Arama sonuçları: *

1. HarbiyeliTRe

Yardım Asus rog g16 990 pro Soğutucu olur mu?

Arakamlar 990 pro almayı düşünüyorum ısınmasını engellemek için soğutuculu alacağım sizce sığar mı?
  2. HarbiyeliTRe

Windows 11 24h2 Güncellemesini İndirmiyor

Arkadaşlar daha dün aldım laptop bugün güncelleme yaptım aklıma daha yeni geldi hepsini güncelledim hatta bios kendisi güncelledi bu güncellenmiyor hata veriyor hata kodu 0x80070005 ne yapmam lazım kafayı yiyeceğim.
  3. HarbiyeliTRe

Oyun Laptobu için ssd önerisi

Arkadaşlar dün asus rog g16 aldım ssd ne alacağım bilemiyorum şuan aklımda wd black sn7100 msi spatium m470 pro arasındayım sizce hangisi almalıyım ayrıca öneriniz var mı birde ısınma sorunu var mı bunlarda?
  4. HarbiyeliTRe

Öneri Asus Rog G16 5060 i7 14650hx vs Amd Ryzen 9 8940hx

Arkadaşlar aralarında 10 bin oynuyor ben i7 alma taraftarındayım sizce hangisini almalıyım 10 daha fazla vermek istemiyorum yanç bf1 the last of us ve cs 2 ayrıca gmod oynayacağım kaldırmaz mı bu pc yani öyle aklım 2 arada bir dere sizce?
  5. HarbiyeliTRe

5060 Asus Rog G16 vs HP Omen 17 5070

Sizce hangisini almalıyım çünkü hp çok güvenemiyorum ısınacak diye rog en iyi soğutmaya sahip olduğunu bildiğimden kaynaklı korkmuyorum sizce oyun için hangisini almalıyım ve uzun süre götürmesini istiyorum bütçem 65-75k arası.
  6. HarbiyeliTRe

Öneri 55-70k Arası Laptop önerisi

Arkadaşlar 4070s pc mi sattım artık masaüstü şimdilik kullanmayacağım sizce ne alabilirim genelde 5050 ve 5060 lar var ayrıca intel amd ayrımı derinleşmiş sizce ne almalıyım aklımda asus roglar var 5050 de 5060 ama genelde bf 1 left 4 dead 2 ve dying light gibi sevdiğim oyunları oynuyorum...
  7. HarbiyeliTRe

Yardım Razer Blackshark v2 Pro 2023 Sol kısımdan daha az ses geliyor

4 veya 5 gün oldu sol kısımdan daha az ses geliyor sağ kısma göre sağda güzel bir ses gelirken soldan az geliyor acaba pc ses ayarlarından mı bir şey yapacağım birde bende kraken v3 vardı bangır bangırdı bu biraz hafif kaldı yardımcı olursanız sevinirim ona göre iade yapacağım gideceğim logitech...
  8. HarbiyeliTRe

Yardım Razer BlackShark v2 Pro Aldım Kırmızı Renkte kaldı Ne Yapacağım?

Arkadaşlar daha 15dk olmadı kutusundan çıkardım şarjı mı bitik yada bir problem mi var anlamadım kulaklık çalışmıyor yani ilk açtığımda hiç çalışmadı ikincide kabloyu bağladım kırmızı ışıktan yeşile yeşilden maviye bir kaç saniye sonrada kırmızıya geçti ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  9. HarbiyeliTRe

Öneri 40-55k gaming laptop önerisi

Arkadaşlar hazır sistemim var sadece motorla gezdiğim ve işe gittiğimden kaynaklı başına tam oturamıyorum o yüzden bir tane laptop gerekli ne tavsiye ederseniz genelde cs2-left 4 dead-bf2042-7 days to die da sıkıntı problem fps aşırı düşük bir laptop kullanmak istemiyorum ve soğutması iyi olursa...
  10. HarbiyeliTRe

