Arama sonuçları: *

• Users: yoda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yoda

Monster Tulpar T7 Type-C portu aygıtları görmüyor

Monster Tulpar T7 V20.8.1 modeline sahibim. Type-C portuna aygıt bağladığımda sadece şarj ediyor; herhangi bir telefon, harici disk veya harici SSD bağlantısını görmüyor. Sürücülerim güncel. Windows’u önceki sürümde çalışmadığını düşünerek Windows Update ile güncelledim, fakat hala aygıtlarımı...
  2. yoda

90 Derece Direksiyonda Oyun Önerisi

Merhaba, 90 derece dönen bir direksiyona sahibim. Asetto Corsa gibi oyunlardan verim alır mıyım?
  3. yoda

HDD Bölme Sorunu

Format atmadan önce 1TB kapasiteli HDD'mi yedek almak için bölmek istiyorum. Gereksiz dosyaları temizledikten sonra 603GB boş yer var. Bunun 200GB'lık kısmını bölmem gerekiyor. Ama bana izin verilen bölme alanı 17GB olarak gösteriyor. Başka bir program ile yapılabilir mi? Ekran görütünüsü şu...
  4. yoda

Harici Disk Hatası

Eski dizüstü bilgisayarımda bulunan harici diski kutu alarak bilgisayara bağladım ama hatalarla karşılaşıyorum. İçerisindeki bilgiler önemli ve diske erişemiyorum. chkdsk komutunu kullandım ve 2 gün sürdü ama hala açılmıyor. SeaTools kullandım ve hata verdi. Şuan diske tıkladığımda bu 2 hatayı...
  5. yoda

Yardım Silinen Dosyaları Geri Getirme

Yaklaşık 6 yıldır kullandığım Toshiba'nın 1TB taşınabilir harddiskim var. Sildiğim dosyaları geri getirmem gerekiyor. Bundan yaklaşık 4 - 6 yıl önce sildiğim dosyaları getirmem gerekiyor. Harddiskimin bozulacağını biliyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor? Hangi programı kullanmalıyım...
  6. yoda

Asus vs MSI

İki monitör arasında kararsız kaldım. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-6-vg24vq-tuf-gaming-1ms-144hz-hdmi-dp-freesync-curved-gaming-monitor.html https://www.vatanbilgisayar.com/msi-optix-mag241cr-23-6-144hz-1ms-mprt-curved-led-monitor.html Hangisini önerirsiniz?
  7. yoda

Yardım 350₺ Klavye Önerisi

En fazla verebileceğim miktar 350₺. Beni yarı yolda bırakmayacak, tuş hissiyatı güzel bir klavye arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
  8. yoda

Sinerji Güvenilir mi?

Sinerji'den bir sistem topladım ve alacağım. Site güvenli midir?
  9. yoda

7.000₺ Sistem Önerisi

Merhabalar, içinde monitör ve klavye dahil 7.000₺ sistem toplamak istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Ekran kartı ve RAM ayrı sitelerden olabilir ama anakart, işlemci ve kasa aynı siteden olmalı. Teşekkürler.
  10. yoda

Windows 10 Güncelleme

Uzun zamandır bilgisayarımı güncellemedim. Sürüm 1809 kullanıyorum ama yeni sürüme güncellemek istiyorum. Güncelleme yaparsam bilgisayarımda dosyalarım silinmez değil mi?
  11. yoda

DLNA İçin Uygulama Önerisi

Uydumda DLNA özelliği var. Yani, görüntüyü telefon veya bilgisayar üzerinden uygulama ile televizyona aktarabiliyorum. Telefon için uygulama arıyorum ama stabil çalışan bir uygulama bulamadım. Uygulama önerir misiniz? IOS veya Android fark etmez.
Geri