Arama sonuçları: *

• Users: Hakan06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hakan06

Yardım MAX 650.000TL Manuel araç önerisi.

Merhaba, yaklaşık 650.000tl bütçem var. Sorunsuz manuel bir araç arıyorum. Donanım takıntım yok. Tercihen benzinli motor olsun ama şart da değil. Bilgisi olan arkadaşlar ne önerebilirsiniz?
  2. Hakan06

Yardım Laptop klavye menteşesi kırıldı?

Huawei Matebook d16 laptopum var. Tuşun altındaki menteşe kırıldı sanırım. Yedek parça vb. bir şey bulamıyorum. Servise versem yardımcı olabilirler mi ?
  3. Hakan06

Orta Kulak Enfeksiyonu kaç güne geçer?

Merhaba. Geçen pazar günü kulağımda şiddetli ağrı ile uyandım. Acile gittiğimde antibiyotik ve kulak damlası verildi. Ağrı sızı çok yok ama tıkanıklık , duyma kaybı ve çınlama var. Şuanda ara sınav haftam ve çok can sıkıcı oluyor. Daha önce yaşayan varsa yaklaşık kaç günde geçtiğini...
  4. Hakan06

Yardım 700.000tl otomatik vites araba önerisi

Merhaba. Bir arkadaşım için araba bakıyoruz. Kendisinin ilk arabası olacak. Bütçe 700.000 tl . Otomatik vites ve 2015 model civarı ve üstü bakıyor. Önerisi olan var mıdır bu bütçede?
  5. Hakan06

THH lehime karar verdi. (Düzenleme: Kazandım ama satıcı kabul etmeden ürünü geri yolladı)

Yaklaşık 4 ay süren THH başvurum sonuca ulaştı ve lehime karar çıktı. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilen var mı?
  6. Hakan06

Yardım Ekran kartı değiştirdikten sonra İŞLEMCİNİN aşırı ısınması.

Merhaba eskiden 1660ti ekran kartım ve r5 5600 işlemcim vardı. Yaz kış demeden normal sıcaklıklarda kullanıyordum. Sonra RTX 4060ti aldım ve işlemci aşırı ısınıyor ve oyunu kapatıyor bilgisayar kendiliğinden. Bazen de komple PC kapanıp ısınma uyarısı veriyor BIOS. Sorunu yaşadığım oyunlar BF1 VE...
  7. Hakan06

Asus Rog Strix Scope II RX Red Klavye alınır mı?

Merhaba yeni klavye alacağım ve bu klavye hoşuma gitti. Bildiğiniz bir sorunu ya da alternatifi var mıdır? 3700tl fiyatı var. ASUS geri ödeme kampanyası ile 1000tl civarı bir geri ödeme de var.
  8. Hakan06

THH başvuru hakkında yardım

Merhaba geçenlerde aldığım monitörü iade etmek istediğimde servis raporu istediler. Servisle iletişime geçmeye çalışıyorum cevap vermiyor. Ben de 10. günün sonunda THH'ye başvurdum. Şimdi süreç nasıl işleyecek bilgisi olanlar cevaplayabilir mi?
  9. Hakan06

İade edilen monitör reddi (THH , teknik servis?)

Geçenlerde aşırı IPS Glow yüzünden AOC 24G2ZU modelimi geri iade etmiştim N11 üzerinden ama satıcı kutu açıldı diye iadeyi reddetti. Tamam buna bir şey demiyorum haklılar ama iade sebebimde belirttiğim IPS Glow durumunu kontrol edip göremediklerini söylediler. Kör olsa görür seviyedeydi sorun...
  10. Hakan06

Nike krampon alışveriş (Ankara)

Merhaba geçenlerde NIKE Mercurial Vapor Acedemy almıştım 42 numara ama küçük diye geri gönderdim. Ankarada deneyip alabileceğim bir mağaza var mı? Gordion şubesine gittim hiç krampon yoktu. Ankamall şubesi büyük görünüyor. Orada bulabilir miyim bilgisi olan var mıdır?
  11. Hakan06

IPS Glow sorunu hakkında yardım

Merhaba yeni bir monitör aldım. AOC 24G2ZU modeli. Renkler falan gayet iyi fakat sağ alt tarafta Ips glow sorunu var. Değişime gerek var mı? Eğer değiştrirsek yeni gelen monitörde de garanti bu sorun olur mu? Kronik mi yoksa şansa mı denk geliyor glow sorunu bilemediğimden soruyorum.
  12. Hakan06

Asus ROG Strix XG249CM vs AOC 24G2ZU hangisi alınmalı?

