Arama sonuçları: *

• Users: pLowstone
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. pLowstone

70.000 TL Gaming Laptop Önerisi

Oyun için alınacak arkadaşım için bakıyoruz. Piyasada ki en iyi hangisi siz daha iyi bilirsiniz takip ediyorsunuz. Kronik sorunu olmasın ısınma problemi olmasın bütçeye göre F/P olursa sevinirim teşekkürler.
  2. pLowstone

35 bin TL laptop önerisi

Arkadaşlar arkadaşıma laptop alacağız sadece oyun oynanacak performans iyi ısınma sorunu olmasın vs. bu fiyata piyasada ki en iyisi hangisi siz bilirsiniz zaten o yüzden açtım konuyu.
  3. pLowstone

IDM yerine alternatif uygulama önerisi

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Chrome artık IDM desteğini kaldırdı fakat IDM en çok kullandığım uygulamalardan biridir özellikle video indirme kısmında. Şimdi bir video açıldığınıda algılayıp indirme seçenekleri geliyor bildiğiniz gibi bunu yapabilen başka kaliteli bir uygulama varsa söyleyebilir...
  4. pLowstone

Bluetooth sürücüsü (AX201) Çalışmıyor

Arkadaşlar bilgisayar da Bluetooth açıp kullanmaya başlayacaktım bastığım gibi simge kayboldu ve bir türlü düzeltemedim aygıt yöneticisinde hangi sürücüyü kurarsam kurayım Bluetooth sürücüsü (AX201) sürekli sarı ünlem ve hata kodu 10 olarak karşıma çıkıyor temiz kurulum yapmak için silip tekrar...
  5. pLowstone

AutoCAD için F/P laptop önerisi

AutoCAD için laptop önerisine ihtiyacım var piyasayı takip edemediğim için bilmiyorum fakat en F/P ürünü sayenizde alabileceğimi düşünüyorum. Bütçe 40-60 arası.
  6. pLowstone

Egea vs Fluence hangisi alınır

1.6Multijet urban veya lounge manuel şanzıman 2016-2020 vs 1.5dCi 2015 icon paket manuel şanzıman Fluence. Bu iki araç arasında kaldım. Fiyat bandım 600-700 arası üstü çıkmaz. Egea kanım daha çok ısınsa da çok laf eden olduğu için almaktan çekiniyorum Fluence hakkında kötü yorum hiç duymadım...
  7. pLowstone

Bilgisayar her açıldığında çıkan mavi ekran

Arkadaşlar komşunun bilgisayarı monitörü çıkar tak yaptıktan sonra mavi ekran vermeye başlamış (sorunun bununla pek alakası olduğunu düşünmüyorum) hataları kod olarak verdi her seferinde ve SS'leri bıraktım. RAM'leri çıkar tak yaptım yerlerini değiştirdim. (yer değişiminden sonra hata kodları...
  8. pLowstone

1.4T Astra J alınır mı?

Manuel 1.4t Astra J almayı düşünüyorum arkadaşlar başka önerisi olan varsa yazabilr aklımda bir de egea 1.6multijet ve accent blue 1.6crdi var bazı sanayici arkadaşlarım Astra'nın sorunlu bir araba olduğunu söylüyorlar.
  9. pLowstone

Laptop için SSD önerisi

Arkadaşlar depolama sıkıntısı çekmeye başladım SSD önerisine ihtiyacım var laptop marka model ve şu an sahip olduğum SSD'yi alta bırakıyorum. Yeni alacağım SSD 512 GB veya 1 TB olabilir ve fiyat performans olsun istiyorum. Yazma-okuma hızı F/P olsun, oyunlar için ayıracağım.
  10. pLowstone

600-700 arası otomobil önerisi

Arkadaşlar ehliyeti yeni aldım yeni araç alacağım 600-700 bandında aklımda biraz popüler olan araçlar var ama yine de araştırıp pişman olmamak istiyorum. Genelde köy yolundan şehre gidecek şekilde kullanacağım ve tabii ki köyde kullanacağım dağ bayır falan değil sadece yollar mükemmel asfalt...
  11. pLowstone

