Arama sonuçları: *

1. nurettinsevinc

Bilgisayarıma Elektrik Gelmiyor

İyi Akşamlar İş yoğunluğum sebebi ile uzun süredir bilgisayara bakamamıştım. Birkaç gün önce açmak istediğimde açılmıyordu. Biraz kablolarla oynayınca açılmıştı. Dün akşam yine aynı sorunla karşılaştım. Bütün güç kablolarını kontrol etmeme rağmen açılmadı. Sonra bir ara ethernet ışığı yandı...
  2. nurettinsevinc

🔥İndirim Under Armour Erkek UA Charged Assert 10 Koşu Ayakkabısı 1255TL / 1475TL / 1268TL

Renk ve bedenlere göre yaklaşık bu fiyatlara geliyor. Ödeme ekranında ekstra %30 indirim uygulanıyor. https://www.amazon.com.tr/dp/B0BGQQTHKD/ref=twister_B0CVM6BYHS?_encoding=UTF8&th=1&psc=1
  3. nurettinsevinc

Inno3D RTX4060Ti Twin x2 OC 16GB 16.999TL

Evet arkadaşlar beklenen kart geldi. Sizce bu fiyattan alınır mı ? https://www.gamegaraj.com/urun/inno3d-rtx4060ti-twin-x2-oc-16gb-128bit-gddr6-dlss-3/
  4. nurettinsevinc

❌İndirim Bitti! Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX Sıvı Soğutucu (2.442TL)

Arkadaşlar Selam, Bu sıvı soğutmada 1000TL üzeri indirim olmuş. Kutu içerisinden değeri 60$ civarında olan commander core kontrolcüsü çıkıyormuş. Ürün yurtdışıdır ihtiyacı olanlar bakabilir. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08G1Q1FHM/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1...
  5. nurettinsevinc

🔥İndirim Corsair H100i Elite Capellix RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Beyaz 2.229TL

Arkadaşlar Merhaba, Amazonda gezinirken bu sıvı soğutmayı gördüm. Normal fiyatı 2.800TL civarında görünüyor. Beyaz sevenler için güzel indirim olabilir...
  6. nurettinsevinc

🔥İndirim Corsair Hydro H100X 240mm Sıvı Soğutucu (1497TL)

Arkadaşlar fiyatı normale göre 400TL indirimli görünüyor. İhtiyacı olan arkadaşlar bakabilir. 20 adet stok görünüyor. https://www.amazon.com.tr/dp/B07B68T46Q/ref=asc_df_B07B68T46Q1660131000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07B68T46Q&linkCode=asn...
  7. nurettinsevinc

CS:GO Prime Status Upgrade Hakkında

Arkadaşlar Selam, Cs go için prime almak istediğimde paylaştığım gibi bende olduğunu bildiriyor. Ama oyun bana kasa veya silah verdiğinde ünlem işareti çıkıp bana vermiyor. Sizce sebebi ne olabilir ?
  8. nurettinsevinc

İntel Chipset Sürümü Öğrenme ve Güncelleme // Yardım Lütfen

Arkadaşlar Selam, Bilgisayarımın ara ara bios sürümü kontrol ederek güncelliyorum. Chipset sürümünü de kontrol ederek güncellemek istiyorum. Ama intel tarafı için chipset sürümünü öğrenebileceğim bir yazı göremedim. Ek olarak intel sitesine girerek chipset sürücüsüne bakmak istediğimde dahili...
  9. nurettinsevinc

9000TL Fiyat İle Laptop Önerisi

Arkadaşlar Merhaba, Yakın bir akrabama dükkanında kullanmak üzere ve valorant oynamak için 9.000 TL fiyat bandında laptop arıyoruz. Bizim bulduklarımız genelde 1135G7,10210U veya 5500U işlemci modeli oldu. Ekran kartı olarak içerisinde MX230 veya MX330 olan modeller var. Sizce bu ekran kartları...
  10. nurettinsevinc

Boşta Bilgisayar Donma Sorunu

Arkadaşlar Selam, Bilgisayara ekran kartı taktığımdan beri 2. defa boştayken donma yaşıyorum. Oyunlarda ve kullanımda sorun yok ama boşta kalınca donup kalıyor. Hiçbir tepki gelmeyince mecbur reset atmak zorunda kalıyorum. Başına gelen veya yardımcı olabilecek var mı ? 11600 Asus B560M-A...
  11. nurettinsevinc

🔥İndirim EVGA GeForce RTX 2060 SC // 7346TL Amazon Almanya

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa Evga Rtx 2060 ekran kartı her şey dahil olarak 7346TL olarak satılıyor. Garanti vs durumu hakkında bilgim yok. Satıcı Amazon Almanya...
  12. nurettinsevinc

Asus Phoenix RTX 3050 // Bitti Ama Sinerji Gelebilir.

