Arama sonuçları: *

• Users: can573457
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Rx550 ekran kartı aldım 500 w sorunlu çıktı şuanda eski sistemdeki 250 w

Rx550 ekran kartı aldım 500 w sorunlu çıktı şuanda eski sistemdeki 250 w psu yu kullanıyorum ve valorantta bile 30 40 fps arası alıyorum cidden çok şaşkınım işlemcim amd phenom iix4 955 sadece %7 darboğaz yapıyor amd uygulamasına bakarken gözüme w kullanımı takıldı fotoğrafını koyacagım 5-6 w...
  2. C

Arkadaşlar yeni ekran kartı ve psu aldım

Eski sistemime yeni ekran kartı ve 500 w psu aldım aldığım psu sorunlu arızalı çıktı ondan dolayı psu yu garantiye gönderdim onu gönderene kadar ekran kartını taktım ve şuanki psum 250 w psunun düşük olması performansı etkilermi normaline göre çok ama çok fark var performansı fps değeri çok...
  3. C

Rx550'yi Taktım Ve Csgoda her şey düşük 40 fps aldım cidden çok şaşkınım

Arkadaşlar Rx550 yi taktım Csgoya girdim izledigim çoğu videoda 100 200 fps alırken bu kartla kendim 40 fps alıyorum ve donuyor işlemcim Amd Phenom İİ x4 955 ve her gpu düzeyine baktıgımda 214 mhz gösteriyor normalde 1000 mhz yi felan görmesi gerekiyor neden böyle ? Acaba bi bilgisayarcıya felan...
  4. C

Arkadaşlar Eski Sistemime Ekran Kartını Taktım Oyunu Açtım 1 le 0 fps alıyorum

eski ekran kartım gt 9500 işlemcim amd phenom ii xx4 955 yeni ekran kartım rx 550 Lütfen Yardımcı olun şuanda ilk defa taktım ve böyle.
  5. C

Beyler ben yeni ekran kartı aldım eskisiyle değiştim

Beyler ben yeni ekran kartı aldım eskisiyle değiştirdim her şey çalışıyor vga girişini felanda taktım ama açılmıyor driver i öncedenmi kurmam lazım??
  6. C

300 w gereksinimli sisteme 250W Taksam Ne olur?

300 w gereksinimli sisteme 250 w takıp düşük ayarlarda oynasam sistemde ne tür sıkıntılar olur
  7. C

Psu da 2 adet farklı disk kablosu vardı

Ssd yle hdd ayrı kablolarımı oluyor acaba ilk defa görüyorum böyle bişeyi taktım hdd ye kabloyu duman çıktı bildigim kadarıyla öyle bi ayrım yok diye biliyorum
  8. C

Trendyoldan PSU aldım fakat daha ilk takıp denememde dumanlar çıktı

Daha ilk takmamdan psu nun kablosu yandı hdd ye takma kablosu yandı ben bunu sipariş edip alalı toplam 3 gün geçti bunu geri iade edebilirmiyim edemezmiyim ve ya rampagenin servisinemi vermeliyim araştırdım fakat geri iade konusunda herkes farklı birşeyler diyor yardımcı olursanız çok iyi olur
  9. C

Psunun hdd kablosunu hdd de taktım ve algılamadı sonra tekrar denedim

Ve hdd nin ucundaki sarı şeyler yandı psu nun küçük geçiş kablosu Buruştu. su vb her hangi bir temasıda olmadı daha bugün aldım 80+ plus 500 w rampage psu cidden ağlıyacağım nedir bu ya.
  10. C

rx 550 ye 250 w psu takarsam bir şey olurmu sorun çıkarırmı

yardımcı olurmusunuz.
  11. C

250 w psu rx550 de sorun çıkartırmı acaba

Şuanda rx550 nin siparişini verdim büyük ihtimalle yarın gelecek ama psu 250 w bi sorun çıkarmı,yani takmalımıyım yoksa psu yu mu beklemeliyim.
  12. C

Rx550 sıkıntısı oldugundan 1030 almayı düşünüyorum sizce nasıl bir kart.

arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum fakat çok bir bütcem yok normalde rx550 alıcaktım 1 ay önce 800 900 tl olan ekran kartı şuanda 1200 1300 tl civarı stokta olmasına rağmen stoktakileri çekip stokta yokmuş gibi gösteriyorlar sizce rx 550 nin fiyatı düzelirmi düzelmezse gtx 1030 almayı...
  13. C

GA-880GMA-UD2H (rev. 2.0) Bu ana karta 1050 ti takarsak eklersek ne olur ? veya olurmu

arkadaşlar 1050 ti almayı düşünüyorum Amd phenom II X4 3.20 ghz işlemcim var GA-880GMA-UD2H (rev. 2.0) ve anakart bu bunlarla uyuşurmu yani yardımcı olabilirseniz çok iyi olur teşekkürler. :)
  14. C

Yeni bi ekran kartı almayı düşünüyorum fakat işlemcim ana kartım desteklermi pek bi bilgim yok

arkadaşlar amd phenom(tm) II X4 955 Processor 3.20 Ghz rx5500 ve 1050 ti ye darboğaz yaparmı veya kaldırırmı yaparsa ne kadar darboğaz yapar ?
Geri