Arama sonuçları: *

• Users: ertanerdm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Ios uyumlu saat önerisi

iPhone kullanıyorum ve Apple'ın giriş seviyesi bir saatine 10bin lira gibi bir fiyat vermek istemiyorum 4-5 bin liraya düzgün Apple Watch ile benzer özelliklerde bir saat arıyorum Google wearOS işletim sistemi olsun istiyordum ama iOS ile uyumlu mu bilmiyorum uyumlu yazıyor ama anlamadım bende...
  2. E

Hbbilişimden saat alınır mı

İkinci El Apple Watch Series 5 44mm | HB Bilişim çok para veremem. Bir saate ekosisteme gitmesi için alacağım. Okulda iş yapıyor bir de önceden de HB Bilişim'den 2-3 kez ürün aldım sorunsuz geldi ama keşke su gelen ürünü görebilsek direkt gelecek ürünün fotoğrafını koysalar ikinci el satışta ya.
  3. E

HyperX Cloud Core Wireless garanti süreci

En başından başlıyorum, yaklaşık 1 hafta önce kulaklığın ses tekerleğinin çalışmadığını fark ettim ve bu beni rahatsız etti çünkü daha 1 yıllık garantisi var ve aktif olarak ses tekerleğini kullanıyorum. Sonrasında hemen HyperX yetkili servisine ulaşmayı denedim ancak başarılı olmayınca...
  4. E

İphone 12 mini çıt sesi

Önceden fark etmedim ama önceden de olabilir şu an dikkatimi çekti sizce içi açılıp bakılıp bantlar yenilenmelimi yoksa sorun olmaz mı? Sıvı dayanıklığı vs gitmiştir diye korktum bir an Diğer hiçbir yerde olmuyor sadece alt tarafta vidaların hemen üstünde oluyor
  5. E

airpods 2. nesil alınır mı?

normalde silikonlu alacaktım ama silikonsuzlarıda deneyeyim dedim 2. nesil airpods nasıldır alınır mı? 3-4 sene rahat kullanırım diye düşünüyorum o parayı veriyorsam ama apple ile tam uyumlu başka kulaklıklara da açığım...
  6. E

iPhone 12 mini Orjinal kılıfları

https://www.teknosa.com/telefon-kilifi-c-100002011?s=%3Arelevance%3Abrand%3A230%3Auyumluluk_100-CLS-2000%3AiPhone%2B12%2Bmini%2B%2B&text=
  7. E

1200-1400tl arası kulaklık önerisi

Önceki kulaklığım SoundLiberty 79 Pro artık bozuldu ve aynısı artık satılmıyor. O kulaklığın ses kalitesi muhteşem idi o kulaklığa benzer bir kulaklık almak istiyorum. Bütçem 1200 TL'ye kadar çıkar belki 1400 de yapabilirim. Aklımda Jabra 3 var ama emin değilim şu ana kadar aldığım hiçbir...
  8. E

robot süpürge önerisi

10-15 bin bandında robot süpürge arıyorum max fiyatım 16 bin robot süpürgeler hakkında hiçbir fikrim yok 3+1 ev 155m2 ev
  9. E

Yenilenmiş İphone 12 mini alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/yenilenmis-apple-iphone-12-mini-64-gb-12-ay-garantili-b-grade-p-HBCV000037LC0Y?magaza=hbbilisim 3 arkadaşım hbbilişimde telefon aldı şuana kadar (2 ip12 1 ip11) 11 in ekran ve batarya orjinal serviste değişmişti ayrıca 12 lerinde bataryası servisde değişmişti yani...
  10. E

İphone 7 Jailbreak İle İOS sürümü düşürme

Aşırı bir fikrim yok IPhone'lar hakkında 3uTools ile Jailbreak atıp iOS 11-12'ye düşürmek istiyorum ama sonrasında istediğimde iTunes ile telefonu eski haline çevirebilir miyim? Hiçbir fikrim yok konu hakkında. 1721132034 ayrıca ios 11-12 gibi bir sürüme geçince touch id ve hattın çalışması...
  11. E

3500tl monitör önerisi

https://www.pttavm.com/viewsonic-23.8-vx2428-0.5ms-165hz-ips-fhd-hdmi-dp-3kenar-cercevesiz-freesync-gaming-monitor--p-507657411?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.88.1 yada...
  12. E

iphone x mi se 2020 mi

elimdeki telefonu satıp üstüne 600-700 arası koyup almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım günlük olarak kullanıcağım genelde se 2020 hem yeni oluşundan,hem güncelleme almasından bi tık daha mantıklı geliyor ve se alırsam kutulu faturalı şekilde alacağım pili değiştirtip kullarım ama ips ekranı...
  13. E

harddisk değerleri nasıldır

500gb seagate harddisk en az 12-13 yılı var içine sadece oyun kuracağım patlasada benim için problem olmaz
  14. E

sata kablousu nasıl çoğaltılır

bilgisayarımda 4 adet sata kablosu girişi var fakat ben 5. hddyi takmak istiyorum pci-e çoğaltıcı v.s olmadan bunu nasıl yapabilirim acaba? güç değil data kablosundan bahsediyorum buarada
  15. E

35-36k arası sistem önerisi

bol rgb olsun arkadaş öyle seviyor sıvı soğutma v.s zaten olsun düzgün bi kasada olsun masa üstünde duracak sergi gibi dursun sadece kasa için bu fiyat monitör klavye v.s dahil değil 1tb ssd yeter sonradan da takacak zaten arkadaş 1708115684 acil lazım
  16. E

1660 sistem fps drop

zaten düşük fps alıyorum orta ayarlada 100 civarı birde fps drop yiyince kafayı yiyorum 100-80 fpslerden bir anda 50 ye düşüyor ve aşırı derecede dalgalanma oluyor nedenini çözemedim oyun oynanmıyor neredeyse gtx 1660 dual 6g, ryzen 5 2600 b450m 8x2 16g ram w11 var m2 ye kurulu oyunda sata...
  17. E

iphone 12 mi yoksa 13 mü

aralarında çok fark yok gibi geldi fiyat farkı 10k var sıfır düşünüyorum ikinci el demeyin android önermeyin
  18. E

note 11 pro iph x ile takas edilir mi

hayatımda para verdiğim en kötü telefon olan note 11 pro ile iphone x takas edilir mi sizce fazladan 3k vericem 128gb iphone x yurtiçi bir problemi yok
  19. E

nvidia broadcast gtxde kullanılır mı

gtx 1660 var bende ve eye contact özelliğini kullanmam gerekiyor ne kadar uğraştıysamda broadcasti sisteme kuramadım nasıl kurabilirim veya eye contact özelliği olan başka bir uygulama v.s varmıdır direkt canlı yapmak zorunda değil video kaydı alıp sonrada oraya atıncada olsa olur çok lazım şuan
  20. E

TELEFONDA OLAN İNTERNET BİLGİSAYARDA YOK

Dün geceden beri uğraşıyorum. 3 kere modemi resetlerdim TT müşteri hizmetlerini aradım orada da bir sorun çıkmadı. İnternete telefonda rahatça bağlanıp hız ve ping sonuçlarım normal olurken bilgisayarda internet görünüyor fakat bağlı, internet yok hatası alıyorum çözemedim. Modemi kırmak...
Geri