Arkadaşlar Merhaba, Ocak 27 den beri F5 atarak sonunda alabildim. 5 - 10 dakika önce incehesap sitesine gelip anında bitti. Ben bugün sinerji sitesine de geleceğini düşünüyorum. Fotoğrafta göründüğü gibi ürünler renkli duruma alındığı zaman stok çıktığını daha önce görmüştüm. Zamanı olan...
  13. nurettinsevinc

🔥İndirim Sinerji Depolama Ürünleri İndirimleri

Arkadaşlar Merhaba, Sinerji sayfasında depolama ürünlerinde indirim var. 500GB m2 ssd alınır mı ? 477TL Marka nasıl bilenler yorumlayabilir mi. https://www.sinerji.gen.tr/all-s?campaignid=634&sx=BestSellers
  14. nurettinsevinc

Öneri Router Önerisi Yapabilir Misiniz

Arkadaşlar Selam, Evimde mevcutta kullanmak olduğum eski bir access point mevcut. Cihaz yaklaşık 8 - 9 yıllık olduğu için artık wifi de yavaşlamalar ve kopmalar yaşatıyor. Güncel bir router ile cihazı değiştirerek aradı ki switchten de kurtulmak istiyorum. Yakın zamanda router almış veya...
  15. nurettinsevinc

Asus Prime B560M-A vs Msı Mag B560 Tomahawk Wifi

Arkadaşlar Merhaba, 3 ay önce kasa toplarken 1000TL fiyata uygun geldiği için Asus Prime B560M-A almıştım. Şimdi 1400 lira civarına Msı Mag B560 Tomahawk Wifi görünce değiştirmeyi düşündüm. Sizce değişime değer mi ?
  16. nurettinsevinc

Olay Görüntüleyisindeki Kernel Power 41 Hatası

Arkadaşlar Selam, Dün akşam bilgisayarımın olay görüntüleyicisine girdiğimde kritik hata olarak Kernel Power 41 hatalarını gördüm. Hata zamanları sadece bilgisayarı açtığım saatler olarak görünmektedir. Hatalar bilgisayarı aldığım tarihinden bu güne kadar 3 aylık olarak görünmektedir...
  17. nurettinsevinc

Oyun içerisinde gelen hata sonrası internet sorunu

Arkadaşlar selam, Forza 4 oynarken bir anda bilgisayardan hata geldi. Hatayı kapattık sonra oyun kapandı ve internet bağlantısı bağlı görünmesine rağmen internete giriş sağlayamıyorum. Bilgisayar kablolu bağlantı aynı kabloyu laptop cihazıma bağladığımda sorunsuz şekilde bağlantı kuruluyor. Ama...
  18. nurettinsevinc

ASUS TUF GAMİNG 1660 SUPER 3509TL GÜVENİLİR Mİ ?

Arkadaşlar Merhaba, Az önce asus tuf 1660 super buldum. 3509TL fiyattan alınır mı satıcının sorun çıkarma ihtimali olabilir mi ...
  19. nurettinsevinc

Asus B560M-A Fan Bağlantıları Nasıl Olmalı ?

Arkadaşlar Selam, Corsair 4000X ile asus b560m-a anakart satın aldım. Kasada toplamda 4 adet fan olacağı için anakartta bulunan soketler yeterli görünmüyor. Cpu_fan a işlemci fanını takacağım için boşta 3 adet fan yuvası kalıyor. Fan çoklayıcı mı kullanmam gerekiyor ? Ek olarak Cpu_Opt...
  20. nurettinsevinc

Corsair K55 - Corsair Ironclaw Bu fiyatlara alınır mı ?

Arkadaşlar Selam, Linklerini paylaştığım 2 ürün şuan indirimde görünüyor sizce alınır mı ? K55 ile K55 pro arasında çok fark var mıdır ? Günün fırsatı: Corsair Ch-9206015-Tr Membraine Switch Rgb Klavye, Siyah...
Geri