Öneri Samsung Z fold 6 vs S25 Ultra

Arkadaşlar arada kalmamın sebebi birisi yeni nesil işlemci ve biraz daha güncel diğeri ise bir nesil eski fakat katlanır ekran olduğundan ve biraz farklı şey kullanmak için almak istiyorum ama ciddi problemler var mesela ekranı 1 sene sonunda bozulacak mı veyahut pili nasıl gidecek ve o...
  11. HarbiyeliTRe

Askerlik Tecil Ettirme 18 Yaş Lise Mezunu

Arkadaşlar ben 2.mezuna kaldım ama sınavda bir şey yapamayacağımı anladığımdan istemiyorum bu sene seneye adam akıllı hazırlanıp gireceğim lakin riskli bir durum var askeriyeye çağırı var ve ben bunu nasıl tecir ettirebilirim çünkü eğer yks girip bu sene istemediğim bir bölüm yazıp okul puanımı...
  12. HarbiyeliTRe

Enpara hesap açmak istedim sadece soruyu yanlış cevapladım ne yapmam gerek?

Arkadaşlar geceleyin yapayım dedim arada çıksın soruları yanıtladım sadece ne iş ile uğraşıyorsunuz sorusu vardı ben lise mezunuyum ama öğrenci olarak gözüküyorum öyle biliyordum lakin mektepli yapınca hangi daldasınız dedi bende mezun olduğumdan lisans dedim onaylayınca üniversite istediğini...
  13. HarbiyeliTRe

Öneri İphone 16 Pro Hangi Renk Almalıyım?

Çöl titanyumu almayı düşünüyorum lakin tutulan bir renk mi ayrıca ileride sattığımda alan insan çıkar mı yoksa beyazda düşünüyorum yoğun olarak ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  14. HarbiyeliTRe

Yardım Masan önerisi 2k-5k arası

Arkadaşlar düz olacak ve fazla yüksel olmayacak standart olacak ayrıca sallanmaya çok takılıyorum sallanma olmayacak bir model önerirseniz sevinirim ben bunu buldum sizce nasıl veya bu fiyatta başka bir öneriniz var mı...
  15. HarbiyeliTRe

Yardım Razer deathadder v3 pro vs logitech G Pro Superlight 2

Genelde ergo tarz kullanırım lakin neredeyse 1 yıldır mouse kullanmadım aim ve bilek kısmında sıfırım bir çok mouse kullandım en beğendiğim zowie ec-2c idi lakin kırıldı ve gitti o yüzden bu iki model arasında kaldım sizce hangisini alayım sadece cs go oynuyorum arada basilisk v3 pro da aklıma...
  16. HarbiyeliTRe

Yardım HyperX Cloud III vs Razer Kraken V3 vs SteelSeries Arctis Prime

Cs 2 için alacağım sizce hangisinin ses kasma konusunda başarılıdır ve ses kalitesi iyidir çünkü uzun süre kullanacağım.
  17. HarbiyeliTRe

Windows 11 lisans önerisi nereden alabilirim?

Arkadaşlar yeni sistem topladım lakin windows almadım ama lisansı nereden alacağımı bilmiyorum lisans burada ve sağlam lisans var nereden alayım ona göre hareket edip alacağım.
  18. HarbiyeliTRe

Bilgisayar parçalarını aldım nerede toplatabilirim?

İstanbulda oturuyorum güvendiğiniz veya bu işte usta olmuş bir kişiyi veya esnaf tanıyormusunuz sizden cevap bekliyorum normalde kendim yapmak isterim lakin biraz çekiniyorum bir şey olur diye.
  19. HarbiyeliTRe

Yardım 2024 En iyi termal macun önerisi

7600x işlemcim ile arntic freezer iii 240 ile kullanacağım güzel bir termal macun önerisi sizden alırsam iyi olur.
  20. HarbiyeliTRe

Yardım ARCTIC Liquid Freezer III 360 Alınır mı?

Kesin alacağım td500 veya msi velox 100r uyar mı içine ve 7600x buz gibi yapar mı?
Geri