Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

Yardım 95.000 TL Bütçeyle Alınabilecek En İyi Gaming Laptop?

https://m.n11.com/urun/game-garaj-slayer-r9t3d-5070ti-c3-r9-9955hx3d-32-gb-2-tb-ssd-rtx5070ti-16-dos-dizustu-bilgisayar-113185759?magaza=garajonline Araştırdığım kadarıyla şu an alabileceğim en iyi cihaz bu gibi görünüyor. n11 indirimleri de başlamışken son bir kez emin olmak istedim. Konuya...
  2. Ragnar Adamdır

Macun değişimi sonrası işlemcide yüksek ısı

Selam arkadaşlar iyi forumlar. Termal macun değişimi ve fan temizliği yaptım şuan her işlem tamam laptopu açtım boşta 50-60 arası takılıyor ancak test için rdr2 de 100 dereceyi gördüğü gibi kapattım. Sorum şu başlarda bu yüksek ısı normal mi yoksa montajda hatamı yaptım diye düşünüyorum...
  3. Ragnar Adamdır

Online yaz okulu yapan üniversiteler varmı?

Arkadaşlar yaz okulu yapmam gerekiyor ama en öncelikli hedefim online yapmak. Yazılım ve bilgisayar ile ilgili derslerin olması yetiyor. İnternette biraz araştırdım Anadolu üniversitesi falan çıkıyor ama hiç net bilgi alamadım.
  4. Ragnar Adamdır

19k bütçeye bu sistem alınır mı ?

https://www.incehesap.com/gamerbase-tavsiye-sistem-fiyati-50394/ Arkadaşlar kardeşime alıyorum 2.el yada tek tek toplama gibi bi durum yok ben farklı şehirdeyim bütçe 18-19k gaming gecesinde şöyle bir şey gördüm fiyatına değer mi ne diyorsunuz yada önerdiğiniz başka sistem varmıdır
  5. Ragnar Adamdır

25k Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar monitör dahil olması gerekiyor bütçe biraz daha arttırılabilir onda sorun yok monitör ve güzel bir sistem ile 30k ya kadar çıkartabilirim bütçeyi AMA gerekliyse kardeşim için bakınıyorum sizden de yardım isteyeyim dedim. Hazır sistem olursa sevinirim ayrı şehirlerdeyiz toplama olursa...
  6. Ragnar Adamdır

Windows performans skorlarında ekran kartı puanı düşük

<SystemScore>8.1</SystemScore> <MemoryScore>9.5</MemoryScore> <CpuScore>9.5</CpuScore> <CPUSubAggScore>9</CPUSubAggScore> <VideoEncodeScore>9.9</VideoEncodeScore> <GraphicsScore>8.1</GraphicsScore> <Dx9SubScore>9.9</Dx9SubScore> <Dx10SubScore>9.9</Dx10SubScore> <GamingScore>9.9</GamingScore>...
  7. Ragnar Adamdır

Asus E402N Notebook Lcd Ekran Lazım Arkadaşlar

Arkadaşlar en uyguna bu laptopa uygun lcd ekran lazım
  8. Ragnar Adamdır

25K ya alınabilecek laptop önerisi

Bi arkadaşım için konuyu açıyorum kendisi hem müzik işleriyle uğraşıyor hem de oyun oynamayı seven bi kişi ne önereceğimi bilemedim bütçe en fazla 25k önerilerinizi bekliyorum
  9. Ragnar Adamdır

NBA2K24 PC Kasma sorunu (yardım edin iade etmek istemiyorum)

Oyunu dün aldım indirdim bi konuda açtım ama etkileşim almadı 13700hx rtx 4060 lı sistemim var oyunu kaldırmama imkanı yok oyun menüde 10-20 fps takılıyor orda bi sorun var oyunun ara sahneleride aynı sadece oyunu anlık oynarken bir sıkıntı yok ama grafikler falan berbat herşeyi yükseğe alsamda...
  10. Ragnar Adamdır

NBA 2K24 PC 30 FPS Sorunu

Arkadaşlar dün steamda indirime girince aldım bugün indirim açtım şimdi oyunu pencereli ekran olarak açıldı 30fps ondandır dedim ama full ekran yaptım fps yenilemeyide pc de senkron sorunu vardır belki diye 60 a indirdim ama lobide sanki ağır çekimde 17fps oyundada 30 60 fps arası değişiyor ara...
  11. Ragnar Adamdır

