Arama sonuçları: *

1. sistemimi ve ekipmanlarımı 2.el satmayı düşünüyorum sizce kaça gider?

Merhabalar arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar tuttuğunuz oruç kabul olsun yaza bilgisayarımı satmayı düşünüyorum ben bilgisayar konusunda bilgili ama 2.el konusunda çok bilgisi olmayan biriyim bilgisayarımı her ay temizlerim özel spreylerini falan aldım bakımlı bilgisayarım var yani...
  2. işlemci karşılaştırma

2.el bir bilgisayar alıcam ve 2 işlemci arasında kaldım ryzen 3 1200 ün mğ performansı daha iyi oyunlardo yoksa i 5 6400 ün mü çok kararsız kaldım yardımcı olursanızı sevinirim
  3. ucuz rgb kasa önerisi

rgb bir kasa arıyorum 400 tlyi geçsin istemiyorum bana yardımcı olurmusunuz hava akışı falan bilen biri
  4. 2500 TL toplama PC oneri

2500 milyar toplama PC almak istiyorum 2. El durumum yok çok 2. El 2509 TL bana PC topliyacak
  5. 2.el bilgisayar topladım

2. el bir bilgisisayar topladım ve fiyatı 3300 TL oldu ekran kartı gigabyte gtx 660 ti windforce 900TL asus prime H310m-k 390TL gs kill 8x2 2400 mghz ram ler 575TL işlemci i5 3570K 3.40 ghz 3.80 ghz e oc liycem 485TL gametech colder 6 fanlı 479TL thermaltake ux 100 soğutuc işlemci 100 TL bunu...
  6. HP Pavilion Laptop'uma işlemci takabilir miyim?

HP Pavilion G6 laptop'a sahibim. İçinde işlemci olarak 35W TDP'li Intel Pentium B940 var. Ekran kartı alacağım laptop için. Ekran kartı i3 işlemcilerle uyumlu mu? Sizce Intel 6100T taksam sorun yaşar mıyım? Alacağım ekran kartı 600Ti. (?) 2. el olarak takaslayacağım. Laptop alacak param yok...
  7. bronz modulator iyi midir?

750 w psu alcam bronz modulator lu alınır mı?
  8. çok fazla rgb fanlı kasa

bana böyle çok rgb li ve geniş bir kasa lazım önerisi olan varmı
  9. Asus rtn 19 alınır mı?

Ben Asus rtn 19 modem router alcam bu modem router kullanırken normal bir modeme ihtiyaç varmı çalışması icin
  10. Asus ROG STRIX GeForce RTX 2080 Super OC White Edition

Asus ROG STRIX GeForce RTX 2080 Super OC White Edition almayı düşünüyorum sizce nasıl önerilerinizi bekliyorum
  11. Bir hilder almayı düşünüyorum ekran kartı yan monte etmek icin

Bir hilder almayı düşünüyorum ekran kartı yan takmak için bir onerisi olan varmı
  12. Kulaklık almayı düşünüyorum

Kulaklık almayı düşünüyorum bana kulaklık önerisi yazabilcek varmı bütçe maksimum 600
  13. ASUS RT-N19 alamayı düşünüyorum

ASUS RT-N19 almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
  14. Gamepower GP 700 alınır mı??

Gamepower GP700 almayı düşünüyorum da sizce alınır mı?
  15. Rampage KB-R101 IMPRESSIVE

Rampage KB-R101 IMPRESSIVE almayı düşünüyorum da sizce bu klavye alınır mı?
  16. Corsair iCUE H150i Elite Capellix

Corsair iCUE H150i Elite Capellix sıvı soğutucu alcam sizce bu sıvı soğutucu kasa önüne monte edilirmi
  17. Gametech archon kasa alınır mı?

Gametech archon kasa almayı düşünüyorum sizce bu kasa bilgisayar toplamak için iyi bir kasamı
  18. ASUS ROG Strix XG258Q

Sizce ASUS ROG Strix XG258Q alınır mı?
Geri