Arama sonuçları: *

• Users: andromeda+
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

İkinci El Telefon Satıcıları Neyin Kafasını Yaşıyor?

Arkdaşlar Realme C11 bakıyordum. Dedim 1200-1300 falnsa alayım Adam sıfırı 1750 TL olan cihaza 2100 TL istiyor. İlerleyen konuşmlarda ben 3000 TL ye aldım diyor. İşine geliyors diye devam ediyor.
  2. A

Gigabyte GA945 GCMS2L rev1.0 anakart E7600 islemci desteklemiyor mu?

Mevcut islemc İntel E6300. Elime E7600 düstü takayım dedim PC bios ekranindan tam HDD'ye windows yuklemeye baslayacagı anda sürekli sonsuz reset atıyor. Bios en son sürüme güncellendi. Değisen birsey yok İslemci ısısı 36 derecelerde onda da sorun yok E6300 ü taktım sorunsuz calisiyor. E7600...
  3. A

1000 -1100 TL Fiyat Aralığında Monitör Önerisi

World of tank, lol, csgo, wolfteam, uzaktan eğitim ve netflix film izlme amacıyla kullanacağım. Aklımda şunlar var ama karar veremedim. Samsung 'da çok ölü piksel çıktı diyen de var memnun olan da ama taaarımı çok hoşuma gitti. Ne almalıyım?
  4. A

350 TL lik Kasa önerisi

Merhaba dostlar. 350 TL bütçe var. Bu paraya alınacak en iyi kasa hangisi. Çok fazla model marka var kafam karıştı. DDR3 sistem topladım. GA-H61M S1 anakart, İ7 3770 işlemci, 16 gb ram var. Bu parçalar için kasaya ihtiyacım var. Aklımda olan model bu ama karar veremedim.
  5. A

Gigabyte GA H61MS1 Rev 2.1 anakart ve İ5 3470 Uyumu

Merhaba dostlar. H61M S1 rev 2.1 anakart buldum üzerinde i3 3240 islemci var sorunsuz çalışıyor. Yakın bir dostumdan GTX 1650 süper satın alacağım ve bu i3 3240 ı i5 3470 e yüksetlmek istiyorum. İşlemciyi 350 TL ye buldum. Anakart ile herhangi bir uyum sorunu olusturur mu? Gigabyte nin...
  6. A

E6300 İşlemcili DDR2 Sisteme Yükseltme Tavsiyesi

Herkese selamlar dostlar. Sistemim çok eski farkındayım ama bu sistemi 1 sene kadar kullanmak zorundayım. Bu sebepten dolayı yükseltme tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şuanda YouTube'da 1080P video izlerken bile kasıyor. En azından daha iyi bir işlemci ve ekran kartı önelerinize açığım. CSGO...
  7. A

Görüntü vermeyen bilgisayardan 700 TL isteyen bilgisayarcı

Herkese merhaba arkadaşlar. Elimde Sony marka laptop var ve bu bigisayar bi anda görüntü vermemeye başladı. Bilgisayarcılara götürdüm ve hepside görüntü çipinin değişmesi gerektiğini soylediler ve 1000 TL isteyenden tutun en az 700 TL teklif verdiler. Cihazın arızasinı tespit için yolladım ve...
Geri