Geçenlerde 3500 liraya Acer monitör almıştım ama renk kalitesini beğenmeyip geri yolladım. Kafayı bozup iyisini alayım bari dedim ama arada kaldım. Hangisi alınmalı sizce? 9000 lira bandında. https://rog.asus.com/tr/monitors/23-to-24-5-inches/rog-strix-xg249cm-model/spec/...
  13. Hakan06

Nike PTS kargo yurtdışından teslimat hakkında

Merhaba ayın 22sinde Nike'den krampon almıştım. Hollanda'dan PTS Kargo ile Ankara'ya geldi olarak görünüyor ama PTS dağıtım yapmıyor. Ürünü hangi kargo ile ve kaç gün içinde getirirler bilgisi olan var mı? Daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  14. Hakan06

İki IPS Panel monitörüm arasında bariz renk farkı

Merhaba elimde ACER KG242Y ve Acer KG242YM3 model iki monitör var. M3 olan yeni model . İkisi de IPS Panel olmasına rağmen arada bariz renk farkı var. Eski olan daha canlı ve düzgün görünürken yenisi çok soluk ve sarımsı görünüyor. DP VE HDMI ile denedim sonuç aynı. İki monitöründe ayarları...
  15. Hakan06

Oynayacak oyun tavsiyesi

Merhabalar. Boş vakitlerde oynayacak oyun arıyorum. Baktığımda genel oyunların hepsini oynamışım neredeyse. Parası neyse verip alacağım diyorum. 3000 de 5000 de olsa verip alacağım o derece. Oynacak oyun tavsiyesi istiyorum. (Önceden oynadığım oyunları tek tek yazıp gereksiz kalabalık yapmak...
  16. Hakan06

Çözüldü✓ Ekranda cisimlerin kenarında yeşil noktalar.

Merhaba. Ekran kartımı değiştirdikten sonra. Resimdeki gibi kutucuk gibi şekillerin etrafında bu tarz yeşil noktalar oluşmaya başladı. Sorunun ne olduğunu bilen var mıdır? Ölü pixel vb testlerde bir sorun görünmüyor monitörde.
  17. Hakan06

Telefonun arka kapağına tıklatınca yay sesi geliyor?

Merhaba Samsung S24 cihazım var. Telefonun arka kapağının alt kısmına tıklattığımda hafif bir yay tireşimi tarzı bir ses geliyor. Vatan bilgisayar gibi yerlerde S23 denk geldi elime onda da aynı problem vardı. Bu titreşim motorundan kaynaklı normal bir durum mu yoksa bir problem işareti mi?
  18. Hakan06

Galax 4060 Ti alınır mı ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/377310/galax-geforce-rtx-4060-ti-1-click-oc-8gb-gddr6-128-bit-dlss-3-ekran-karti-46isl8md8coc-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce&v=1.7.8 Diğer 4060ti'lara göre aşırı ucuz durumda. Bir sorunu problemi var mı? Ya da 1000 lira daha verip gigabyte eagle OC...
  19. Hakan06

Kingston Fury Renegade 1TB M2 SSD alınır mı? (3370TL)

Merhaba 1tb M2 ssd arıyordum ve gözüme bu çarptı. Fiyatı da uygun gibi duruyor. Bilgisi olan var mı, nasıl bir model? https://www.tebilon.com/kingston-1tb-fury-renegade-nvme-m2-okuma-hizi-7300mb-yazma-hizi-6000mb-ssd/?ref=akakce&v=1.55.1
  20. Hakan06

İş Başvuru Hakkında Yardım ve Öneri

Öncelikler merhaba. Normalde bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Hazırlık eğitimini erken tamamladım ve 10 ay boşum. Bu süreyi boş geçirmemek için işe girmek istiyorum ama hiçbir fikrim yok. Evimin yakınındaki LCW mağazasına part-time olarak başvurdum. Bunun dışında ne önerirsiniz? Tercihim...
Geri