Arama sonuçları: *

• Users: RELAX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RELAX

Yardım Samsung Watch 7 Gri vs Haki

Samsung watch 7 alacam renk olarak sizce hangisi daha alınası duruyor. Gri olanın yanları daha açık olduğu için diğer kordonlara da daha uyum sağlayacağını düşündüm. Siz olsanız hangisini alirdiniz
  2. RELAX

Redmi Watch 5 vs Huawei Fit 3

Redmi watch 5 yeni çıktı 3700 TL fiyatı var. O civarlarda Huawei Fit 3 var ikisi arasında siz hangisini tercih ederdiniz ? ( sağlık takibi , şarj konusunda) Telefonum normalde samsung ama Samsung Watch 6 şarjı max 1-2 gün gidiyor diyorlar o yüzden bunlar arasında kaldım.
  3. RELAX

Fortnite Squid Game Modu

Fortnite Squid Game modu nasıl oyniyoruz ? Fortnite hiç oynamadim. Şimdi yükledikten sonra otomatik oynabiliyormuyuz? Yoksa dlc falan mı yükleyecez
  4. RELAX

HUAWEİ BAND 8 - 500 TL

Normal fiyatı 1200-1300 TL civarlarında normalde 1 adet teşhir olmayan ürün vardı, sipariş etmeye çalıştığımda müşteri hizmetleri mağazaya soralım edelim diye oyalayıp teşhir olarak değiştirdiler. O yüzden pek önermiyorum vatan pc ama genede alacak olan varsa fiyat olarak iyi. Elden alırsanız...
  5. RELAX

Mi band 9 vs Redmi Watch 5 Active

Sesli görüşme ve daha büyük ekran olduğu için 5 active modeli düşünüyorum fakat Mi Band 9'un otomatik parlaklık ayarı , 1200 nit parlaklığı , sağlık takibi açısından daha iyi gibi gözüküyor. Siz hangisini tavsiye edersiniz ?
  6. RELAX

Xiaomi redmi watch 5 active vs Mi Band 9

Bu ikisi arasında kaldım sağlik takibini hangisi daha iyi yapar? Hangisini önerirsiniz
  7. RELAX

Askerlik için jilet önerisi

Askerlik için hangi jilet önerirsiniz? Görseldeki gibi jiletleri kabul ediyorlar mı bide ?
  8. RELAX

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 Huawei FreeBuds SE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık 48.00 TL 🔥🔥🔥

%99 sipariş iptali olacak şansını denemek isteyen varsa alabilir. https://www.pazarama.com/huawei-freebuds-se-beyaz-p-6941487230341?magaza=tm-market&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.27.5
  9. RELAX

USB 3.1 Type C - Micro USB 2.0 Çevirici Dönüştürücü

samsung hızlı şarj adaptörü aldım TYPE-C girişli , evdeki bir telefon MİCRO-USB girişli şimdi bu dönüştürücüyü alsam telefonun şarj soketine girer mi? https://www.hepsiburada.com/dark-usb-3-1-type-c-micro-usb-2-0-cevirici-donusturucu-dk-ac-u31xmicrow-pm-HB00000882ER
  10. RELAX

Fileli koltuk vs oyuncu koltuğu

Fileli koltuk vs Oyuncu koltuğu
  11. RELAX

Yardım EN DÜŞÜK ve EN YÜKSEK İSLEMCI DURUMU % KAÇ OLMALİ

bilgisayar da en düşük işlemci ve en yuksek işlemci durumu kaç olmalı sizce ? Bilgili kişiler yazarsa sevinirim. Arkadas Güç seçeneklerindeki en dusuk islemci ve en yuksek işlemciden bahsediyorum.
Geri