Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım Yazılıma yeni başladım yardım edebilir misiniz.

Selamlar. Mc mod yapmak istiyorum. Bir tane sitede mc mod nasıl yapıldığına dair, görsel olarak anlatıyorlardı. Bende hepsine harfiyen uydum, fakat bu gradel importlamakta şöyle bir sıkıntı çıktı. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.(yazılımı yeni yeni öğreniyorum. Her...
  2. Y

TLauncher forge hatası 1.12.2

Selam dostlar. Ben CurseForge'dan yüklediğim modu tlauncherın "mods" dosyasına attım fakat launcherı forge lu sürümle başlattığımda crash veriyor. CurseForge'da modun forge sürümü 14.23.5.2854. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim yaklaşık 2 saattir deniyorum hala bulamadım.
  3. Y

Unity'de asset storedan bir şey indiremiyorum

Selamlar unityde asset storeda asset indiremiyorum. Package managerda download kısmına tıkladığımda "the download could not be completed. Please try again later" yazıyor. hemen aşağısında ise Error code 401 yazıyor. Yardımcılı olabilecek varsa çok sevinirim. ( hesabıma giriş yaptım)
  4. Y

Anakartta Gen olayı nedir ?

Merhabalar bugün n11'de MSI B450-A Pro MAX AMD B450 model ana kartı almayı düşünürken, yorumlarda ana kartın desteklediği frekansın açıklamaya göre daha az olduğu söyleniyordu. Bende bunu firmaya sorduğumda böyle bir cevap aldım. Gen olayını pek fazla bilmiyorum beni aydınlatabilir misiniz ...
  5. Y

Öneri Sapphire RX 5500 XT 4GB - Asus 5500 XT Dual 4GB Hangisi daha iyi ?

Selam dostlar yakın zamanda ekran kartı alacağımda biraz kararsız kaldım. Ekran kartlarını Fiyat performans açısından değil, direkt olarak performans açısından hangisini önerirsiniz ?
  6. Y

Visual Studio 2019 C# dosyayı başka bir projeye aktarma

Selam dostlar. Ben şu an C# yazılım dilini öğrenme aşamasındayım ve doğru dürüst vs19 u kullanmayı bilmiyorum o yüzden bir sorum olacak. Önceden yapılan projeler solution explorer da gösteriyor olması lazım, fakat bende sadece o an kullandığım proje gösteriyor ve bundan dolayı bir projeden başka...
  7. Y

Öneri Nvidia'dan şaşmalı mıyız ? (Sapphire RX 5500 XT Pulse)

Selamlar. Ben kendime bilgisayar toplarken almayı düşündüğüm ekran kartı AMD'nin Sapphire RX 5500 XT Pulse. Ancak bir çok yerden aldığım duyum nvidia ekran kartlarından şaşmamam gerektiğidir ve bunu duymak beni artık son günlerden çok sinir ediyor. Sorum şu; RX 5500 XT gibi eşit bütçeye sahip...
Geri