Arama sonuçları: *

• Users: besdokuz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. besdokuz

GER'i yenebilecek standler nelerdir?

2. besdokuz

200TL Kulaklık Önerisi

200TL Kulaklık Önerisi istiyorum. Bütçemin biraz üstüne çıkabilirim
  3. besdokuz

En iyi MC Ytsi (PVP vs.)

Sizce en iyi Mc youtuberi kim
  4. besdokuz

Minecraft 9 Dakika Speedrun ? (Kabul Edilir Mi ?)

www.twitch.tv/videos/993211413?t=5h42m34s Bilmeyenler için, Minecraft'ta F3+ ESC Tuşlarına basarsanız oyunu esc ekranına geçirmeden durdurabilirsiniz. Bu adam ise oyunu durdurup (F3+ESC) düşünüyor ve hesaplama yapıyor. Ama sonuçta IRT (In Real Time) 9 dakika 38 saniye oluyor. Speedrun.com'da...
  5. besdokuz

Reddit isim önerisi lazım

Redditte ismimi değiştirmeyi düşünüyorum isim önerisi yapar mısınız?
  6. besdokuz

Hp v24 75hz olmuyor?

Merhabalar, hp nin v24 adında 75hz monitörünü aldım. 75hze aldığım zaman ilk başta sorun olmuyor fakat herhangi bir oyun vb. yere girdiğim zaman dalgalanma başlıyor HDMI kablosu takılı olmasına rağmen 60hz'de (1.4 sanırsam) ne yapmam gerekiyor?
  7. besdokuz

Kingston A400 ssd sağlık sorunu

1,5 ay önce aldığım sistemdeki a400 ssd %96 sağlığı kaldı
  8. besdokuz

Hp v24 75Hz olmuyor?

Dostlarım HP v24 modelini aldım 75hz'e aldığımda çok fazla görüntü dalgalanması yaşıyorum sorunu nasıl çözebilirim
  9. besdokuz

Birden fazla hesap açmak yasak mı?

Forumda tek kişinin 2 hesap açması yasak mı?
  10. besdokuz

Bulduğunuz en iyi speedrunlar

En iyi speedrunları atın izleyelim eğleniriz inanılmaz olanlar var aralarında İlki benden gelsin o zaman :
  11. besdokuz

Katana Zero speedrunda "Secret Boss" yok?

Dostlar merhaba Katana Zeroyu silmiştim geri yükledim bitirdim fakat speedrun yapmak istediğimde "secret boss" kısmı çıkmıyor neden olabilir? 1616994133 sürüm 1.0.5 1616994187 cevap gelmedi :/ 1616994399 cevap verin :(
  12. besdokuz

🔥İndirim Hp Omen 600 MediaMarkt 188tl !

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hp-omen-by-600-gaming-mouse-12000-dpi-1kf75aa-1187532.html?rbtc=aka%7Cops%7C%7C%7Cp%7Cstandart%7C&v=1.83 mediamarkta 188tl olmuş. Kaçırmayın derim
  13. besdokuz

Undertale nasıl bir oyun ?

Merhabalar,bugün bir oyun önerisinde bulunacağım. Adı Undertale. Oyunun neredeyse hepsini tek bir kişi yapmış.Altı ana, toplamda çok fazla(sayısı belli değil) sonu var.110 civari müzik ve onlarca easter egg bulunmakta. Aynı zamanda Earthbound tadında bir oyun UNDERTALE NEDİR? Undertale, 2015...
  14. besdokuz

Toplayabildiğiniz en kötü sistem

Hep en iyi sistemi topladık şimdi en kötüsünü toplayalım :d
  15. besdokuz

Monitör nedense delirdi

Arkadaşlar merhaba monitörüm bugün elime ulaştı. 75.001 hertz e ayarladım pc delirdi sonra 74.900 gibi bi değeri seçtim pc aninden saniyede 30 defa ekranı değişiyor
  16. besdokuz

Bir yakınımın tanıdığının önerdiği sistem :D

Sevdiğim bir yakınımın arkadaşı bana bir sistem önerdi ama sistemde 1050ti- i5 10.nesil ve z490 bulunuyor :d ne düşünüyorsunuz bu konuda :D not: bide 3600mhz ram önermiş i5 10400f e
  17. besdokuz

4kya hazır sistem önerisi

4 bin tl bütçem var mining bitince pollux 3t-10 almayı düşünüyorum sizce alınır mı Not: bütçeyi arttıracağı için ryzen'a sonradan geçiceğim şimdilik i3 10100f kullanacağım. 1650 değil 1650 süper almayı düşünüyorum
  18. besdokuz

2.el monitör alırkan dikkat etmem gereken hususlar

Merhaba. Letgo'da 165 hz ips asus tuf buldum 1 aylık fiyatı 1100tl olarak yazmış arkadaş. Ölü Pixel var mı diye fotoğraf istemek dışında (elden alacağız) yapmam gereken şeyler var mı?
  19. besdokuz

75hz monitör önerisi

1000-1100tl bütçem var aşamam 75hz ips olursa da iyi olur
  20. besdokuz

Lazım olan pc parçaları nelerdir,eksiğim var mı

Dostlar merhaba pc toplayacağım aklıma gelmeyen parça var mı varsa söylerseniz sevinirim teşekkürler anakart işlemci ekran kartı ssd ram kasa psu monitör klavye (mouse var) webcam(mikrofonlu) hoparlör
Geri