Arama sonuçları: *

• Users: NecroPunch
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NecroPunch

2. el ekran kartında coil while problemi

bugün rx 6600 xt aldım 2. el cihaz performans olarak tertemiz ancak bobinlerden ses geliyor ne yapmalıyım 6.5a almıştım
  2. NecroPunch

6.5k ya RX 6600xt asus alınır mı

furmark değeri 51 derece ve de alırken nelere dikkat edeyim ilk defa 2. el ekran kartı alacağı yardımcı olursanız sevinirim
  3. NecroPunch

6000 TL'ye İkinci El Ekran Kartı Önerisi

2. el ilk defa düşünüyorum işlemcim ryzen 3 3500x tüm tavsiyelere açığım
  4. NecroPunch

10K 3 Taksit ekrsn kartı alıcam

beyler ana kart msi b 450 tomahawk max işlemci ryzen 5 3500x lütfen ikinci el al demeyin hiç girmeyi düşünmüyorum ben 10k dedim ama 7-8e falan da olur hatta çok iyi olur
  5. NecroPunch

Yeni RAM Takınca Bilgisayar Açılmıyor

bende crucail ballistix 3000 mhz 8 gb cl 15 ram vardı corsair vengeance 8 gb 3000 mhz cl16 ram yollamışlar yeni ram i takınca sistem açılmıyor ne yapmalıyım bios ekranı falanda gelmiyor 1742894728 anakartım msi b450 tomahawk max
  6. NecroPunch

Cl 15i çıkarıp cl 16 takıcam ama bi sorum var

anakartta şuanda cl15 ram var bunu söküp cl 16 takabilir miyim anakart destekliyor mu bilmiyorum anakart msi b450 tomahavk max
  7. NecroPunch

Yardım FPS Oyunları İçin HDMI Monitör Önerisi

fps oyunları oynuyorum dp girişim yok hdmi kullanacağım acil monitör lazım
  8. NecroPunch

Yardım Yeni monitör aldım ama bi sorun var

daha yeni oyun oynarken arada bir ekran komple gidip geliyor neden olur tahmini 1742312376 Asus Tuf Gaming VG249Q3R monitör
  9. NecroPunch

3-5 k arası monitör tavsiyesi

çokta bişi demeye gerek yok 3-5 k arası f/p 144 hz monitör tavsiyesi lazım 1742135746 fps oyunları için
  10. NecroPunch

Ekran kartı alacağım tavsiye istiyorum

5-10k arası bütçem var bf5 rainbow bf1 payday 2 gibi oyunları 60 fps açması yeterli şimdilik rx 580 düşünüyorum tavsiyelere açığı
  11. NecroPunch

SİZCE HESABIM ÇALINMIŞ MIDIR

dc den bi link geldi linke bastım beni hesabımı girebilmem için bir yere attı ama hesabımı girmedim (birebir dc nin hesap girme yeri gibiydi) bu olaydan sonra pc nin ıp sini ve modemin ıpsini değiştirdim sonra dc hesabımı sildim ama geri yükledim sizce bir şey olur mu
  12. NecroPunch

Yardım Max 6k ya laptop önerisi

Üni okul için 6000 tl ye laptop önerisi
  13. NecroPunch

Öneri BattleField 1 Online olmama sorunu ÇÖZÜLDÜ

Oyunu origin üzerinden indirdim toplamda 2 saat oynadım . Şimdi de oyun offline olmuş go online diyor basıyorum gene olmuyor lütfen yardımcı olun .
  14. NecroPunch

BTC almak istiyorum nereden alabilirim

Dediğim gibi kripto para almak istiyorum hangi sitelerden almalıyım alsat yapa yapa yükseltmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
  15. NecroPunch

Discordda para çalan insanları nereye şikayet edebilirim

Discordda ki sunucuda hep nitro ve spotify çekiliş yapıyorlardı ve de bunları iphone telefon üzerinden bi şekilde başka insanlardan para alarak yapıyolardı . Bildiğin binlerce lira çalıyolardı ben bunu nereye şikayet edebilirim . Bu nitro ve spotifydan banada çekilişte çıktı bu dolandırıcılık...
  16. NecroPunch

200 Tl ye ev tipi Traş Makinesi tavsiyesi

Düz olanlardan istiyorum fiyatda biraz esneklik olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum 1622189279...
  17. NecroPunch

Monster Pusat mı SteelSeries Qck Medium hangisini alayım ?

https://www.hepsiburada.com/monster-pusat-oyuncu-mousepad-p-HBV00000AI7VX?magaza=MONSTERNOTEBOOK&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-aksesuar-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwhYOFBhBkEiwASF3KGduGOmLgWU7qZBhsEMTFVq0Ftgcn2YuLfYKV9R2AHmPJeVQBi3AanhoC-mUQAvD_BwE...
  18. NecroPunch

90-100 TL civarı mouse pad önerir misiniz

Büyük olursa daha güzel olur Fps oyunları oynuyorum Ya şimdi uzunluğunu tam net bi cm veremem ama 4.3 adet Redmi note 8 uzunluğunda bi uzunluğa sahibim eni ise 50 cm Fiyat esneyebilir ama mantki çerçevede 1621177584...
  19. NecroPunch

Yardım Logitech S150 İade Hakkında Sorum Var

Hoparlörden herhangi bir ses açınca ufak bi zırıtı çıkıyor 169 tl ye aldım iade düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz 1620942759 Bide ben bunun üzerinden çıkan plastikleri attım iade de bi sorun çıkartır mı ?
  20. NecroPunch

James Donkey 712 driverini bulamadım

James Donkey 712 driverini bulamadım birisi link atabilir mi ?
Top Bottom