Arama sonuçları: *

• Users: BerkcanY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Laptop için aldığım Type c to Display Port Kablosu çalışmıyor

asus tuf f15 fx506hc Laptop için 144hz lenovo r24s monitör aldım. Tam performans almak için display porta bağlamak istedim. thunderbolt 4 sürümü sayesinde type-c portum dp alt mode destekliyormuş ve Paugge marka kablo aldım fakat çalışmadı her türlü driver silip tekrardan kurulumu, pc içindeki...
  2. B

Tuf gaming laptop için termal macun önerisi

Merhabalar dün abdullah video atmış ve ordaki bir Claw's JC12 Termal Macun için bir indirim yapacakmış arkadaşımla laptoplarımıza bakım yapıcaz fakat bu termal macun bizim için uygun mu değil mi bilmiyoruz yardımcı olursanız seviniriz
  3. B

Epicten parolapara ile alışveriş nasıl yapılır

Güzel bir fc 25 indirimi yakaldım fakat parolapara kartı troy olduğu için geçerli kart olarak görünmüyor. bunu ödemenin bir yolu var mı veya papara nays gibi uygulamalar çeksem parayı cashback olur mu saygılar sevgiler
  4. B

Yardım Goodbyedpi discorda girmek için çalışmıyor yardım

Merhabalar bütün herkese öncelikle iyi akşamlar. Bilgisayarıma format attım goodbyedpi formattan önce çalışıyordu şuan malesef çalıştıramıyorum yardımcı olacak var mıdır
  5. B

Furmark ı çalıştırması ama oyunlarda driver çökmesi

Merhabalar, Laptopumu yaklaşık 6 ay önce sıvı teması dolayısıyla tamir ettirdim ve mosfetler değişti tamir gördü ardından ekran kartı furmarkı full açıp oyunlarda driver hatası verip çökmeye başladı 5 saat furmark açıyorum derece 85 den aşşağıya inmiyor maks 86 yı görüyor ama oyunlarda halen...
  6. B

Ekran kartı driver yüklüyorum yeniden başlatınca siliniyor

Asus tuf f15 fx506 sahibiyim içinde rtx 3050 mobile var sabah bilgisayarı açtım oyunda aşırı kasıyordu driver silinmişti tekrar yükledi tekrar başlattığım gibi driver siliniyor. Denediğim çözümler: Format atmak ddu ile driver kaldırıp tekrar koymak
  7. B

20-25 bin tl geçmeyen ofis bilgisayarı lazım

Merhabalar öncelikle herkese iyi günler, Az önce ablam aradı ve iş için bilgisayara ihtiyacı olduğunu söyledi 32 gb rami olsun dedi sadece oyun felan oynamaz oyun bilgisayarına ihtiyacım yok dedi rica etsem 20-25bin tl arası ofis için iyi işlemcili ve 32 gb ram e sahip bir notebook...
  8. B

İmei ücretini ödedim ama imei sayfasına giremiyorum

Merhabalar zam geleceği için hemen kayıt yaptırmaya başladım ardından harcı yatırdım site yoğunluktan attı tekrar giremiyorum harç paramı bankadan çekti imei vs doğru sıkıntı olur mu
  9. B

Aklımda bir sistem var sizce nasıl

beyler bu sistem alınır mı anakart: https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mpg-b550-gaming-edge-wi-fi-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,748880443.html ekran kartı: https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-palit-rtx-3080-gamerock-ned3080u19ia-1020g-320-bit-gddr6x-10-gb-fiyati,880092881.html...
  10. B

Forzada düşük gereksinim hatası

Öncelikle Herkese merhaba Asus Tuf F15 e sahibim ve uzun zamandır performansına memun kaldım ama forza horizon 4 ü bugün indirdim ve açtığımda sürekli düşük sistem hatası veriyor yardımcı olacak herkese teşekkürler Laptop özellikleri: i5-11400H 8 GB 3200MHZ RAM RTX 3050 75 WATT 1 tb ssd
  11. B

