Arama sonuçları: *

• Users: GeeK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Under armour aratmıcak ayakkabı tabanı arıyorum

malum kış ayları geldi bot söyledim 2 senedir under armour kullanıyorum karşı çıkanlar olacaktır ama sketchers'tan bile rahat. özel güvenliğim her gün 10+ saat ayaktayım en komforlu ve uzun süre gidecek tabanlık ne önerirsiniz
  2. G

Yardım 27" 2K monitör önerisi

şu an Samsung Odyssey G3 kullanıyorum 27" FHD Pivot ve Asansör var monitörden memnunum ama hem 2. mönitör ihtiyacım var hemde 2K olsun istiyorum. linkleri bırakacam itopya'da Gigabyte'ın var 5500 TL çok uygun kullandığım gibi VA ve memnunum aynı kalitede olmaz hepsi ama IPS takıntım yok fakat...
  3. G

Yardım Bios update sonrası ekran gelmeme

Asus B450M-K II anakartını kullanıyorum. 9060xt 16 gb a 3600 yetmediği için 5600 a yükselttim. Yükseltme öncesi BIOS'u son sürüme ( beta değil full olan son sürüme ) güncelledim. Güncelleme sonrası ilk ekran geldi ama RAID olmadığı halde RAID kurulumuna zorladı ve kurulumu başlatınca ekran...
  4. G

3600 & 9060xt bottleneck, 5600 şimdilik kurtarır mı ?

vatan oem indirimlerinde 1660ti dan 9060xt 16 gb yükselttim. beklenmedik maddi giderler yüzünden bir süre am5 geçemeyeceğim. valo ağırlıklı olmak üzere çoğu AAA oyunlarda da aşırı bottleneck/sttuter sorunu yaşıyorum şu an valo oynanmaz durumda zaten. god of war, horizon zero dawn vs oyunlarda...
  5. G

Yardım 9060 xt indirim varken alsam mı ?

15700 e 16 gb 3 fanlı model alabiliyorum ama pc eski ryzen 5 3600 var 1080p monitör kesinlikle darboğaz yapacak ama zaten 3-5 aya AM5 geçirme niyetim vardı şimdi alıp 3-5 ay idare etsem mi indirim varken daha sonra 7500f veya 7600 civarı bir pc dizecem ondan 1-2 ay sonrada 2k monitör. hepsini...
  6. G

Konu dışı ama ofis sandalyesi yıldız ayakları ve amortisör ü sökemiyorum

başlıkta belirttiğim gibi 2.5 sene önce Migrosa geldiğinde almıştım sandalye idare ediyor süngeri bile düzleşmedi daha ama geçen bi yana yattığını farkettim çevirdim ve ayaklardan 2 si çatlamıştı. Yeni yıldız ayak söyledim internetten geldi ama eskileri sökemiyorum tabi 2.5 senenin ağırlığı var...
  7. G

Yardım Samsung g3 ölü piksel ama tam ölü değil ?

samsung odyssey G3 27" 165Hz FreeSync monitör kullanıyorum sol üst tarafında bazı siyah ekranlarda mavi piksel gözüküyor. ölü piksel testi yaptığımda gözükmüyor sadece Genshin de harita açıkken siyah kısıma denk gelirse veya cmd ekranında siyah kısma gelirse gözüküyor. cmd de yazılara vb denk...
  8. G

Yardım Thx Türkiye'den %50 ile satın alma

barracuda x 2022 aldım memnunum thx deneme süresi bitmek üzere satın almak istiyorum ama kendi sitesinde fatura adresi türkiye giremediğim için kartlar önce başarılı deyip ödeme iptal ediliyor. mail le ulaştım 2. promo kodu gönderdiler başka kartla denedim aynı sorun. razer gold da var...
  9. G

Öneri Barracuda X ( kablosuz ) veya Cloud III ( kablolu ) ?

başlıkta ki gibi. main olarak valo da kullanacağım ama barracuda olursa bluetooth olması nadir de olsa işime yarayabilir. kağıt üzerinde cloud 3 daha iyi duruyor ama komfor da önemli barracuda deneme şansım olmadı ama hyperx kulaklıkları genel olarak pek komforlu değil bence. senelerdir...
  10. G

