Arama sonuçları: *

• Users: OverrideZ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OverrideZ

RM-1 SoundWave Plus Soundbar Jak çoklayıcı sorunu?

Selamlar Rampage RM-1 SoundWave Plus soundbarım var ben bu sisteme hem Playstation 5 hemde pc üzerinden jakları sürekli söküp takmamak için çoklayıcı aldım. Öncelikle playstation hdmi ile monitörüme bağlı aşağıda gördüğünüz jakın 1 tarafını monitörün ses girişine diğer tarafını da çoklayıcığa...
  2. OverrideZ

Anakart ve DDR5 ram uyum sorunu

Selamlar Aşağıda eklemiş olduğum görseldeki bileşenleri almak istiyorum ancak ASUS anakart sayfasında çok fazla ram seçeneği göremedim bu RAM de listede yok acaba uyum sorunu yaşar mıyım? Çünkü sistemi hemen dizemeyeceğim test etme imkanım olmayacak, alternatif olarak bu fiyat bandında RAM...
  3. OverrideZ

Çözüldü✓ Thermalright Frozen Warframe 240 Ve 5800x ikilisine Macun önerisi?

Selamlar Kutu içeriğinden çıkan macunu uyguladım ama pek verimli olduğunu düşünmüyorum önereceğiniz en iyi macun hangisidir fiyatın önemi yok teşekkürler
  4. OverrideZ

Çözüldü✓ RTX 5070 Ryzen 5800X uyumluluk?

Selamlar 3070ti ekran kartımı değiştirmek istiyorum düz RTX 5070 almaya niyetim var 5800x işlemci kullanıyorum bu sistem ne kadar sağlıklı çalışır darboğaz yaşar mıyım? Monitörüm 1440p 32gb ram 650watt 80+ gold psu mevcut teşekkürler.
  5. OverrideZ

Sıvı soğutma arıyorum

Selamlar Msi mag coreliquid 360R 1. versiyonu kullanıyordum son dönemlerde yaklaşık 2 aydır yüksek gürültü, yüksek sıcaklık ve pompadan gelen tıkırtı sesinden bıkkınlık geldi. Kronik olduğuna dair bir sürü şey okudum artık yeni bir sıvı soğutma lazım sizlerden F/P ürün önerisi bekliyorum 240mm...
  6. OverrideZ

MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC VE WARCRY KASA ARGB SORUNU

Evet herkese merhabalar :) MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC anakart sahibiyim ancak aldığım Warcry kasanın içinden çıkan kontolcü ile anlamadığım bir sorun var, Şimdi anakartın üzerinde aşağıdaki görsellerde de görüldüğü gibi 3 kanallı olan giriş,benim anakartta mevcut değil ancak kontolcüde aynı...
Geri