18 bin TL laptop önerisi

Merhabalar bu sene üniversite kazandım ve laptop alma vakti geldi. Laptop u hem oyun hem yazılım için kullanacağım marka olarak hp hariç her şey olur Yardım eden herkese şimdiden teşşekkürler
  12. B

İ7-2600 e hangi ekipmanlar gider

Merhabalar uzun zamandır bende olan bir bilgisayar var ve artık anakart işlemci ramleri ve ekran kartını satıp biraz üst düzey ekipmanlar almak istiyorum. Bugün Abdullah abinin storysinde 2 gb rx550 yi gördüm alsam mı almasam mı karar veremedim e buna anakart ve Ram de lazım ne önerebilirsiniz...
  13. B

Yardım Sony vaio laptop kapanıyor

Merhabalar dostlarım Öncelikle bende sony vaio vpceb4z1e modelli laptop var normal normal oyun oynarken (paper please oynuyordum) bi anda kapandı tekrar açmaya çalıştığımda windows logosu geldi yüklendi yüklendi yine kapandı bir anda sorun nedir? Çözümüde varsa yazarsanız çok mutlu olurum
  14. B

Valoranttan kalıcı ban yedim

Öncelikle merhabalar, bugün sıradan bir güne başladım üni sınavına 2. Kez hazırlandığım için çok ders çalışıyorum ve her salı kendime izin veriyorum bilgisayar oynamak için internet kafeye gittim masamı açtırdım ayarlarımı yaptım oturdum hesabımı girdim ve banlandığını gördüm. Anlık bir şokla...
  15. B

Hangi İnternet sağlayıcısını kullanmalıyım ?

Superonline kullanıyorum ve cidden bıktırdı beni 20 gün tahahütüm kaldı ve artık bir internet sağlayıcısına geçmem lazım sizce hangisini alsam? Evimde Fiber Superonline vardı millenicom böyle Turknet böyle türktelekom böyle
  16. B

Monitör Dahil 10.000 TL Sistem Önerisi

merhabalar donanım arşivi ailesi bana sistem önerisi yapar mısınız ? - mönitor dahil olacak şekilde- istediğim özellikler: 144hz mönitor 500gb depolama alanı -ssd tercihim-
  17. B

i7-2600 sistemime yeni takacağım ekran kartına kaç watt psu almalıyım ?

Öncelikle merhaba donanım arşivi ailesi, Elimde kardeşime ebaya girsin ve küçük oyunlar oynasın die topladığım içinde : i7-2600, gigabyte anakartı-model numarasını bilmiyorum-, 8gb ram ve GTX 460 var. bu sistemin ekran kartını malesef aldığım yere vermek zorunda kaldım ve elimde r9 270x olduğu...
  18. B

PSU almam lazım sizce hangisini alıyım

Merhabalar kardeşim ebadan ders gördüğü için düşük sistemli bir bilgisayar topladım Özellikleri şuanlar: Gigabyte ın bir anakartı(model hatırlamıyorum lazımsa bakarım) 8 GB ram 1 tb hdd 500gb Sandisk SSD Gigabyte GTX 460 OC Buna bir PSU almam lazım sizce kaç watt olmalı cevaplarınız için...
  19. B

400 TL ye kaliteli mikrofon önerisi

Merhabalar şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim benim amacım biraz ses kaydı alıp cover yapmak ve küçük editler için temiz ses verecek bir mikrofon lazım önceden bm800 kullanıyordum çok cızırtı yaptığından kullanmıyorum bütçem 400 TL üstüne maalesef çıkamıyorum
  20. B

Türknet fiber modem önerisi

Öncelikle merhabalar türknet 100mbit tarifesine geçeceğim ve modem lazım pek fazla bilmiyorum modem olaylarını bana lazım olanlar etherneten 3 cihaz bağlayabileceğim çıkışları olması mümkün olduğunca pingte problem yaratmaması Not:elimde Superonline modemi var ama ping sorunu yaratıyor...
Geri