Fc 25 key ile almak uygun mu

Arkadaşlar FC 25 almayı düşünüyorum ama bana hala pahalı geliyor şu an 1000 TL araştırdıklarıma göre şu an Key olupta ucuz olan yok ama steam hesabı falan 500e denk getirebiliyoruz bunları alanlar var mı bilgisi olan var mı sizce mantıklı mı kullanımı falan rahat mı oluyor merak ediyorum. ona...
  12. pLowstone

Laptop önerisi 30k piyasanın en iyisi aranıyor

Arkadaşlar arkadaşım laptop almak istiyor piyasayı tam bilmediğim için size danışacağım. Oyun oynanacak çoğunlukla bütçe limiti 30-32 arası.
  13. pLowstone

Max 35.000 TL laptop önerisi

Arkadaşıma Gaming laptop almak istiyoruz maksimum bütçe 35k ama 30 da olsa olur F/P bir model arıyoruz piyasayı bilmediğim için konu açtım en iyisi hangileri ise önerileri bekliyorum. Kronik sorunlu olmayacak, uzun ömürlü ve ısınma sorunu veya performans sorunu kesinlikle olmamalı. Öneriler için...
  14. pLowstone

Mekanik Klavye Önerisi

Arkadaşlar, merhaba. Mekanik klavye önerisine ihtiyacım var. Bütçe 1000-1500 Arası Fiyat/performans açısından iyi olmalı. Şık görünümlü ve rahatlatıcı tuş sesine sahip olmalı. Uzun ömürlü olmalı. Tam klavye, yani NumLock tuşları olması önemli (Ama NumLock'suz klavye önerisi de verebilirsiniz...
  15. pLowstone

Skyrim'de görev sırası karmaşası

Arkadaşlar yıllardır ilk kez Skyrim oynamak için biraz modlayıp, oyunu açtım ve şu an 4 level falanım. Oyun içinde görevler aşırı karmaşık geldi. Ne level sınırı yazıyor ne da haritada bir açıklama var. SS olarak attım zaten ne yapabilirim modu falan var mı görev yaparken sırayla yapmak istiyorum.
  16. pLowstone

Eski monitörde ses sorunu

Arkadaşlar VGA girişli monitör var ve hoparlör yok bu ses sorununu başka bir yöntemle çözebilirim diye düşündüm o yüzden tavsiye istiyorum. Ekran kartında VGA girişi ve HDMİ girişi var ama monitörde yok. Ses sorunu jak kablosu ile çözülebilir gibi alternatifler görmüştüm. PC, arkadaşıma ait...
  17. pLowstone

Klavye Önerisi gaming

Arkadaşlar, Gaming klavye önerisine ihtiyacım var. 500-1000 TL arası önerilere açığım. Çok da para vermek istemiyorum. Uzun ömürlü ve mekanik olsun isterim. Bir de şık görünsün. Bu arada gaming diyorum ama numlock tuşları olsun istiyorum Not: Mekanik için bütçe yeterli değilse kaliteli ve uzun...
  18. pLowstone

Laptop için SSD önerisi

Arkadaşlar depolama sıkıntısı çekmeye başladım SSD önerisine ihtiyacım var laptop marka model ve şu an sahip olduğum ssd'yi alta bırakıyorum Yeni alacağım SSD 512 GB ve fiyat performans olsun istiyorum yazma-okuma hızı F/P olsun lütfen.
  19. pLowstone

Instagram bildirim geç geliyor

Arkadaşlar telefonum Android. Sanırım, yanlış hatırlamıyorsam eğer 3-4 gündür aynı sorunu yaşıyorum, gün içinde gelen mesajların bildirimleri gelmeye başladı mesela saat gece 12, sabah 12'den sonra atılan mesajlar gelmeye başlıyor ve ilginçtir ki yeni atılan mesajlarda gelmiyor. Bazen aynı...
  20. pLowstone

Elektriklenen saç için ürün önerisi

Arkadaşlar merhaba saç için ürün önerisine ihtiyacım var. Saçlarımın kuru olduğunu düşünüyorum, elektriklenen, kabarık ve şekil alması imkansız tarağı geçirsen üstünden saç telleri hareket eder geri yerine hemen oturur. Bu sorunu yaşayan veya bu işle ilgilenen arkadaşlar yorum yapabilirse...
Geri