Arama sonuçları: *

• Users: Kagemni
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kagemni

Bilgisayarımda görüntü gidiyor sürekli şekilde

Herkese merhaba hayırlı pazarlar... Bilgisayarımda oyun oynarken birden bire görüntü gidiyor ve bunu sadece oyun oynarken yapıyor. Bunun için bilgisayarımı formatladım ve oyun indirmek için geceden beri sadece steam açık şekilde çalışıyor, ama CS2 Valorant vs oyunları oynarken görüntü aniden...
  2. Kagemni

Çözüldü✓ Elimdeki M.2 SSD Anakartıma uyar mı

Hayırlı forumlar öncelikle. Benim m2 ssdm bozuldu maalesef elimde de bir tane m2 ssd va ama anakartdaki m2 slotuna uygun girişe sahip değilmiş gibime geliyor. Uyarmı acaba... Teşekkürler iyi forumlar.
  3. Kagemni

Yardım CS 2 de düşük FPS sorunu...

Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar, hayırlı forumlar. Sistem özelliklerim R5 5600 ve RX6650XT ekran kartı olmak üzere bu ikilide CS 2 de FPS 140 130 civarında oluyor. Arada FPS drop giriyor ve beni delirtiyor her türlü fikre açığım. Oyun ayarlarım ekteki gibidir. İşlem olarak Format attım...
  4. Kagemni

AMD uyumlu DDR 5 ram önerisi

AMD tabanlı expo düşük cl değerli ram lazım. Fiyatı önemli değil kaliteli olsun teşekkürler iyi forumlar.
  5. Kagemni

Bu sisteme yakışır bir ram söylermisiniz?

İşlemci ✅️AMD Ryzen 9 9950x Güç kaynağı ✅️Asus Rog 1000w Platinum Ssd ✅️Samsung 990 pro 2tb Anakart ✅️Asus Rog X870E-E Ram ❌️? Ekran kartı ✅️ Asus Rog Astral 5080 Oc Böyle trident seriside olur ama en iyi performans alacağımız bir ram lazım. Şimdiden teşekkürler
  6. Kagemni

65 inç televizyon kategorisi öneriler

Arkadaşlar iyi forumlar öncelikle, 65inç bir televizyon düşünüyoruz ve samsung ve lg klasmanından başka bir markaya bakmıyoruz ortalama 40 ila 45 bin tl civarında bir fiyat ortalamamız var. Yorumlarınızı, önerilerinizi ve gelen önerilerinize yorumlarınızı eksik etmeyiniz. Teşekkürler...
  7. Kagemni

Çözüldü✓ Aldığım hazır sistemde ekran kartı ve hava soğutma gelmedi

Arkadaşlar iyi forumlar aldığım hazır sistemde hava soğutma vs ekran kartı gelmedi kutunun içinde işlemciye termal macun sürülü olduğu halde hava soğutma gelmemiş ve harici bir kutuda yanında gelmemiştir. Kutunun içinde sadece kasa vardı başka bir şey mevcut değildi. Bu konuda nasıl bir yol...
  8. Kagemni

Çözüldü✓ 50K ile ortalama üstü sistem tavsiyesi

Öncelikle hepinize iyi akşamlar ortalama 50 55 k arasında güzel bir sistem topalamak istiyorum nvidia olması öncelikli ama amd olursa da yok demem tavsiyelerinizi bekliyorum işlemci amd olsun lütfen teşekkürler.
  9. Kagemni

Coil Whine sorunu performans etkiler mi?

Arkadaşlar geçen günde bilgisayarda oyun açtığımda sivrisinek sesi gibi zzzz ses geliyor. Performans etkiler mi bu durum? Garantisinin üstünden 3 ay geçti kabul edeceklerini sanmıyorum o yüzden performansı etkileme gibi durumu varsa içindeki parça değişimi olur mu?
  10. Kagemni

Emoji konusunda yardım edermisiniz?

Arkadaşlar İphoneden Samsunga geçtim ama emojileri klavyede göremiyorum nasıl bulucam yardım edermısınız. Teşekkürler şimdiden
  11. Kagemni

Bilgisayarım görüntü vermiyor

Bilgisayar normal halde çalışırken ekran gitti ve görüntü gelmedi. Reset atmama rağmen çalışmıyor görüntü vermiyor. Garantiden yeni geldi ekrann kartında servis notu olarak distribütörde arıza bulunamadı dediler. Genel olarak bilgisayarımda aynı arızadan garantiye gönderdim. Gönderdiğimde...
  12. Kagemni

Bilgisayarda harici diskte windows açamıyorum

Arkadaşlar bilgisayarda m2 sssd vardı onu bilgisayardan söktüm yerine windows olan bir sata ssd taktık ancak bilgisayar direkt olarak biosu açıyor acil yardım lazım
  13. Kagemni

En iyi Dahili grafiğe sahip işlemciler nedir

Ben iş için alacağım fakat işlemci stok soğutucuda rahat çalışıp işinin en iyisini yapmasını istiyorum. İntel AMD fark etmez ama AMD olursa daha çok sevinirim. AM5 AM4 soket fark etmez. Fiyat bandıda ortama bir fiyat olarak 7 8 bin tlyi geçmesin. Çok şey istiyorum ama umarım bana yardımcı...
  14. Kagemni

Yardım asetto corsa beraber giremiyoruz

online DPC sunucusuna arkadaşım giriyor diğer insanlarla oynuyor ama ben girince yalnız girebiliyorum serverda kimse olmuyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler
  15. Kagemni

Valorant gibi FPS oyunlarında Düşük FPS sorunu

Valorant'ta iyi bir sistemim var ama en fazla 180 200 220 FPS alıyorum. Arkadaşımın benden daha düşük bir sistemi var fakat FPS konusunda 250 300 FPS oranlarını görüyor. Benim bilgisayarımda ya da işletim sistemimde mi bir sorun var acaba? Teşekkürler iyi Forumlar...
  16. Kagemni

Elektro gitar alacağım önerir misiniz?

Elektro gitar almayı düşünüyorum ve ilk elektro gitarım olucak öneri olarak uygun güzel bir gitar önerir misiniz? maks 5000tl olursa çok güzel olur ikinci el temiz bir şey olursada alabilirim. Teşekkürler
  17. Kagemni

Çözüldü✓ Termal Pad kac mm nasıl öğrenirim?

Asus Dual RX6650 XT kaç mm termal padi var acaba bilen fln var mı acaba ya da nerden öğrenirim?
  18. Kagemni

Connectgame güvenilir mi?

Arkadaşlar bir mouse beğendim fp bir mouse ama site hakkında hiçbir güven garanti yok sizce ne yapmalıyım? Bütçeme uygun ve kaliteli o mouse. Eğer site hakkında sorun felan varsa o bütçeye uygun güzel bir yerden kaliteli bir mouse önerirseniz sevinirim...
  19. Kagemni

Bilgisayarı ilk aldığımdaki performansı almıyorum

Bilgisayarda eskiden valorantda 300 350 fps alırken şimdi 200 ü geçmiyor. Bir tane arkadaşımda benzer sistem var ama o 300 350 fps almaya devam ediyor her ayarı yaptım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. İyi geceler
  20. Kagemni

Steelseries Prime alınır mı?

Bu mouse hakkında çok bir şey göremedim incelemeler güzel gibi birde sizin fikrinizi alayım dedim? Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Valorant CS 2 vs vs… Ani flick atarken sensörün takılı kalmasından nefret ediyorum ve bu mousede onu yaşarmıyım...
Geri