FM24 için yardım gerek

Arkadaşlar, bu oyunu en iyi öğrenebileceğim bir video önerisi yapabilir misiniz? Ve bir şey daha soracağım: Oyundaki hiçbir wonderkid takımıma gelmiyor (Galatasaray). Yani kimi denediysem olmadı, artık oyunun bozuk olduğunu düşüneceğim. Örneğin, Kasımpaşa'nın sol beki Yasin Özcan, 2 yıldız...
  12. Ragnar Adamdır

PS5 İçin 2k Monitör Önerisi

Arkadaşlar, bütçe konusunda bir fikrim yok ama 10 bin gibi düşünüyorum. Yaz aylarında PS5 sahibi olacağım için onun parasını verdim ve fiyatlar zamlanmadan monitör almak istiyorum. TV ile oynama imkanım yok. Aklımda 2K 165Hz bir monitör düşüncesi var, yeterli olur diye düşünüyorum. Ancak PS5...
  13. Ragnar Adamdır

Çözüldü✓ FC 24 oyun açılırken mavi ekran alıyorum

Arkadaşlar bugün bizim çocuklarla 3-4 el cs de seçkin kastım sonra forzada yanladık bide FC 24 atalım dedik ama en başta ea anticheat programı yüklenirken yarısında mavi ekran geliyor pc de hemen yüzde 100 olup restart atıyor bilgisayar diğer oyunlarda bi sıkıntı yok sadece fifada bu sorun var...
  14. Ragnar Adamdır

Slayt gösterisi yardım lazım

Arkadaşlar Daire ve Daire Diliminin Alanı adlı bi slayt gösterisi hazırlamam gerek kardeşim için ama çok üşeniyorum internette hazır bi sayfada buldum ama inmiyor yardımcı olabilecek varmı siz farklı bi yerden yada aynı yerden indirip buraya powerpoint sunusu olarak atabilirsiniz direkt yada link
  15. Ragnar Adamdır

Bu Siteden Alışveriş Yapan Varmı

Arkadaşlar, aksesuarix.com sitesinden daha önce alışveriş yapan var mı? Ürünlerin kalitesi, kumaşı nasıl? Birkaç tişört ve gömlek alacağım.
  16. Ragnar Adamdır

iPhone için uygulama çoğaltıcı program var mı ?

Arkadaşlar, önceden Android telefon kullanırken "Multiple Account" adında bir uygulama vardı. Herhangi bir oyunu ayrı ayrı sıfırlanmış bir şekilde 3-4 ayrı hesaplarla oynamama izin veriyordu. Şimdi iOS için benzer bir uygulama bulamıyorum. Telefonumdaki bir yazılımı her seferinde sıfırlanacak...
  17. Ragnar Adamdır

Ucuza uçak bileti nasıl çözebilirim

Arkadaşlar, bayramda memlekete gideceğim. Üniversite okuduğum şehirden memleketime aktarmasız uçuş yok ve aktarma yapmak istesem sadece gidiş için minimum 3 bin ödemek zorunda kalıyorum. Bunun bir de dönüşü var, ediyor 6 bin. Ama dönüşü önemli değil. 6 Nisanda harekete geçmek istiyorum...
  18. Ragnar Adamdır

16 inch Laptop İçin Çanta Ve Stand Önerisi

Laptop 16 inç Acer Predator gaming bir laptop. Zaten bende olan standı artık kullanmak istemiyorum ve bir çantaya da ihtiyacım var. Bütçem hemen hemen ikisi toplam 1k civarı. Önerilerinizi bekliyorum. Stand fanlı falan olmasın lütfen , güzel altı boşluk, metal, çelik, alüminyum, artık ne varsa...
  19. Ragnar Adamdır

AC Valhalla oynarken aniden ekran donuyor

Arkadaşlar dün ilk defa oldu şimdi de oldu bi yazayım dedim oyunu sıkıntısız 120fps üstü akıcı oynuyorum onda bi problem yok ama aniden zzzzt diye bi ses geliyor ekran donuyor 2 saniye sonra oyundan atıyor kendi. Arkada buluta kaydediyor ve olay sonlanıyor bunun sebebi ne olabilir :)
  20. Ragnar Adamdır

Sniper elite 5 başlamıyor

Gamepassten indirdim şimdi oyunu başlat diyorum siyah ekran geliyor sonra masaüstüne atıyor başlamıyor.
Geri