Arama sonuçları: *

• Users: Wøx1N
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Wøx1N

4K bütçe klavye önerisi

Herkese merhaba, Bütçem 4-4.5k klavye arıyorum. ses olarak tok ve creamy bir ses istiyorum. boyut olarak %75 istiyorum. bunlara dikkat ederek klavye önerir misiniz?
  2. Wøx1N

40K bütçe 55inç televizyon önerisi

40k bütçem var televizyon alacağım 55inç olacak önerilerde bulunurmusunuz?
  3. Wøx1N

55 inç televizyon önerisi bütçe 35K

55 inç televizyon arıyorum televizyon önerir misiniz? bütçe 35k şunu gördüm ama nasıl sizce...
  4. Wøx1N

Discord profilimdeki rozet

Discord profilimde 9 aydır sunucu takviyesi yaptığıma dair bir rozet var ama kaç aydır yapmıyorum böyle kalmış ne yapmam gerekiyor? Bir sıkıntı olur mu
  5. Wøx1N

Yardım Kaspersky güncellendi bildirimi ve bilgisayarın donması sorunu

Herkese merhaba uzun süre sonra bilgisayarı açtım. Proje ödevimi yapıyordum 1 saat sonra tam bitti projem kapatıcam bilgisayarı projede 1 kaç düzenleme yaptım ve 5 dakika daha açık tuttum herneyse bir anda ekran siyah oldu tekrar geri geldi kaspersky devre dışı dedi windows virüs ve tehdit sonra...
  6. Wøx1N

Yardım 50 veya 55 inç Televizyon önerisi

50 veya 55 inç televizyon önerisi istiyorum bütçe 30k-35k
  7. Wøx1N

Tiyatro yapmak için mekan önerisi

Öncelikle merhaba okul için bir performans ödevimiz var ve tiyatro yapıp videoya alacağız. Öyle perdeli bir yer olmak zorunda değil tiyatro diyorum ama siz böyle kısa film gibi düşünün bunun için bir mekana ihtiyacımız var. Açık kapalı mekan önerileri verebilir misiniz?
  8. Wøx1N

Sizce hangi iskambil kağıdını almalıyım?

Merhabalar ben illüzyon ile ilgileniyorum şuana kadar 2-3 senedir Kızılay deste ile yapıyorum bir deste almaya karar verdim sizce Bicycle standart mı tally ho standart mı bee standart mı bee pek istemiyorum ama sizce hangi iskambil kağıdını alayım?
  9. Wøx1N

Bicycle Mı Tally ho mu Bee mi

Merhabalar ben illüzyon ile ilgileniyorum şuana kadar 2-3 senedir Kızılay deste ile yapıyorum bir deste almaya karar verdim sizce Bicycle standart mı tally ho standart mı bee standart mı bee pek istemiyorum ama sizce hangi iskambil kağıdını alayım?
  10. Wøx1N

32K HAZIR KASA ÖNERİSİ

32k lık sadece hazır kasa önerir misiniz??
  11. Wøx1N

BİLGİSAYARIMA VİRÜS GİRDİ

Geçenlerde gta 5 hilesi indirmiştim 1 hafta önce falan bugünde fivem için pack arıyordum pack indirdim ve fave arena pvp girdim oynarken bir anda dondu ve şöyle bir şey çıktı sonra yazan sunucuya girdirmeye çalıştı bende girmedim ve bir dosya indirmeye çalıştı Windows defender indirtmedi sonra...
  12. Wøx1N

Öneri Hawk’dan max 6500 TL lik kumaş oyuncu koltuğu önerisi

https://www.hawkchair.com/kategori/oyuncu-koltugu İndirimin son günü oyuncu koltuğu önerir misiniz? kumaş istiyorum max 6500 tl bütçem var
  13. Wøx1N

Bilgisayarı açtığımda bu hatayı alıyorum

Dün soğutucu taktım ve pc yi çalıştırdığımda bu hatayı alıyorum yeniden başlatıyor döngü olarak gidiyor sebebi nedir?
  14. Wøx1N

Termal macun sürmezsem bişey olur mu?

Yeni soğutucu aldım ama termal macunum yok işlemciye termal macun sürmezsem bişey olur mu?
  15. Wøx1N

Bu kasaya bu soğutucu olur mu

https://www.gaming.gen.tr/urun/3488...b-siyah-mid-tower-650w-80-bronze-gaming-kasa/ bu kasaya şu ürün olur mu https://www.akakce.com/islemci-sogu...ss-assassin-120-se-argb-fiyati,277759349.html
  16. Wøx1N

İ5 11400f için max 2500tl soğutucu önerir misiniz??

İ5 11400f işlemcim için maksimum 2500 tl lik soğutucu önerir misiniz??
  17. Wøx1N

ELİMİN İÇİNE TAŞ GİRDİ

Arkadaşlarla futbol oynarken elimin üstüne düştüm ve sürtündü yerde de baya küçük taşlar vardı derim soyulduğu için içine girmiş ben o taşı çıkaramadan elim iyileşti yeni deri oluştu şuan elimin orasında hafif bir şişkinlik var geçer mi yoksa doktora gitmem gerekir mi?
  18. Wøx1N

MAX 16K SİSTEM ÖNERİR MİSİNİZ?

Max 16k’lık sistem önerir misiniz?
  19. Wøx1N

sizce hangi renk Tech Fleece

AirmambaWorld den Tech Fleece alacağım sizce hangi renk Bence siyah gri
  20. Wøx1N

Hangi markadan tech fleece alayım?

Sizce hangi markadan tech fleece alayım? Airmambaworld mü yoksa Expo.wear.plus mı
Geri