Arama sonuçları: *

• Users: tlhgmr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Ekran kartının %100 kullanması

adrenali ekran kartının %100 kullanılığını söylüyor fakat task manager öyle söylemiyor ekran kartım ısınıyor sebebi nedir
  2. T

valorantı 60hz oynuyorum

monitörüm 144hz yanına tvyi bağladım valorantı oynarken 60 fps gibi görüyorum fakat menüde eminim 144 hz siz sormadan söyleyim hem pc de hem monitörde hemde oyunda ayarları yaptım 1705946497 yazmayı unuttum hem display hem hdmi kablosu kullandım
  3. T

nvdia 9800 gtx driverını bulamıyorum

nvdia 9800 gtx in eski driverını hiçbiryerde bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
  4. T

Çözüldü✓ pc de böle bişi oldu

pc lol oynarken kapandı (11/2 gidiyodum bide) sonra açıldığında böyle bir hata veriyor.Çözünürlüğede 1024x767 yaptı.
  5. T

Videom telefonda açılmıyor

eğlence için dans ettiğim bir videoyu pc de editlemiştim. Ama nedense telefonumda yada tabletimde video açılmıyor.
  6. T

ps'de katmanlarda resimler gözükmüyor

sanırım basit bir sorun ama yardımcı olursanız sevinirim
  7. T

Samsung a54 alınır mı

Samsung a54(128 gb) yaklaşık aynı fiyat bandında onun yerine şunu al dediğiniz telefon varmı?
  8. T

samsung galaxy watch 4 almayı düşünüyorum

samsung galaxy watch 4 almayı düşünüyorum.Fakat yaklaşık aynı fiyat bandında akıllı saat önerebilir misiniz?(mümkünse samsung ama diğer markalarada açığım)
  9. T

Gta 5 online'da bunker vb. oto satış varmı

Bir arkadaşımdan duymuştum. Oyunun online modunda bunker vb. yerlerde oto satış yapabiliyormuşsun. Bu olay gerçekten varmı? varsa nasıl?
  10. T

İnstagramım hacklendi

instagramım birşekilde hacklendi herkezi takip ediyor takipten çıkıyorum yine aynı kişileri takip ediyor telefonda format attım şifremi değiştirdim ama aynı şey başka biyerdende birisi girmemiş lütfen yardımcı olun napmam gerek
  11. T

birlikle aç sorunu acil yardım pls

arkadaşalr her şey not defteryiyle açılıyor videolarına baktım denedim ama ya ben beceremedim yada çalışmadı lüttfen yardım edin hiçbişiyi açamıyorum
  12. T

airbuds mu haylou gt1 plus mu

arkadaşlar ben kulaklık alıcağım bluetooth olması şart ya gt1 plus yada xiomi airbuds alıcam arkadaşıma sorduğumda airbuds dedi ama herkezden öneri bekliyorum. (farklı bir kulaklıkta olabilir ama kulak içi olması şart)
  13. T

bilgisayarım sadece paint açıyor

Merhaba kısa süre önce ablam pc de bir programa birlikte aç ile painti seçmiş ondan sonra pc sadece paint açıyor Yani discord a basıyorum paint açılıyor yardımcı olursanız sevinirim.
  14. T

Asus Rog Gladius II vs SteelSeries Rival 3 hangisini seçmeliyim?

Çok arasında kaldığım bir konu,İncehesapta bu iki maus indirimde.Benimde yeni bir mausa ihtiyacım.Var ama hangisini seçeceğimi bilmiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Not:Nedenleriyle yazarsanız güzel olur. Not2:Eğer 300tl'ye daha iyi bir masu biliyorsanız onuda söyleyebilirsiniz.
  15. T

Sahibinden'de GeT sistemini kullanmalımıyım.ACİL!

Sahibinden'de bir kitap ilanı vermek istiyorum bu işlerde yeniyim GeT sistemini kullanmalımıyım.
Geri