Arama sonuçları: *

1. M

1000 TL'ye tablet önerisi

Merhabalar Yeğenime tablet alacağım 1000tl ve civarı bir fiyata önerebileceğiniz bir tablet var mıdır ? Şimdiden herkese teşekkürler
  2. M

Yardım!! Windows7 full update

Windows7 full update nasıl yapabilir link atar mısınız?
  3. M

Yardım!! Windows 8.1 kurmak

Merhaba arkadaşlar Aşağıda görmüş olduğunuz şeyi indirdikten sonra flash diske atmamıza gerek var mı yoksa direkt çalıştırıyor muyuz yardım
  4. M

Yardım!! Windows 10'u yükleyemedik

Merhaba arkadaşlar Windows7yi 10a yükseltmek istedim bu hatayı verdi bilgisi olan var mı
  5. M

Windows 7den windows8e geçmem lazım lütfen yardım

Merhaba arkadaşlar Bilgisayarımda şu an windows 7 yüklü ama acilen yüklemem gereken bir clienti desteklemiyormuş windows 8e nasıl yükseltebilirim lütfen yardım edin
  6. M

Gameforge istemcisini kurarken bu hatayı veriyor

Arkadaşlar merhaba Gameforge istemcisini indirdim ama kurarken bu hatayı verdi lütfen yardım edin
  7. M

Windows7den Windows 8e nasıl geçebilirim

Merhaba arkadaşlar Şu an windows7 yüklü ama 8 yüklemem lazım lütfen yardımcı olur musunuz pek anlamıyorum
  8. M

Ryzen5 2400G v Ryzen5 3400G

Merhaba arkadaşlar Apu sistem toplayacağım bütçem kısıtlı olduğu için kısabildiğim kadar kısmaya çalışıyorum idareten toplayacağım bu bilgisayarda genellikle oyun oynayacağım sonradan ekran kartı ekleyip işlemciyi de yükseltmek istiyorum sizce bu iki işlemci çok fark yaratır mı hangisini...
  9. M

2.5 - 3k apu sistem tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar Apu sistem toplamak istiyorum fakat daha sonra işlemciyi değişip güzel bir ekran kartı almak istiyorum Rami anakartı ve power supplyı bunları göz önünde bulundurarak bir PC toplama önerisinde bulunur musunuz?
  10. M

Neoforza 8gb 3200mhz v Crucial ballistix 3200mhz

Merhaba arkadaşlar Apu sistem toplayacağım ama daha sonra normal sisteme çevireceğim bu yüzden ramlerin ileriye dönük olması önemli benim için sizce hangisi daha iyi ve OC ile kaç mhzye çıkar?
  11. M

Bilgisayarda hiçbir şeye giremiyorum

Merhaba arkadaşlar En son dün gece dizi izledim ve şu an bilgisayarı açtığımda yüklü olan her şeyin silinğini gördüm internete dahi girmiyor lütfen yardım eder misiniz
  12. M

Yardım Bilgisayarım hiçbir şeye girmiyor

Merhaba arkadaşlar En son dün gece dizi izliyordum kapattım şimdi daha yeni açtım içindeki her şey silinmiş klasörler de bu halde gelmiş hiçbir şeye girmiyor yardım lütfen
  13. M

Ryzen5 3400G v Ryzen5 4650G

Merhaba arkadaşlar Şimdilik idareten apu sistem toplamaya karar verdim aşağıdaki parçalara göre hangi işlemciyi tercih etmeliyim? Bu arada ileride işlemciyi Ryzen5 3600 ile değiştirmek istiyorum ve 2080 ekran kartı almayı düşünüyorum bu yüzden ram anakart ve psuyu bunları göz önünde...
  14. M

Ryzen5 Pro 4650G Apu sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar 4650G Apu sistem toplamaya karar verdim yalnız sistemi oluştururken ilerde işlemciyi Ryzen5 3600 ile değiştirmek ve 2080 ekran kartı almak istiyorum Rami ve anakartı bunu göz önünde bulundurarak önerirseniz sevinirim Ryzen5 4650G Neoforza 2×8gb 3000mhz ram OC ile 3600mhz...
  15. M

Ryzen5 Pro 4650G v Ryzen5 3600

Merhaba arkadaşlar PC toplamayı düşünüyorum ancak bütçem kısıtlı olduğu için ve de ekran kartları çok pahalı olduğu için apu sistem toplamayı düşünüyorum bu iki işlemci arasında(3600ü daha önce almayı düşünüyordum ekran kartı alamayınca vazgeçtim apu toplarsam tabi ki bunu alamayacağımı...
  16. M

1 Aylık işlemci ve anakarta bu para verilir mi?

Merhaba arkadaşlar İ5 10400F ve H410M PRO anakart 23 aylık garantisi mevcut 1600 verilir mi sizce buna verilecek en uygun fiyat nedir?
  17. M

İnternetten windows kurulumu yapılır mı?

Merhaba arkadaşlar Şu an geçici olarak kullandığım çok eski bir pc var windows xp yüklü bunu windows 7 yapabilme şansım var mı internetten
  18. M

Masaüstü pc temizleme

Merhaba arkadaşlar Bilgisayarımdaki driverlar hariç bugüne kadar indirdiğim her şeyi silmek istiyorum nasıl yapabilirim?
  19. M

Wishten ekran kartı almak mantıklı mı?

Arkadaşlar bu siteden ekran kartı almak istiyorum daha önce tanıdıklarım başka ürünler aldı iade vesaire de var buradan ekran kartı alırsam ne gibi sorunlar olabilir?
  20. M

Senkar.net güvenli mi

Merhaba arkadaşlar uygun fiyata işime yarayacak bir ürün buldum bu site güvenli midir acaba daha önce kullanan veya kullanan tanıdığı olan var mı?
Geri