Arama sonuçları: *

• Users: ulas35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Klavye İndirimi sizce nasıl

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-g44-radiance-rainbow-aydinlatmali-105-mekanik-red-switch-oyuncu-klavyesi-p-HBCV00003V06N6?magaza=Hepsiburada Arkadaşlar bilmiyorum nasıldır ama 400 TL'ye mekanik klavye gördüm paylaşıyım dedim bende bitanesi sipariş ettim umarım güzeldir kullanan...
  2. U

Öneri VDSL modem önerisi 600 tl bütçe !

arkadaşlar 50mbps download 8mbps upload alıyorum önerebilceğiniz modem varmı birde şokta bunu gördüm nasıldır acaba bu fiyata daha iyisi varmı yardımcı olursanız sevinirim
  3. U

hg658c v2 modemde tivibu kullanma

türktelekom modem kullanıyordum ancak hızım yavaşlamaya başlamıştı bende sorun modemdemi diye arkadaştan modem ödünç aldım(vodafone HG658c V2 modem) ancak bu modemde de tivibu kullanamıyorum bunun için arayüzden bir ayar vs. yapmammı gerekiyor yardım ederseniz çok sevinirim.
  4. U

3700 TL BÜTÇEM VAR TELEFON ÖNERİRMİSİNİZ

huawei p smart 2019 kullanıyordum telefonum kırıldı yenisini almayı düşünüyorum beni 1 yıl idare etsin yardımcı olabilirmisiniz (aklımda oppo a 55 3400 tl ) oppo a 55 i önerir misiniz? yada oppo a55 den daha iyi telefon varmı bu fiyata
  5. U

Aoc 24g2u mu vg24vq mu

Arkadaşlar aoc 24g2u (1960 TL) Asus vg24vq (1680 TL) Arasında kaldım hangisini almalıyım oyun oynuyorum genelllikle ve film izliyorum önerilere de açığım araştırmalarımda bunları buldum bütçe Max 2000 yardımcı olun
  6. U

PUBG de 1660s+i3 10100f Sistemimde Drop Sorunu

i310100f palit gtx 1600süperli yeni bir sistem aldım furmark ve occt testinde 100 fps sabit max 65 derece sıcaklık gördüm ama pubg girdiğimde fps 60 55 lerde ve sürekli drop giriyor sistemimde mi sıkıntı var acaba ?? ACİL YARDIM
Geri