Arama sonuçları: *

• Users: Emcq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Emcq

20k'ya laptop almak istiyorum

Kız kardeşime okul için kullanabileceği bir laptop almak istiyorum. Çok oyun oynayan birisi değil fakat alt segment bir ekran kartı olursa kötü olmaz.
  2. Emcq

Öneri 30k bütçe ile kendime telefon arıyorum

30k bütçem var ve telefon almayı planlıyorum fakat ne alamam gerektiğinden emin değilim
  3. Emcq

Yardım Telefon çalışıyor fakat ekran siyah

Telefon iphone SE 2. nesil 3 yıl önce alındı ve garantisi sanırsam ya bitti ya da bitmek üzere Telefon 2 saat önce kullanmıştım ve gayet normal çalışıyordu fakar yaklaşık 30dk önce telefonu kullanmayı denediğimde ekran açılmadı. Başka bir telefondan bu telefonu aradığım zaman çalışıyor ve...
  4. Emcq

Yardım 13500tl Bütçeli laprop tavsiyesi

Grafik tasarımları için kullanacağım o yüzden ekran kartının iyi olması önemli.
  5. Emcq

28500 bütçeli Kasa önerisi

Hazır sistem olursa daha iyi olur.
  6. Emcq

Öneri Hangi monitörü almalıyım?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-g24-20-23-8-0-5ms-165-hz-hdmi-display-amd-freesync-premium-ips-panel-wled-gaming-monitor-66cfgac1tk-p-HBCV00002QYDVL?magaza=Nethouse...
  7. Emcq

Yardım Geçtiğimiz günlerde bir monitör almıştım fakat iade etmek istiyorum

Ürünü iade etmek istiyorum. Bunu nasıl yaparım? Web mağzasından aldım. 1669824546 İtopaya'dan G24F modelini aldım bunu nereye nasıl kargolamam gerekir?
  8. Emcq

Edit Programı Önerisi

Ödev için fotoğraflar üstüne se ve müzik editlemem lazım. Fakat hangi edit programını kullnamam gerektiğini bilmyorum. Basit ve kullanması ücretsiz olursa iyi olur. Pc ya da telefon üzerinden fark etmez
  9. Emcq

Canon G3411 siyah renk basmıyor

Mürekkebi bitiği için bu sabah mürekkep doldurdum fakat renk testi yaptığımda siyah ve kırmızı gözükmüyordu. Renk pek önemli olmasa da siyah basmaması sıkıntı oluşturuyor. Nasıl düzeltilebileceğini bilen var mı? Eke olması geren ile ortaya çıkanı koydum.
  10. Emcq

Yardım Mönitör bozuldu tamiri nasıl olur?

Geçen sene MSI Optix G24 Series bir möntör(1500r curved) aldım. Az önce mönitör yere düşerken havada yakaladım fakat monitörün ekran kısmından yakaldım ve tek bir noktaya baskı uygulamaktan ekranın bir kısmı çatladı bir sütun şeklinde ise siyah. Mönitör fiyatlarıda çok pahalı olduğu için ne...
  11. Emcq

Yardım Bilgisayarımda boş ssd ya da hdd portu var mı?

1 yıl önce Abdullah abinin paylaştığı Hp'nin Pavilion modeli olan bir laptop almıştım. Saklama alanı yetersiz kalmaya başladı. Bunun için yeni bir ssd ya da hdd almayı düşünüyorum fakat boş bir portum var mı ya da ne tip bir ürün tercih etmeliyim bilmiyorum. Görev yöneticisinden depolamaya...
  12. Emcq

Öneri Laptop için m2 ssd önerisi

Merhaba öncellikle, 1 yıldır Hp pavilion bir laptop kullanıyorum ve 500gb'lik ssd'ye sahibim ve artık yetersiz kalmaya başladı. Laptopa takılabilcek extra slot olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Ayrıca 1tb ile 1,5tb'lik bir m2 ssd'ye ihtiyaç duyuyorum. Önerebilceğiniz ne var? Bütçem 1600Tl'yi...
  13. Emcq

Yardım Opera Gx'te arama yapınca otomatik bing'e yönlendiriyor

Ayarlara girdiğimde değişik bir eklenti gözükmüyor ve varsayılan arama motoru da google chrome olarak gözüküyor.
  14. Emcq

Tarayıcıdan dosya indremiyorum"İzinler Yetersiz/İzinler Kısıtlanmış"demekte

En son malwarebyte indirmiştim virüs testi için indirmiştim. 6 tane dosyayı karantinaya almıştı. Ben sonra silmiştim. Şimdi ne Google'dan ne, ne de Opeara (GX)'ten dosya indiremiyorum. Opera: Yetersiz izinler kesildi Google: Başarısız - İzinler kesildi Youtuba ve forumlara baktım. Oradaki...
  15. Emcq

Yardım Bir şey İndirmek İsteyince İzinler Kesildi Diyor Ne Yapmalıyım?

Sorun dün başladı. Mesela resim indirmeyi ya da program kurmak için "-exe" dosyası indirmeyi çalışınca izinler kesildi, yetersiz izinler kesildi ya da iptal edildi demekte. Ne yapmam lazım?
  16. Emcq

3050 ti Düşük Fps sorunu

Forza Horizon 4'de orta ayarlarda 10-15 alıyorum. Driver kurulumunu bu gün yaptım. Ram' den kaynaklandığını düşünüyorum. Görev yöneticisinde sadece opera açıkken 5gb kullanıyor(8gb kullanıyorum). Laptop kullanıyorum ve slotlar 2/2 diyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  17. Emcq

Yardım Forza Horizon 4'te düşük fps sorunu

3050 Ti, Ryzen 5600H, 8gb ram 512gb ssd var. Valorant'ta 250-300 fps alıyorum orta ayarlarda. 1641624410 @LordVoldemorT
  18. Emcq

Kontrol paneli önerisi

Merhaba bilgisarımın kendine ait bir kontrol paneli uygulaması yok. Fan hızını vs. ayarlamak için ne kullanabilirim? Ryzen 5600H ve RTX 3050Ti kullanıyorum. 1641308458 yardım edebilecek var mı?
  19. Emcq

Hp pavilion gaming kontrol paneli

Özellikleri: 3050Ti, ryzen 5 5600H, 512gb ssd ve 8gb ram Bunu 1-2 ay önce Abdullah abinin indiriminden almıştım. Sadece dersler için kullanabilmiştim sınavlardan dolayı. Şuan oyun indirdim fakat kendine ait kontol paneli olmadığını fark ettim. Fanların hızını nasıl ayarlayabilirim?
  20. Emcq

Yardım Enter tuşu tam algılamıyor

Dün sabah klavyemi temizledim(ilk kez). enter tuşu ve sağ shift tuşu çalışmıyor enter'a da sert basarsam bazen algılıyor. G213 kullanıyorum
Geri