Arama sonuçları: *

• Users: OH4NK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OH4NK

Sahibinden Param Güvende Satış

İyi forumlar arkadaşlar Dün akşam sarı sitede param güvende ile bir satış yaptım. Alan kişi pazarlık yapmadan ve iletişime geçmeden direkt ürünü aldı. Bugün kargolayacam ama biraz şüphelendim. Olası bir dolandırılma veya boş kutu iade durumuna karşı ürünü kargoya verirken kutu içeriğini...
  2. OH4NK

Sistem Fan Ayarları Hakkında Yardım

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Hali hazırda kullandığım Amd 5600X/Msi 3070ti 'li sistem var fakat bir türlü fan ayarlarını yapamadım. Msi center'dan yapıyorum fakat ayarları görmüyor. Bios'tan nereden yapacağımı da bilmiyorum. Sıcaklık/fan yüzdesi ayarlarını kaç yapmam gerekiyor. Bu sistemde...
  3. OH4NK

5600X için kule tipi soğutucu tavsiyesi ve darboğaz konusu

Merhaba arkadaşlar 5600x sistem kurucam. Sağlam sorunsuz f/p ürünü bir kule tipi soğutucu tavsiyesi istiyorum. Bir de 5600x 3070ti 2k'da darboğaz yaşar mıyım. Teşekkürler
  4. OH4NK

2-2.5K arası Access Point Önerisi

Merhaba arkadaşlar 2-2.5K fiyat bandında sağlam bir access point arıyorum. Bilgisayar ve modem arası uzak olduğu için kabloyla uğraşmadan access point üzerinden bilgisayara kablolu bağlantı yapmak istiyorum. Bağlantı sorunu yaşatmayacak sağlam kaliteli bir access point arıyorum. Yardımlarınızı...
  5. OH4NK

Yüklü Ses Çıkış Aygıtı Yok Hatası

Herkese iyi forumlar dostlar Dün ikinci el bir laptop aldım. Almadan önce uzun süre test ettim, firma da testlerini yaptı bir sorun yoktu. Eve geldim, driver booster ile eksik driverleri yükledikten sonra bilgisayarın sesi gitti. İnternetteki tüm çözüm videolarını izledim uyguladım düzelmedi...
  6. OH4NK

Hazır sistem için Anakart işlemci tavsiyesi

İyi forumlar arkadaşlar. Elimde 1050ti ekran kartı var. Bu karta bir sistem toplamak istiyorum. Fotoğraflardaki anakartlardan hangisini almalıyım sizce ve bu anakarta uygun en f/p işlemci hangisini seçmeliyim. Yardımlarınızı rica ediyorum.
  7. OH4NK

Tray İşlemciler için tepsi

Arkadaşlar herkese merhaba Görsellerdeki işlemci tepsilerinden arıyorum da bulamadım. Sadece aliexpress'te var. Türkiyede bulabilir miyim satan bir yer
  8. OH4NK

MSİ CASHBACK KAMPANYASI YARDIM PLS

İyi forumlar herkese msi psu aldım cashback için form dolduruyorum fakat banka bilgileri kısmında takıldım. fotoğraf ekledim. swift ve yararlanıcı kısmına ne yazmam gerekiyor?
  9. OH4NK

Ağ Bağlantısı Sorunu

İyi forumlar herkese C'de yer kalmadığı için Windowsun yüklü olduğu ssd'yi değiştirip içinde Windows 10 yüklü başka bir ssd taktım fakat fotoğrafta görüldüğü gibi bir türlü İnternete bağlanamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  10. OH4NK

BİLGİSAYAR KENDİ KENDİNE KAPATIYOR

Merhaba herkese iyi geceler. Fotoğrafta belirttiğim yere hafifçe bastırınca bilgisayar kapanıyor. Sadece ram ya da işlemci mi diye kontrol ettim. Bölgesel olarak dokununca direkt kapatıyor kendini. Diğer noktaları kontrol ettim böyle bir şey yapmıyor. Sadece fotoğraftaki bölgeye dokununca...
Geri