Arama sonuçları: *

• Users: Wenth
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Ekran kartı görüntü vermiyor

Evimde kullandığım bir bilgisayar vardı gündelik işler için ufak tefekte oyun oynarım diye 4gb rx 550 ekran kartı aldım test ederek aldım çalışıyordu sisteme taktım fan dönüyor ama görüntü vermiyor. Bende arkadaşımın sisteminde deneyim dedim onda da çalıştı sorunsuz anakart uyuşmazlıgı vs...
  2. W

Bir tane Rx 5700xt ile mining yapılır mı?

Geçen ay bilgisayar topladım ama hiç oynayasım gelmiyor nerdeyse açmıyorum bile nadiren 1 2 el lol giriyorum bende mining yapsam nasıl olur diye düşündüm. Özellikler : Ryzen 5 5500 2x8 apacer panther 3200mhz ram 650w 80+ psu. Aylık 500 lira bile bıraksa yeterli benim için elektrik masrafını...
  3. W

Ryzen 5 5500 Rx 5700xt Sistem Çok Geç Açılıyor

Yeni topladığım sistem çok geç açılıyor sebebini bilmiyorum Ssd sonra alırım diye almadım eski bilgisayarimdaki 500+250gb hddleri taktım ancak bilgisayar aşırı geç açılıyor şuan bile açılmasını bekliyorum 5dkdır sizce bunun sebebi ne olabilir hddnin bu kadar geç açması normal mi ? Sistem : R5...
  4. W

Gigabyte a520m k v2 rgb fan bağlantısı

Arkadaşlar hepinize merhaba yeni sistem topladım ancak anakartı önemsemeden en ucuz olanı aldım öğrendim ki rgb fan takılmıyormuş şimdi kullandığım kasa da 4 tane rgb fan var ancak rgbler çalışmıyor sadece fanlar dönüyor bunun çözümü var mı aparatı vs var mı kasa frisby fc 9440
  5. W

Rx 5700xt Sistem bilgisayar açılırken bu ekranda kalıyor

Hepinize merhaba daha bugün sistem topladım sadece ekran kartı ikinci el Sapphire Rx 5700xt sistem açılırken ekran bu şekilde donuyor bunun sebebi ne olabilir Sistem; Ryzen 5 5500 Rx 5700xt 2x8 16ram 650w 80+psu Sadece ekran kartı ikinci el alındı diğer tüm parçalar 0 sistemde ssd almak yerine...
  6. W

Rx 5700 xt Açılış ekranında kalıyor

Arkadaşlar ekran kartını ikinci el aldım kasayı bugün topladım bu şekilde kalıyor neden sizce?
  7. W

14bin TL'ye topladığım sistem nasıl

Hepinize merhaba yeni sistem topladım ve fiyatına göre özelliklerini sizinle paylaşmak istedim sadece ekran kartı ikinci el alındı diğer tüm parçalar 0 garantili şekilde alındı. Sistem; Ryzen 5 5500. Gigabyte A520 Apacer panther 2x8 3200mhz 16gb cl16 ram. Frisby Fc 9440 Kasa ve 650w 80+ Psu...
  8. W

Sistemim ne kadar eder ?

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım ne kadar eder? 2-3 ay sonra satıp güncellik açısından APU geçeyim diyorum. i5 4590 işlemci. HP H81 anakart. 2x4 1600MHz RAM. Intel HD 7770. 300W 80+PSU Snowman Rainbow kasa fanı Ve 15 yıllık tahminimce ASUS marka siyah kasa sizce ne kadar eder ?
  9. W

Ekran kartı zarar görmüş müdür ?

