSU: XİGMATEG X-POWER 80+
Geri