Amerika'da tanıdığım biri var rica edip beats solo göndermesini istiyorum ama gümrük vergisi frlan bilmediğim için nasıl işliyor bu işler ve tahmini ne kadar vergi öderim bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Elimde assassins Creed brotherhood oyunun CD ile var ancak kuruyorum ubisoft launcher hatası alıyorum launcher indirdiğim de hesap girmemi istiyor giriyorum key istiyor yazıyorum ama hatalı diyor ne yapmam lazım nasıl oynayabilirjm
2.el g29 almayı düşünüyorum 6-7 lira arasında iken ithalatçı garantili diye sıfır bandrollü satılan bu ilanı buldum nedir bu ithalatçı garantili ürünler artısı eksisi nedir cidden sıfır ürün mü alınır mı?
Pc eski farkındayım HDD kullanıyorum yavaşlığın kaynağıda bundan diye düşünüyorum
Xeon 5440
asus anakart p5g41t-m lx3
1333mhz 6gb ram
Samsung 500gb HDD
R7 250 ekran kartı var
Maddi dururum çok yok neleri değiştirsem daha iyi olabilir
Arkadaşlar selam GTA 5 indirdim mod yüklemeye karar verdim ve lakin openıv sıkıntı çektim ve bazı modlar kurdum oyuna girmek istediğimde bu sorun ile karşılaşıyorum lütfen yardım edin
Arkadaşlar selam PC de CPUID HWMonitor uygulamasını açıyorum işlemci sıcaklığı okurken %100 de 47 görüyor ama anakart da 91 görüyor biri aciklayabilir mi ?