Arama sonuçları: *

• Users: Midora
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Midora

Mouse Pad Markası Kurma Fikri

Elimde sadece iş kurmaya ayırabileceğim 300k kadar bir para var. Klasik işlerin aksine biraz daha farklı bir fikir üzerinde duruyorum. Premium bir Mouse Pad markası kurma fikri geldi aklıma. Özel tasarımlar kaliteli malzeme vs. Sizce böyle bir iş tutar mı? Farklı önerilere açığım ve duruma göre...
  2. Midora

🔥İndirim GOOVE Wifi + Bluetooth Ampul 800lm 279 Lira

Bende alt limitsiz 150 liralık bir kupon da tanımlıydı. Ancak kuponu uygulayınca fiyatı 300 e çekti. 2 tane aldım 450 liraya. Şu an kumandalı Osram kullanıyorum ama kumanda bir süre sonra gg oluyor o yüzden bu daha mantıklı geldi. Edit: Satıcı Mediamarkt. Kendi sitesinde de 300 liraymış ama...
  3. Midora

Yardım Tüketici Hakem Heyetine Hangi Kurum İçin Başvurmalıyım?

Merhaba, 22 Eylül tarihinde N11 üzerinden Xiaomi Air Purifier 4 hava temizleme cihazı sipariş ettim. Cihaz normalde 7000 lira civarı. İndirimle 5000 lira olduğunu görünce direkt olarak sipariş verdim. Satıcı Viptrend adında bir firma. Sipariş 2 gün boyunca hazırlanıyor statüsündeydi ve Çarşamba...
  4. Midora

Öneri 70x30 Mouse Pad Önerisi

Şu an Glorious Large kullanıyorum. Biraz parçalandı birde daha büyük bir boyuta geçmek istiyorum. 2k ya kadar önerilere açığım.
  5. Midora

🔥İndirim GETİR 600/300 İndirim Kodu

YENİDEN300 koduyla sepette direkt 300 lira indirim oluyor. Bayaa uyguna geldi aldıklarım. İndirim kategorisindeki ürünlere özellikle bakın derim. Kod ne kadar süreyle geçerli bilmiyorum acele edin o yüzden.
  6. Midora

İtopya Iyzico ile Ödemede Sorun

Arkadaşlar İtopya üzerinden İyzico ile ödeme yapmaya çalıştığımda "seçilen taksit sayısı bulunamadı" şeklinde bir hata alıyorum. Bu tarz bir sorunla daha önce karşılaşan oldu mu? Gizli sekmeden ve telefondan da denedim ama sonuç değişmedi. Mesai saati dışında olduğumuz için müşteri hizmetlerine...
  7. Midora

Klavye + Mouse Önerisi

Merhaba, Arkadaşım için toplamda 12k bütçe ile klavye ve mouse almamız gerekiyor. Oyun odaklı olarak model önerilerine ihtiyacımız var.
  8. Midora

🔥İndirim Asus Harpe Ace Aim Lab Edition (Siyah 3362 - Beyaz 2985)

Şu an itopyada siyah olan sepette 4029 lira, 667 lira geri ödeymeyle 3362 liraya geliyor. Beyaz olan 4319 lira, 1334 lira geri ödemeyle 2985 liraya geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam Türkiye çıkış fiyatı 4000 lira, Abd lansman fiyatı da 160 dolar civarıydı. Enflasyonu düşünürsek aşırı derecede...
  9. Midora

World Mobil 1000 Lira Harcamaya 250 TL Puan (Herkese Değil)

Az önce World Mobilde fırsatlara bakarken bana özel bir puan fırsatı gördüm. Kredi kartıyla 1-31 Temmuz arası şans oyunları vb. hariç diğer bütün harcamalarınızda 1000 liralık tutara 250 lira puan şeklinde. Muhtemelen benim dışımda da hesabına tanımlananlar vardır. World Mobil uygulamanızı...
  10. Midora

🔥İndirim Yemek Sepeti Market Algida İndirimi (400'e 200₺) + Kupon (300'e 120₺)

