Arama sonuçları: *

• Users: Özgür35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ö

Laptopta Wlan autoconfig yok.

2 gün önce internet gitmeye ve internet simgesi kaybolmaya başladı. Internette bu sorunun çözümü için hizmetlerden wlan autoconfige girip elle yerine otomatik seçeneğini seçmemiz gerektiği yazıyordu ama ben hizmetlere girdiğim zaman wlan autoconfigi göremiyorum sebebi nedir?
  2. Ö

Laptopum internete bağlanmıyor?

Laptobu açtığım zaman wifi bağlıydı ama bir anda gitti ve wifi ağlarını göremiyorum.Ne yapabilirim?
  3. Ö

Laptop temizliği hakkında

Laptobumun fanlarını temizlemek istiyorum ve daha önce böyle bir işlem yapmadım yani tecrübem yok. İnternetten araştırdığım kadarıyla nadiren de olsa bitlocker kodu sorma durumu varmış ve ben bu kodu bilmiyorum. Bitlocker kodu sorup sormayacağını nasıl öğrenebilirim?
  4. Ö

Max 6k bütçe için kulaklık arıyorum.

Günlük kullanım için max. 6k fiyattan kulaküstü kulaklık arıyorum. Aklımda Sennheiser 450bt ve anker Q45 var hangisini almalıyım veya başka öneriniz varsa önerirseniz sevinirim.
  5. Ö

CST Studio kullanmayı bilenler varsa bakabilir mi?

CST Studio kullanarak wireless charger yapmak istiyorum ama hangi template i seçeceğimi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Ö

Yardım Bugün kulaklık almayı düşünüyorum hyperx cloud 3 parasını hak eder mi?

4000 TL bütçem var. Hem oyun oynarken kullanacağım hemde müzik dinleyip arkadaşlarımla skype,discord gibi uygulamalarda sohbet edeceğim.Mikrofonu ve oyun performansı bu bütçede daha iyi olan kulaklık yoksa 1 saat içinde alacağım.
  7. Ö

SteelSeries Arctis Nova 1 alınmayacak kadar kötü bir kulaklık mı?

Bu kulaklık için internette güzel alınır diyen de var çok kötü alınmaz deyip gömende var. Bu kulaklık cidden berbat bir kulaklık mı yoksa insanlar çok mu abartıyor? Kullanan kişiler veya daha önce kullanmış olanlar deneyimlerini belirtirseniz en azından rehber gibi bir şey olur. Şimdiden...
  8. Ö

Jbl quantum 350 alınır mı?

İntenette gezinirken bu kulaklığa denk geldim. Bu kulaklık alınır mı?
  9. Ö

Hyperx cloud 3 vs steelseries arctis nova 3

Bu iki kulaklık arasında kaldım. Oyun,müzik,film ve discord,skype gibi uygulamalarda kullanacağım. Hangisini almak daha mantıklı.
  10. Ö

3500 TL bütçeye kulaklık önerisi

3500 TL bütçem var aklımda HyperX Cloud 3 var ama daha iyi öneriler varsa önerirseniz sevinirim. Kulaklığı oyun oynamak, film izlemek ve arkadaşlarımla sohbet için kullanacağım. O yüzden sesi kadar mikrofonu da önemli. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  11. Ö

Hyperx cloud 3 alınır mı?

Hyperx cloud 3 almayı düşünüyorum alınır mı?
  12. Ö

HyperX Cloud 3 vs SteelSeries Arctis Nova 1

Bu iki kulaklıktan Cloud 3'ün daha kaliteli olduğunu biliyorum ama benim durumum biraz farklı. Aralarında 1000 TL'lik fark var ve benim ihtiyacım olan sadece arkadaşlarımla Skype ve Discord gibi uygulamalarda sorunsuz bir şekilde konuşmak. Oyunlarda az biraz ses kassam yeter. Mikrofonu beni...
  13. Ö

Hyperx cloud 3 mü yoksa arctis nova 3 mü?

Bu iki kulaklık arasında kaldım. Bu iki kulaklıktan hangisinin mikrofonu ve sesi daha iyidir? YouTube üzerinden iki kulaklığında inceleme videolarını izledim arctics nova clearcast özelliği ile çok temiz ses kalitesi sunuyor ama cloud 3 de aynı şekilde temiz bir ses sunuyor o yüzden karar...
  14. Ö

Jbl quantum 100 alınır mı?

Kulaklık almak istiyorum bütçe olarak kendime 2k belirledim. İnternette bu kulaklığı gördüm 1k'ya satılıyor. Sizce 2k vermek yerine bu kulaklığımı alayım yoksa 2k bütçeyi sonuna kadar kullanıp bir kulaklık mı alayım. Benim için kulaklığın en önemli kısmı mikrofon çünkü laptobu gürültülü bir...
  15. Ö

2K bütçe ile mikrofonu iyi gaming kulaklık almak istiyorum ne önerirsiniz?

Maximum 2000 tl bütçe ile gaming kulaklık almak istiyorum aklımda steelseries arctis nova 1 vardı ama internette mikrofonu ile ilgili kötü yorumlar gördüm. Kulaklığı almaktaki amacım arkadaşlarımla sesli sohbet etmek ve oyun oynarken kullanmak. Şuan aktif olarak samsung galaxy buds 2...
  16. Ö

Max 2000 tl kulaklık önerisi

Kulaklıkta benim için en önemli özellik mikrofon çünkü laptop kullanıyorum ve maalesef internet arka odalardan çok çekmediği için laptobu salonda kullanmak zorunda kalıyorum.Arka tarafta çalışan televizyonun sesi arkadaşlarıma çok gidiyor bu sorunun önüne geçmek için mikrofonu güzel bir...
  17. Ö

Guilded yayın sesi gitmiyor.

Discord kapandığı için guilded'a geçtik ama yayın paylaştığında yayının sesi karşı tarafa gitmiyor bu sorunu nasıl çözerim?
  18. Ö

samsung galaxy buds 2 laptopa bağlayınca ses sürekli kesiliyor.

Başlıkta bahsettiğim konu interneti 2.4ghz kullanınca oluyor 5ghz kullanınca olmuyor. Sebebi nedir daha önceden böyle yapmıyordu.
  19. Ö

1-2.5k blue switch tkl klavye önerisi

Merhaba 1-2.5k arası blue switch tkl gaming klavye önerisi yapabilirmisiniz ?
  20. Ö

Hp victus 16 r-1052nt ile oyunlarda kaç fps alırım?

https://www.teknosa.com/hp-victus-16r1052n-intel-i514500hx-16gb-ram-1-tb-ssd-rtx4050-6-gb-161inc-w11-gri-gaming-notebook-9j254ea-p-125036371 Almayı düşündüğüm cihaz bu.Bu cihaz ile rust,rdr2,cyberpunk gibi oyunlarda kaç fps alırım?
Geri