Arama sonuçları: *

• Users: erens0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Mcdodo İphone 14 Plus Magsafe Kılıf 199 TL

13 Proda aktif olarak kullanıyorum bu modeli magsafe kalitesi çok iyi bu fiyata alınır yarı yarıya uygun şuan yorumda 15 plusla uyumlu yazmışlar ama boyut farkı var mı bilmiyorum https://www.n11.com/urun/mcdodo-iphone-14-plus-uyumlu-mat-siyah-magsafe-kilif-pc-3101-42051032?magaza=n11
  2. E

❌İndirim Bitti! Mcdodo İphone 13 Pro Magsafe Kılıf 149 TL

Ürünü aktif olarak kullanıyorum 2. kılıfı almıştım 500’e en son şuan 150 liraya düşmüş 3 tane sipariş geçtim ihtiyacı olan yapıştırsın magsafe tutuşu olsun malzeme kalitesi bu fiyata bedava. Satıcı resmi N11 sıkıntı yaşanmaz...
  3. E

ALİENWARE AW2723DF 2. EL ALINIR MI?

Aktif olarak Rog XG259CMS kullanıyorum monitörümden memnunum fakat 2k’ya geçmek istiyorum. İkinci elden Alienware 5 aylık monitör için 12,5’a anlaştım sizce bu paraya alınır mı? Şuan güncel fiyatı 17 bin bandında uzun süredirde akakçeden baktığım kadarıyla bu fiyatlarda geziyor. 310 hz den önce...
  4. E

Çözüldü✓ 7500F İÇİN BU RAM ALINIR MI?

Merhaba, 7500F için ram araştırması yapıyorum bu rami buldum N11 üzerinden satın aldığımda 3 taksit yapıyor aynısının CL30 olanı var RBG'siz aynı fiyata ama onda taksit olmuyor. Artı olarak 250 TL kupon var onu kullandığımda 3500'e geliyor. CL36 ile CL30 arasında çok fark olur mu, alınır mı...
  5. E

Çözüldü✓ Da-c Si̇stem Rx 6700 Coi̇l Whi̇ne Sorunu

Gençer Gaming üzerinden aldığım DA-C sistemde ekran kartımdan videodaki tarz bir ses geliyor. Coil Whine diye düşünüyorum ama emin de değilim. İlk başlarda fazla takılmadım ama şuan ses seviyesi daha da arttı çok rahatsız olmaya başladım. Oyuna girdiğim gibi bu ses başlıyor susmuyor. Garantiden...
Geri