Arama sonuçları: *

• Users: mami436
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım İntel i7 12700h Ghz Sabitleyemiyorum

Acer Nitro 5 AN515-58 laptopu kullanıyorum ve 3.5/4ghz'de oyunlarda 100 dereceyi görecek kadar ısınıyor işlemcim. Güç planı seçme kısmında min. ve maks. işlemci kullanımını %100 den düşürüp atıyorum %50 ve %55 yapıyorum ama yine de işe yaramıyor(Ve frekansı inanılmaz dalgalanıyor aniden...
  2. M

Razer Blackwidow V3 Yazmama Sorunu

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Klavyede fn fonksiyonlarını denerken yanlış bir tuşa bastım sanırım ve üstte bir bildirim tarzı uyarı çıktı. Ardından klavyem yazmamaya başladı. Teorik olarak açık ve ışıkları yanıyor fakat tuşlara bastığım zaman yazmıyor ve ışıkların modu değişiyor. Yani...
  3. M

Gorilla Glass 3 Yeterli midir?

Herkese merhaba arkadaşlar. Yeni bir telefon almayı düşünüyorum( Samsung M31s).Bu telefonu öneren/kullanan birileri varmı? Ayrıca telefonda Gorilla Glass 3 koruması var fakat artık yeni nesillerde Gorilla Glass 5 kullanılmaya başlandı. Gorilla Glass 3 önümüzdeki 3-4 yıl boyunca yeterli olur mu...
  4. M

Steam Pazar Bekletme Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Steam hesabımdan csgoda düşürdüğüm bir itemi satmak istiyorum. Değerini belirliyorum ve eşyayı sat'a basınca 15 günlük pazar bekletmesi veriyor. Bu süreç içinde eşyanın değeri değişeceği için ben şuanda direk pazar listeme koymak istiyorum fakat olmuyor. Bekletmeyi kaldırmak...
  5. M

Steam Pazar Bekletme Sorunu ve Steam Guard Sıkıntısı

Merhaba arkadaşlar. Steam hesabımdan csgoda düşürdüğüm bir itemi satmak istiyorum. Değerini belirliyorum ve eşyayı sat'a basınca 15 günlük pazar bekletmesi veriyor. Bu süreç içinde eşyanın değeri değişeceği için ben şuanda direk pazar listeme koymak istiyorum fakat olmuyor. Bekletmeyi kaldırmak...
  6. M

Cs GO Kasa-Skin Düşürme Oranı

İyi akşamlar. Cs GO'da kasa skin vs düşürmek istiyorum ve anladığım kadarıyla bunun %100 ü iyi oynamaya bağlı değil. Daha çok item düşürmek için hangi oyun modlarında oynamalıyım?
  7. M

Pc Toplama Tavsiyesi-5000TL

Sorum başlıkta:)
Geri