400'e 200₺ bütün Algida ürünlerinde yok. Kupon bölgesel ya da hesaba mı özel bilmiyorum ama ben 4 magnum + 4 Cornetto Disc + Volcano yu getirme ücreti dahil 250₺ ye aldım.
  11. Midora

One UI 7 Oyundayken Bildirim Sorunu

S24 Ultra kullanıyorum. Dün One UI 7 ye yükselttim ancak eski versiyonda oyun oynarken arama dahil herhangi bir bildirim almıyordum. Şimdi her şeyim bildirimi düşüyor ve oyunun içine ediyor resmen. Kurcaladım biraz ama bir türlü halledemedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bir sorun...
  12. Midora

Buzdolabı Tavsiyesi F/P

Merhaba, Dün akşam buzdolabı soğutmamaya başladı. Muhtemelen rölesinde bir sorun var ancak neredeyse bütün tamirciler, üstün zekâlı olduklarını düşündükleri için herhangi bir kontrol veya ölçüm yapmadan, motoru bile incelemeden motor arızalı diyerek 8-15 bin lira arasında değişim ve tamir...
  13. Midora

Öneri Ofis Kullanımı İçin Monitör Tavsiyesi / 30inch üstü

Merhaba, Ofiste personellerin kullanması için monitör almam gerekiyor. Oyun odaklı olmadığı için hz ya da ms gibi kriterler çok önemli değil. Sadece 30 inch ve üstü mümkünse uzun süre sıkıntısız kullanabileceğimiz bir şey bulmam gerekiyor. Sayısal olarak fazla alınacağından fiyat olarak...
  14. Midora

NAYS 28-29 Aralık Kampanyası 500/100🔥

Nays 28-29 aralık tarihlerine özel E-ticaret ve market alışverişlerinde 500 liralık harcamaya 100 lira cash back veriyor. Mevcut E-ticaret ve market kampanyalarıyla birleştirilebiliyor.
  15. Midora

Yardım Yatırım Hesabı Bakım Ücreti Hakkında...

Merhaba, Yapıkredi de hisse alım satımı için kullandığım bir yatırım hesabım var. Birkaç gün önce aşağıdaki maili atmışlar. Maili okuduktan sonra kontrol ettiğimde bu ücretin daha önce de benden tahsil edildiğini farkettim. Bu uygulama bütün bankalarda var mı? Şikayetvar a baktığımda 4 sayfa...
  16. Midora

Yardım PUBG Oyun Sonrası Lobiye Dönme Sorunu.

Pubg de maç bittikten sonra lobiye dönmem çok uzun zaman alıyor. Gri dumanlı gibi ekranda bekletiyor çok uzun süre. Esc ye bastıktan 10 saniye sonra gelen menüden lobiyi yeniden başlata basınca dönebiliyorum anca. İnternet hızımda herhangi bir sorun yok 70 Mbps Download 20 Mbps Upload ve ms vs...
  17. Midora

Yardım Sırt Çantası Önerisi Max 2000 Lira

Merhaba, Maksimum 2000-2250 liraya kadar dayanıklı bir sırt çantasına ihtiyacım var. Laptop bölmesi olması gerekiyor kesinlikle. 15.6 ya uygun olması yeterli.
  18. Midora

🔥İndirim Hepsiburada Satıcılı Kellogs Ürünlerinde %50 İndirim (Son 3 saat)

Ürün Listesi Şansa denk geldim. Güzel gibi fiyatlar.
  19. Midora

🔥İndirim CORSAIR HS80 MAX WIRELESS 5.999 TL🔥

Siyah Beyaz Geçenlerde 5200 civarına düşmüştü ama şu an en yakın fiyattan neredeyse 1500 lira daha uygun.
  20. Midora

Yardım Hyperx Cloud 3 Wireless Ses ve Driver Sorunu

Merhaba, Kablolu Hyperx Cloud 3 ü iade edip Wireless olanını aldım. Ancak kulaklıkla alakalı 2 sorunum var. 1- Kablolu versiyonda kulaklık ve Windows sesleri ayrı ayrı kontrol edilebilirken bu kulaklığın ses tekerini yuvarlayınca direkt olarak Windows'un sesini kısıyor ya da artıyor. Kabloluda...
Geri