Arama sonuçları: *

• Users: BIGSHOT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BIGSHOT

Twitch'te çekiliş yapmak istiyorum

Arkadaşlar günlük yayınlar açıyorum fakat çoğu kişide oldugu gibi benmde izleyici sıkıntım var. Çekiliş yaparak izleyici çekmek istiyorun fakat değirmenin suyunun devamlı akması imkansız :) Aklımda şöyle bişey var mesela 4400vp çekiliş yapacagım 1 kişiye verilecek fiyatı ise 200lira civarı...
  2. BIGSHOT

Psu içinde şöyle bişey farkettim

Daha önce bakmamıştım şimdi temizlerken farkettim bunun olması bi sorun mu yoksa normal mi? Ses vs hiçbi sıkıntı yok sharkoon shp 650v2 psu. Beyaz şeyden bahsediyorum silikon gbi metale teması var
  3. BIGSHOT

Valorant gold elo takım arkadaşları arıyorum

Yaş önemli değil gold eloda üstüne düşeni yapanlar varsa dm atsın arkadaşlar günlük twitch yayını açıyorum tek girmektense beraber girelim :)
  4. BIGSHOT

Twitch yayını çift monitörde droplar/kasmalar yaşıyorum

165hz oyun monitörü ve 60hz obs'nin bulunduğu monitör var. İkisine 5600 XT sapphire ekran kartına bağlıyorum monitörü 144 hz ile denedim çözemedim sorunu. Acaba ne yapmak gerekir? 60 hz monitör dvi çıkışlı dönüştürücü ile hdmi olarak bağlıyorum. oyun monitörü ise dp. İşlemci 10400f eklemeyi...
  5. BIGSHOT

Twitchde yayınlar kaliteli ama YouTube da öyle değil

Arkadaşlar iyi günler 5.8 civarı hipernet upload var. Twitchte 3500bitrate veriyorum 1080p60da kaliteli ve akıcı bi görüntü oluyor. Pingim 23-40 arası değişiyor drop lag vs girmiyor. Lakin YT da pingim yükseliyor aynı bitrate i veriyorum sorunu anlamış değilim
  6. BIGSHOT

165hz alınca ekran kartı boşta 52 derece oluyor

selamlar. Arkadaşlar 60 hz monitör kullanırken ekran kartı boşta 36-38 alıyordu bu arada ön panel mesh. 165 oc monitörü bağladım 165hz boşta şuan 52 derece alıyor. 144hz düşürünce 40 derece civarlarına geriliyor. Çözüm var mıdır?
  7. BIGSHOT

TTNET Hipernet 24/6mbps upload hızı için kota var mı ?

başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar 100gb upload yapsam upload hızım 6mbps'den düşürürülür mü? akk var mı hala?
  8. BIGSHOT

TÜRK TELEKOM'DAN MESAJ GELDİ FİBER Mİ KULLANIYORUM ARTIK?

Arkadaşlar hayırlı geceler. 2 hafta önce TT aramıştım sokakta bir evde fiber altyapı var sorgulatıp bakıyorum fakat bizde yoktu. Aradım dilekçe vs vermemi istediler fakat an itibariyle mesaj geldi. Arkadaşlar ben noluyo derken bi speed.test yapayım dedim sonuç ilginç. Arkadaşlar benim...
  9. BIGSHOT

Dell S2421HGF vs LG 24GN600-B vs Acer XF240QS

Arkadaslar hayırlı geceler. Belirttiğim monitörler aşağı yukarı aynı fiyatta ve benim kullanım amacım fps oyunları nadir hikayeli oyun oynayacağım. Dell ve Acer 1500 TL ve ikiside TN panel (TN panel akıcı oldugu için ilk tercihim) LG ise diğerlerine göre pahalı fakat 1ms GTG olduğu yazıyor...
  10. BIGSHOT

Upload hızım yetmiyor VPS/VDS sunucu işimi görür mü?

Arkadaşlar hobi amaçlı oyun videosu çekiyorum. Altyapı yok VPS/VDS sunucu alırsam masaüstümde bulunan 2-3GB'lık videoları Youtube'a rahat bir şekilde atabilir miyim? Aklımdaki tek soru masaüstündeki videoyu ilk olarak vpsye ardından oradan da Youtube'a yükleyeceğim. Bilgisayardan VPS/VDS'ye...
  11. BIGSHOT

FPS oyunu ağırlıklı monitör tavsiye maksimum 1400TL civarı

Arkadaşlar şu an beğendiğim monitör şu: 1300 TL ve 165hz...
Geri