Elimde halihazırda Logitech G Pro X mevcut. Son zamanlarda sol taraftan gelen seslerde bariz azalma var, ara ara yükseliyor ara ara düşüyor ve bu durum benim rekabetçi oyun deneyimimi olumsuz yönde etkiliyor. Bu yüzden Razer ürününe bir şans vermek istiyorum.
1. Klavyem ve farem Razer...
Anakart: MSI X670E Carbon WIFI
CPU: Ryzen 5 7600
RAM: G.SKILL TRIDENT Z5 ROYAL NEO 2x16 GB 6000MHz CL28 1.4V (Sk Hynix A-Die)
Bellekleri EXPO ile kullandığım zaman hiçbir sorun yaşamıyorum.
EXPO ayarlarını birebir aynı şekilde girdiğimde stres testlerinden geçen bellekler (Testmem5 90 dakika ...
Türkiye'ye normalde sadece banka ile ödeme yöntemi var. Ama bazı arkadaşlar kripto çekimi yapıyormuş. Bende komisyonlardan kurtulmak için kripto ile para çekme yapmak istiyorum. Nasıl yapıldığını bilen varsa aydınlatabilir mi?
Telefon babama alınacak. Kendisi servis şoförü, hem güncel hem de kendisini üzmeyecek bir telefon arıyoruz.
Konum servisi ve aramaların sorunsuz olması ilk kriter.
Bütçe 15000, çok önerirseniz 20000 e kadar zorlayabiliriz.
Arkadaşlar özellikle son 2 haftadır, yapılan herhangi bir yoruma saçma sapan mesaj yazıp hakaret eden saldırgan tutum sergileyen kişilerin sayısının bir hayli arttığını gözlemliyorum.
Üstelik bunu yapan kişiler genellikle aynı kişiler ve moderatörlerin buna göz yumduğunu düşünüyorum, çünkü en...
BEYAZ OLAN : https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSPNCGL2?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
SİYAH OLAN : https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSPN2G5Z?m=A1UNQM1SR2CHM&ref=psp_pc_a_AE0W4M0JF057T&th=1
Tüm zamanların hem Türkiye'de hem Dünya'da en düşük fiyatı.
Aralıksız açtığım 191 kasanın 191. sinde çıktı. Arkadaşlar kalp krizi challenge isteyen denesin. Ama 10 20 kasa açacam diye önermiyorum baştan söyleyeyim. 191 de 1 gold 1 Red geri kalan çöp.
Ağırlıklı olarak CS2 oynamaktayım. Bütçem yeterli. Hem daha hafif hem uzun kullanımda daha rahat hem de tercihen kablosuz bir tercihte bulunmak istiyorum. Farklı önerilere de açığım. Tavsiye eder misiniz ya da farklı bir tavsiyeniz var mı?
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Huntsman V2 Tenkeyless (Kırmızı Anahtar) ABD Düzeni https://amzn.eu/d/0fVdJyvQ
Normalde Purple Switch bu paralara zor bulunurken Red Switch geldi. Ben kendime aldım. Alacak olan varsa kaçırmasın.
Soru başlıkta, çıktığı günden beri bekliyorum. TKL olmayan tam boy ve mini modeller Itopya da var ama Itopya elindeki ürünü göndermiyor, dava edeceğimi dile getirince anında iade yaptılar. O yüzden o lanet firmayı önermeyin. Oradan alışveriş yapanlara da bol şans.
28 Haziran Cuma öğle saatlerinde klavye siparişi verdim. Sipariş faturalandırılıyor yazıyor ve başka hiçbir bilgi yok (E-postama fatura gönderildi.) . İtopya yı aradığımda ürünün 1 Temmuz Pazartesi günü kargoya verildiği ve bana Yurtiçi kargo tarafından SMS ile takip kodu paylaşılacağı söylendi...
Elimdeki araç: 2017 Toyota Corolla 1.4D Touch Dizel Otomatik 215.000 Km de. (1 değişen 1 lokal - Tramer 1.000)
2016 Audi A3 Sedan 1.6TDI Attraction Dizel Otomatik 230.000 Km de bir araç. (1 değişen 2 boya - Tramer 7.000)
Elimdeki aracı satıp üzerine 60.000 TL civarı ekleyip bu araca geçmek...
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-ch130-i-fabric-siyah-siyah-oyuncu-koltugu.html
Üst seviye hemde kumaş. Ben kendim için sipariş geçtim 1 adet. Akakçe de son 1 yıl içinde gördüğü en düşük fiyattanda düşük.
Sıfır alabilen bir makine arıyorum, bedelli askerliğe gideceğim 3 hafta sonra. Bütçe önemsiz, her türlü öneriye açığım, kaliteye ve performansa önem veriyorum. Alacağım ürünü uzun yıllar kullanmak istiyorum. Bu doğrultuda önerilerinizi bekliyorum.
Cyberpunk 2077 dışında ekran kartını ciddi manada zorlayan 3D uygulamalar ve oyunlar nelerdir? OC için kontrol amaçlı istiyorum.
3DMark (Port Royal, TimeSpy Extreme, Fire Strike Ultra)
FurMark
MSI Kombustor
CP2077
Buradaki Benchmark lardan şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Ek olarak...
F5-7600J3646G16GX2-TZ5RK
Mevcut Anakart : MSI MPG X670E CARBON WIFI
Anakartın destek listesinde yukarıdaki RAM mevcut. Ama RAM in sitesine girdiğimde Intel XMP 3.0 sistemler için uygundur yazıyor ve destek listesinde Z790 ailesi var.
Yukarıda belirttiğim RAM i alırsam uyumluluk sorunu veya...