Arkadaşlar sahibinden üzerinden ekran kartı aldım ancak satıcı sadece ince bir tabaka baloncuklu poşet sarmış kutuya falan koymamış. Şimdi elimde 6pin güç kablosu olmadığı için deneyemedim onu da sipariş ettim sözde bugün gelecek sizce zarar görmüş müdür? Güç kablosunu takmadan fanı dönmüyor bu...
  10. W

HD 7770 300w psu ile çalışır mı

Arkadaşlar hd 7770 alacağım ancak psum 300w ve 12 v kanalından totalde 216w veriyor sadece görüntü almak için ve lol valorant oynamak için yeterli olur mu ? Kartın sağlamlığını test etemk için elime kısa zamanda para geçer ozaman guzel bir 400w alırım minimium
  11. W

Monitörümde ufacik bir nokta ölü piksel çıktı

4 gün önce monitör aldim ve dün ufacık goze batmayan odaklandığımda ancak görebildiğim bir ölü piksel belirdi oyunlarda felan odaklaninca bile zar zor görebiliyoum ekranin sol altinda goev cibugunda 4. uygulamaya felan denk geliyor mağaza değişirmi veya garanti kapsamina girermi 1 ay felan...
  12. W

Yeni monitör aldım alışamıyorum

Arkadaşlar yeni monitör aldım Asus c239he modeli fakat renge alışamıyorum sanki ekran eski monitorume gore hafif mavi gibi duruyor eski monitorum 17 yillikti olu piksel testi yaptim cikmadi sizce ekranda mavilik varmı yoksa benmi alışamadım henüz bide tek 1080pde oyle hissediyorum 720p yapınca...
  13. W

PCI express slotu bozuk anakart için çözüm

Arkadaşlar 200tlye h81 aldım sadece ekran kartı slotu bozuk.Sizce tamiri ne kadara olur normalde piyasası 450 500 civarı anakartın yada riser çoklayıcı ile kullana bilir miyim ?
  14. W

Sizce yaptığım şey mantıklı mı?

Arkadaşlar 250tlye hd7570 200tlye h55 anakart 80tlye xeon x3440 90tlye 4gb ddr3 ram almıştım 2 ay önce .Yani toplam 620 tl ve şimdi bunları 940 TL'ye sattım i5 4590 aldım 400 tl h81 anakart aldım 385tl ve 110 TL'ye 4gb ram aldım ekran kartı alamadım onboard lol oynayacağım sadece. Bazen valorant...
  15. W

Bilgisayarım ne kadar eder?

Asboard H55 Anakart Xeon X3430 İşlemci 2x4gb 8gb ram Hd 7570 2gb ekran kartı 500Gb hdd 300w psu Casper kasa Sizce bu sistem ne kadar eder ?
  16. W

Ekran Kartımı İade etmeli miyim ?

Letgodan 250 TL'ye ikinci el 2 gb hd 7570 aldım ancak kartı birtürlü çalıştıramadım ne yaparsam yapayım çalışmadı fanı dönüyor ısınıyor ama görüntü vermiyordu.Bende kartı fırına attım 10 dk 200 derece ısıttım sonra soğuduktan sonra defalarca denedim yine çalışmadı. Sonunda kolonya ve diş...
  17. W

Bilgisayar açık kaldiktan bir süre sonra donup kalıyor

Bugün bilgisayara ikinci ek ekran kartı taktım hd 7570 2gb.Başta çalışmadı fanlari felan donuyo uğraştım baya yine calismadi orda biraktim sonra bir kere daha deneyim dedim kolonya ve dis fircasi yardimiyla karti temizledim çalişti ama ekran geliyor kullaniyorum driver felan kurdum 4 5 dk sonra...
  18. W

Hd 7570 Nasıl bir kart ?

Letgo da 225 tl ye hd 7570 2gb 128 bit buldum bu kart nasıldır ? xeon x3440 ile nasıl bir performans verir? valorant cs go lol gibi oyunlarda bu bütçede pişman eder mi ? malum piyasa uçmuş hd 6570 r7 240 felan çok pahalı ama bunu uyguna buldum alayim mı sizce ? R7 240 ve hd 6570 yanında çok...
  19. W

Hd 7570 2gb alınır mı ?

Letgo üzerinden 225 TL'ye buldum 200e anlaşıcam alinır mı ? 300 w psu yeter mi ?
  20. W

Bu ekran kartı alınır mı ?

Geri