Arama sonuçları: *

• Users: Gordiac
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gordiac

Yardım 1 TB veya 500 GB uygun fiyatlı SSD istiyorum

Bilgisayarıma ek olarak NVME M.2 SSD takmak istiyorum.
  2. Gordiac

Biraz ingilizce pratik için hell let loose ve squad almaya karar verdim

Böyle bir planım var sizce faydası olur mu ?
  3. Gordiac

Yardım Videodaki sıvı soğutma plakalarının ismi ne olarak geçiyor ?

Dün corsair 1000d isimli bir kasanın içerisine sistemin yerleştirilmesini izledim ve aşırı şekilde hoşuma gitti ama bu makine yapılırken plastik borular yerine plakalar kullanıldığını farkettim estetik ve alan bakımından aşırı hoşuma gitti ismini bilen var mı acaba ?
  4. Gordiac

Öneri Üç ekran kartını alabilecek bir kasa önerisi istiyorum.

Toplamda 3 tane 4090 kartını alabilecek kasa önerisi istiyorum gerçi ben ek olarak bunlara borulu olarak bir sıvı soğutmada yapmak istiyorum fakat güzel bir hava alan sağlam bir kasaya ihtiyacım var ekran kartlarının büyük olması nedeniyle de kasanında büyük olmasını istiyorum bilgisayar...
  5. Gordiac

İçimi dökmek istiyorum .

Ya hocam derdimi nasıl anlatsam bilemiyorum son zamanlarda şunu farkettim türkiyenin tarihi boyunca hep bir kutuplaşma içerisinde olduğunu farkettim . Sağcılar - Solcular / Fenerliler - Gsliler / Yumurta sucuklu olur - olmazlar / Ayrancılar - Çaycılar / Kedi severler - Köpek severler / Yaşlılar...
  6. Gordiac

Solar ash benzeri oyun önerir misiniz? :)

Nasıl desem daha çok koşarak yaratık kesilen tatlı gerikli oyunlardan bahsediyorum solar ash benzeri oyunlar yani :)
  7. Gordiac

Forumun parti oranları nedir?

Şahsi olarak benim oyum şuanlık zafer partisinden yana olmaktadır ama ileriki dönemlerde daha iyi bir insan çıkar ve parti kurarsa ona oy verebilirim .
  8. Gordiac

Neden yaratmak istedi ?

Bu imtihan bir tek bize mi var aydınlatırmısınız ? neden diğer tüm insanlığa imtihan yokta türkiyede yaşayan onca gence ortak bir imtihan veriliyor Tamam her ülkenin kendine ait bir sıkıntısı var ama nedense insanımız sürekli şükret kafasında nefes alıyorsun şükret , yürüyorsun şükret ...
  9. Gordiac

Öneri İnternet altyapısı için bir çözüm buldum sanırım .

Şimdi yeni taşındığımız için evin internet altyapısı bulunmuyor ve bende uzun uzun araştırmalara başladım gördüm ki bazı insanlar altyapı için ilk olarak türk telekoma abone oluyorlar ve türk telekom altyapıyı yaptıktan sonra paketin başlaması için kapınıza ekipler gelince imza istediklerinde...
  10. Gordiac

Kur'an-ı Kerim'e göre Yahudiler üstün ırk mı?

Kız arkadaşım ile bu konuyu konuştuk ve bana hala öyle olduklarını söyledi ona göre dünyada bereketli bir yaşam ile şereflendirilecekler ama ahirette bozguna uğrayacaklar müslümanlar ise tam tersi olacakmış ama benim aklıma nedense müslümanlar için direkt kast sistemi gibi geldi hani...
  11. Gordiac

Oem key mi yoksa Cmd ile mi etkinleştireyim ?

yani bu iki seçenek var hangisini yapsam bilemedim sizce hangisi daha güvenilir bu konuda başka bir tavsiye varsa benim bilmediğim onu da alabilirim ?
  12. Gordiac

Yardım Ssd bantlarını nereden bulabilirim ?

Merhaba m2 ssd ve anakart arasında bulunan şu yumuşak süngerlerin adı nedir acaba almak istiyorum ? Ssd anakarta temas etmesin diye kullanılıyor sanırım .
  13. Gordiac

Yardım Fanlara filtre koysam olur mu ?

Fan plastiklerin olduğu yerden hava çekerken tozu da çekiyor sizce filtreleri kesip silikon ile yapıştırsam nasıl olur ?
  14. Gordiac

Yardım Altyapı için belediye başkanından yardım istemek

Merhabalar daha önce yeni tasindigimizdan internet icin altyapı olmadığından söz etmiştim belediye başkanı bizim bir tanıdık olur sizce ona bu konudan bahsetsem yardımı dokunur mu ? Çünkü kendisi iyi partili ve oy kazanmak için her türlü işi yapmaya çalışıyorlar bu konuda ne dersiniz ?
  15. Gordiac

Yardım Boş port yok durumu nasıl çözülür ?

Merhaba arkadaşlar yeni taşınılacak evde boş port yok ve bunun üzerine sağlayıcı türk telekoma başvurmam gerektiğini belirtti fakat sorun şu ki türk telekoma gidiyorum sağlayıcı tarafından talep oluşturulması gerek diyorlar sağlayıcı tarafına durumu iletiyorum türk telekoma yönlendiriyor ne...
  16. Gordiac

Yardım M2 Ssd Önerisi lazım :)

MSI Laptop için bir M2 Ssd almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
  17. Gordiac

Yardım Laptop içerisindeki ssd yuva durumunu öğrenmek istiyorum

Laptop içerisinde normal ssd ayrı olarak bir de harici ssd alanı var ve ben bu kısmı kullanmak istiyorum ama ssd çeşitlerinden hangisi yuvaya uyacak bilmiyorum bu yüzden ilk olarak yuvanın bilgilerini öğrenmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim bir bilginiz var mı ?
  18. Gordiac

Yardım Bu wireless adaptör alınır mı ?

Hocam ismini tam olarak bilmediğim için başlığa öyle yazdım kusura bakmayın yeni bir eve taşınıcaz ve odam ne yazık ki wifi kısmında olan odanın bir yanında olacak sizce linkte bulunan aleti alıp kullansam bir sıkıntı olur mu ? alet ne kadar iyi kullanan var mı diye önerilerinizi alayım dedim :)
  19. Gordiac

Yardım RDR 2 Online arkadaş aranır ?

Oyuna tekrardan bir şans vermeyi düşünüyorum oynayan arkadaşlar varmı acaba ?
  20. Gordiac

Yardım Dahili ekran kartı hakkında bir sorum var lütfen bakarmısınız :)

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki laptoplar üzerinde genel bilgi sahibi olsam da ekran kartları konusunda bilgi sahibi değilim . Biliyorsunuz ki AMD , RSR teknolojisini tanıttı bende bu nimetten yararlanmak adına kullanmaya çalıştım fakat laptop harici ekran kartını hybrid olarak kullandığı için...
Geri