Arama sonuçları: *

1. R

Amerika'dan Türkiye'ye beats kulaklık gönderme

Amerika'da tanıdığım biri var rica edip beats solo göndermesini istiyorum ama gümrük vergisi frlan bilmediğim için nasıl işliyor bu işler ve tahmini ne kadar vergi öderim bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  2. R

Assassins Creed 2 brotherhood cd ile PC kuramıyorum oyun açılmıyor

Elimde assassins Creed brotherhood oyunun CD ile var ancak kuruyorum ubisoft launcher hatası alıyorum launcher indirdiğim de hesap girmemi istiyor giriyorum key istiyor yazıyorum ama hatalı diyor ne yapmam lazım nasıl oynayabilirjm
  3. R

Disk veya diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok

Hicbi şekilde silemiyorum 97 GB alan kaldı öyle ve birleşmiyor sonrasında disk veya diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok diyor.
  4. R

İthalatçı garantili g29 alınır mı?

2.el g29 almayı düşünüyorum 6-7 lira arasında iken ithalatçı garantili diye sıfır bandrollü satılan bu ilanı buldum nedir bu ithalatçı garantili ürünler artısı eksisi nedir cidden sıfır ürün mü alınır mı?
  5. R

Sistemim yavaş ne yapabilirim?

Pc eski farkındayım HDD kullanıyorum yavaşlığın kaynağıda bundan diye düşünüyorum Xeon 5440 asus anakart p5g41t-m lx3 1333mhz 6gb ram Samsung 500gb HDD R7 250 ekran kartı var Maddi dururum çok yok neleri değiştirsem daha iyi olabilir
  6. R

SSD bios gözüküyor ama PC açılmıyor acil yardım

Arkadaşlar SSD takılı sisteme HDD taktım ve işim bitince çıkardım ve SSD tekrar taktım sonra SSD bios okuyor ama açılmıyor
  7. R

gta 5 err_gfx_d3d_init sorunu lütfen yardım

Arkadaşlar selam GTA 5 indirdim mod yüklemeye karar verdim ve lakin openıv sıkıntı çektim ve bazı modlar kurdum oyuna girmek istediğimde bu sorun ile karşılaşıyorum lütfen yardım edin
  8. R

Xeon 5440 overclock yapma

Asus p5g41t-m lx3 anakart var oc yapabilir mi?
  9. R

CPUTIN SICAKLIĞI NEDİR ?

Arkadaşlar selam PC de CPUID HWMonitor uygulamasını açıyorum işlemci sıcaklığı okurken %100 de 47 görüyor ama anakart da 91 görüyor biri aciklayabilir mi ?
  10. R

Anakartım tek modül 8 GB ram takılır mı ?

Anakartım Asus p5g41t-m lx3 anakart ram slotlarından biri bozuk 1333 MHz 8 GB ram alsam uygun olur mu işlemcim Xeon 5440
  11. R

Ram Cl değeri nedir ?

Cl değeri nedir ?
  12. R

Farklı Cl ve değeri ve farklı marka olan ram kullanılır mı ?

Farklı Cl ve değeri ve farklı marka olan ram kullanılır mı
  13. R

İntel xeon 5440 overclock a

Asus p5g41t-m lx3 anakart var oc yapabilir miyim yaparsam kaç ghz çıkabilirim ?
  14. R

Steam, güncelleme için çevrimiçi olmalıdır hatası

Steam güncelleme için çevrimiçi olmalıdır hatası veriyordu format attım hayla devam ediyor yardım edin
  15. R

Xeon işlemci sisteme format atarsak tekrardan modlu bios atmak lazımmı?

Xeon 5440 işlemcim var format attım modlu bios atmaya gerek varmı
  16. R

Sisteme PSU yeterlimi

Xeon 5440 R7 250 4+2 DDR3 ram Stok fan HDD 7.2rpm 300w yeterlimi
  17. R

Sistemin ekran kartı işlemci besliyor mu ?

R7 250 Xeon 5440 işlemci var birbirine yetmiyormu ?
  18. R

VGA çıkışlı monitör var hdmı dönüştürücü önerisi

VGA çıkışlı monitör var GT 1030 Alicam ama onda VGA yok para yok öneri bir dönüştürücü
  19. R

Steam güncelleme için çevrim içi olmalıdır hatası

Arkadaşlar Steam indirilmişti sildim sonra tekrar indirdiğim de hata aldım nasıl çözerim ?
  20. R

Xeon 5440 modlu bios

Xeon 5440 modlu bios atabilirmi
Geri