Yardım Cloud stinger 2 - 3.5mm az ses veriyor harici usb ses kartıyla bass gidiyor

başlıkta belirttiğim gibi harici usb ses kartı aldım çünkü anakartımda ki girişle bağladığım zaman ses gerçekten çok az geliyor telefonumda net ve çok güzel bass alabiliyorum ama ses kartıyla ses biraz artsa bile bass özellikliğini genel olarak ses kalitesini kaybediyor gibi
  11. G

Yardım Cloud Stinger 2 ngenuity görmüyor sesi az geliyor

yeni aldım ngenuity desteği varmı ondan tam emin değilim ama sesi az geliyor bi yerde ses kartından dolayı demişler Asus b450m k II kullanıyorum direk anakarta takılı kasa önünde zaten cızırtı yapıyor uygulama desteği var mı ve usb ses kartı alsam düzelir mi düzelirse f/p önerir misiniz?
  12. G

Öneri 2 - 2.5 arası fps kulaklık

story oyunlarda yayın vs de hoparlör kullanıyorum sadece valorant oynarken kulaklık takıyorum. 2-2.5 arası bütçem var. hyperx cloud 3 alacaktım 2.400 lük fiyatını kaçırdım şu an 3K civarlarında düşerse yine düşünebilirim ama 3'e çıkmayı düşünmüyorum. Başka benzer kaliteyi sunacak 2-2.5 arası...
  13. G

Öneri PSU / PSU'lu kasa önerisi lazım

mevcut sistemim; Ryzen 5 3600 Asus Prime B450M-KII 500 GB m2 SSD 8x2 3200MHz Corsair Vengeance Asus TUF 1660 Ti EVO PowerBoost'un ARGB 500W PSU lu kasası. 80+ yok ve bir aralar PSU fanından seste geliyordu. Zaten 80+ düşünüyordum ama niyetim şu ; 600-650W PSU veya PSU'lu Kasa ( her halükarda...
  14. G

Pc kendi kendine kapanıyor

Ryzen 3600 B450 Mk-II Asus TUF GTX 1660 Ti OC 2x8 3200 MHz Corsair Vengeance Yük altında ( Elden Ring Med-High ) Max gördüğü değerler 65 CPU 82 GPU 82 Yüksek evet ama pc yi kendi kendine kapatmaz diye düşünüyorum. 1-2 Hafta oldu Elden başlayalı. Bugün 2 kere kendini kapattı. Birinci de direk...
  15. G

PSU fan sesi açılışta sadece

bugün pc yi açtığımda hafif bir fan sesi duydum ( normal fan sesi harici takırdamalı gibi ) tahminim güç kaynağı içinden geliyor açtıktan 30 sn sonra başladı 1-2 dk sürmeden kesildi powerboost kasası içinde gelen 500w güç kaynağı kullanıyorum 80+ değil malesef. zaten ilk değiştirmeyi düşündüğüm...
  16. G

Çözüldü✓ Ryzen 3600 soğutucu önerisi

Gönül ister ki durumum olsun 240mm liquid alıp geçeyim. Ama malesef bütçem 700-800 TL civarı. Powerboost P1900B kasa var. 3 önde 1 arkada egzoz fan mevcut. Kule tipi alırsam tek egzoz yeterli olacak mı hava sirkülasyonu ne derece olur. Sıcak yaz günlerinde %20-30 işlemci kullanımında 90 dereceyi...
  17. G

Samsung Odyssey G3 27” 1 Ms 165 Hz LS27AG320NUXUF sallanıyor

konu biraz gereksiz gelecek gibi ama kafayı yemek üzereyim. söz konusu monitörü kullanıyorum monitörde pivot asansör ve aşağı yukarı tilt özellikleri mevcut fakat malesef bir kilit sistemi yok. az bir şey oynamada ekran sallanıyor. eskiden daha fazlaydı masa ayakları düzgün değildi yeni ayaklar...
  18. G

Laptop fan degisimi yardim gerekiyor

Uzun yillardir kullandigim laptopun fanindan takirdiya benzer ses gelmeye basladi tek kolu kirilmis zaten ve performansi asiri dustu. Yenisini soyledim ama kilifi alt ve ustten 1er cm kucuk o yuzden uymadi. Uyani da bulamadim. Icinde ki fan birebir uyumlu ama o yuzden fani degistirmek istiyorum...
Geri