Arama sonuçları: *

• Users: Hexcha
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hexcha

Don't Starve Together 0xc000007b hatası alıyorum

Oyunu eskiden açabiliyordum. Sonra bir süre oynamadım. Oyunu tekrar açmaya çalıştığımda Bu hata ile karşılaşıyorum. Daha önceden silip yüklemeyi denedim olmadı. Sildim ben de. Dün tekrar yükledim ama halen aynı hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım?
  2. Hexcha

Windows bu ağın proxy ayarlarını otomatik olarak algılayamadı

Dostlar son 2-3 aydır bilgisayarı kullanırken bir anda internet gidiyor. Mesela yayın izliyorum, bir anda donuyor sonra sağ aşağı bakıyorum şeklinde gözüküyor. Wifiye bağlı gözüküyorum ama bağlı değilim. Bağlı olduğum wifi den çıkıp tekrar bağlanmaya çalıştığımda "Bu ağa bağlanılamıyor" diyor...
  3. Hexcha

Kulaklık ve mikrofon girişi sorunu

All in one pc kullanıyorum. Kulaklık ve mikrofon girişi ayrı. Benim kulaklıktan çıkan kabloyu çoklayıcı ile mikrofon ve kulaklık girişlerine dağıtıyorum. Ancak çok ince bir ayarı var o şekilde durmazsa kulaklığı mikrofonu algılamayıp sesi dışardan veriyor. Hatta twitch/youtube/spoti ne...
  4. Hexcha

Multimedya tuşlarının işlerini değiştirmek

Klavyedeki multimedya tuşlarının işlevi değiştirilebiliyor mu? Spotify açmak için multimedya tuşu yok. (f1 tuşunda var ama alt ile beraber basmak zorundayım) Üst kısımda bu bilgisayar, tarayıcı, mail, arama çubuğu ve hesap makinesi için multimedya tuşları var. Mail tuşuna nasıl spotify...
  5. Hexcha

gamenote kb487l küçüktür/büyüktür işaretleri

Klavyede her tuş çalışıyor lakin türkçe harflerin üstündeki işaretler kafamı karıştırdı. "z" tuşunun solunda büyüktrüe veyahut küçüktür işareti bulunmuyor. Küçüktür işareti "ö", büyüktür işareti ise "ç" tuşu bulunmakta. Bu işaretleri nasıl kullanabilirim? Her tuş kombinasyonu ile denedim ama bir...
Geri