Arama sonuçları: *

• Users: LiQTus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

MSI Pulse 17 B13VGK Sıvı Metal Uygulaması Yapılır Mı?

Pulse 17 B13VGK laptopum var buna sıvı metal uygulamak istiyorum çünkü oyunlarda 90C nin altına düşmüyor. Bu laptopta sıvı metal kullanılabilir mi? Bazı laptoplarda soğutma ile işlemci arasındaki mesafe sıvı metal için fazla diye kullanılmaz diyor kullanabilir miyim bu laptopta bilgisi olan...
  2. L

Msi Laptop UnderVlot Nasıl yapılır?

Msi laptopum var işlemcim 13700h buna nasıl undervolt yaparım çok ısınıyo çünkü
  3. L

Çözüldü✓ Laptopta işlemci clock u çok yüksek nasıl daha düşüğe sabitlerim

Laptopta işlemci clock u çok yüksek nasıl daha düşüğe sabitlerim. Oyun oynarken falan 5Ghz e bile çıkıyor laptop ta soğutamıyor bu yüzden daha düşük bi değere sabitlemek istiyorum. İşlemcim 13700h
  4. L

Ekrankartı 140w ama bu değeri göremiyor

Ekrankartı 140w ama oyunlarda 65w benchmarklarda ise 115w max görüyor nasıl düzeltirim? Bilgisayarım Slayer 3 10XL son driver güncellemesi den sonra oldu eskiye döndüm değişmedi
  5. L

Game Garaj laptop un biosunu değiştirdim bikaö sorun var yardım eder misiniz?

Slayer 3 10XL laptopuma technopatın videosunda gösterdiği şekilde msi bios kurdum fakat şu an şöyle 2 sıkıntı varki ilki msi programlarına uyumlu olsun diye adını değiştir em ama amidewin 10 numaralı hatayı veriyor ikincisi sanırım ilki ile bağlantılı ekrankartı driver biraz sıkıntılı ilkini...
  6. L

tarayıcıda video ezlerken ses görüntüden önce geliyo

tarayıcıda video ezlerken ses görüntüden önce geliyo. bisürü tarayıcıda denedim sorun çözülmüyo
  7. L

DaVincide yanlışlıkla 2 bi panel açtım kapatamıyorum.

burası normalde yoktu yanlışlıkla açtım nasıl kapatırım
  8. L

Ses ile Görüntü Uyuşmazlığı

video izlerken ses görüntüden önce, oyun oynarken sonra geliyor bi türlü çözemedim bilgisayar GameGaraj Slayer3 10XL 1688040819 kendi hoparlörlerini de kullansam kablolu kulaklıkta kullansam durum aynı bluetooth tan değil
  9. L

Oyuna Girince İnt Kopuyor (İNtte Bulduğum Bütün Çözümleri Denedim)

Sadece Benim Bilgisayarımda Oluyo Format Atamam Tekrar AİLE AZARI Yiğecek HİÇ HALiM YOK. 1636829374 Ha Bide Ayrıca int FAZLA HIZLI 1636829491 Aklıma gelmişken yazayim azıcık bi internet gerektiren Roblox a girince bile kopuyor
  10. L

Arktek Güvenilir Mi? (gt730 4gb)

Gt 730 4gb alıcaktım en ucuz o idi ondan bi bakam dedimde hiç cevap bulamadım(bilgisayarım en max gt730 u kaldırıyo daha ii sini önermeyiniz lütfen) [PC: PCI-EX 2.0 I5 4590 Power Supley 500W Inetl HD 4600(Bundan Dolayı Ekran kartına İhtiyacım Var Ekran Kartım YOK)]
Geri