Arama sonuçları: *

• Users: kendirbey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

20-25K KASK ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ

Herkese iyi haftasonları, mt25 motorum var ve şuan hjc rpha11 kullanıyorum. 3 yıldır kullandığım için değiştireceğim. 20-25k arasına belki en fazla 30k ya kadar kask arıyorum. Benim seçeneklerim şunlar ; 1) Scorpion apex exo gt : 25k şuan indirimde 14k motomaxda 2) hjc rpha12 : 25k 3) shoei...
  2. K

UYGUN İNTERNET PAKETİ

Selamün aleyküm, kullanmış olduğum hat turkcell babamın üstüne kayıtlı 16 gb 175 TL ödüyorum. Yetmediği için değiştirmek istiyorum türktelekomda uygunzbir paket buldum ama gençlere özel. 16-25 yaş aralığı kullanabiliyor. Askerde olduğumdan dolayı babamla gidip halledemiyorum. Numaramı taşısam...
  3. K

Öneri POWERWAY 30.000 powerbank iyi midir?

Arkadaslar bu powerbank alınır mı? aynı fiyatlarda daha iyisi varmı
  4. K

POWERBANK ÖNERİSİ 20-30 BİN

Arkadaslar 20 30 binlik hızlı şari özellikli power ihtiyacım var gözüme kestirdiğim 2 model var hangisini almam daha mantııklı ? Bildiğiniz başka model varsa onuda atabilirsiniz. Bütçem 700 TL 1. https://ty.gl/6jun4v1fag 2...
  5. K

Aydın jandarma eğitim taburu

Beyler askerlik yeri açıklandı AYDIN JANDARMA EĞİTİM TABURU EFELER. Aynı yere çıkan var mı ? Veya daha önce burda askerlik yapmış olan.
  6. K

Pazar Günü Açık Noter Var Mı

Pazar günleri nöbetçi noter oluyor mu ? Varsa nasıl öğrenebilirim hangisi olduğunu. Motosiklet alıcam
  7. K

MOTOSİKLET EKİPMAN MAĞZASI ÖNERİSİ

Merhaba, a dan z ye full ekipman alma niyetindeyim, yaklaşık 30k bütçe ayırdım ekipmanlara yetermi bilmiyorum. İstanbul bağcılar da oturuyorum. Önerebileceğiniz mağaza var mı ? Ürününün arkasında duran garanti veren ve kurumsal gibi olan ??
  8. K

10k Kask Öneri̇si̇

Arkadaşlar motora yeni başlıyorum ekipmanlarımı şimdiden alacağım. Kask için 10k ayırsam yeter mi ? Hangi kaskları önerirsiniz. Benim araştırdığım iki kask var scorpion 1400 air carbon ve agv k5s
  9. K

EN UYGUN KREDİYİ NASIL BULURUM

Arkadaşlar şuan elimde 60k para var yeni motorsiklet almayı düşünüyorum 2023 model 200rs sıfır fiyatı 110k. 2 ay sonra askere gidicem. Motoru almak için tazminatımı bekleyip elimreki parayla birleştirip öyle siparişi vermek istiyordum ama daha fazla beklemek saçma geldi. 110 bin tl lik kredi...
  10. K

Knox Handroi̇d Mk4 Alinir mi

Motora yeni başlıyorum ehliyeti henüz almadım, öncelikle ekipmanları almak istiyorum, eldiven olarak knox handroid mk4 modelini 3.500 TL ye sahibinden üzerinden almak mantıklı mı ? Hiç kullanılmamış S beden yazılmış. Bu ekipmanlar için yardımcı olabilecek bilgili bir arkadaş var mı bana ful set...
  11. K

90k Bütçe Motorsi̇klet Ve Eki̇pman Öneri̇si̇

Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar, ilk defa motor alacağım 4. direksiyon dersimi aldım, şuan 40k param var 2 ay sonra askere gidicem tazminatımıda alırsam toplam 90k param olucak. motordan önce şuanki paramla ekipmanlarımı tamamlamak istiyorum ama marka model fiyat bilgim hiç yok. aramızda...
  12. K

MOTORSİKLET EKİMPAN BÜTÇESİ

Herkese selamün aleyküm arkadaşlar, motora yeni başlıyorum ama motor almadan önce ekipmanlarımı almak istiyorum. Ekipmanlara ortalama ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor.
  13. K

KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ LÜTFEN

12 ocakta HyperX Cloud II modelini aldım ama kablosuz kulaklık kullanmaya karar verdim bunu satıp kablosuz model alacağım. 1000 - 2000 TL aralığında kablosuz kulaklık önerir misiniz lütfen
  14. K

Öneri KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ LÜTFEN

incehesabın cuma günü indiriminden DeathAdder V2 X HyperSpeed model mouseyi 800 TL ye aldım 2 gündür kullanıyorum ama mouse elime büyük geliyor ve çok düz bir mouse olduğu için tutuş şeklime hiç uygun değil. sizlerden alternatif bir mouse önerisi bekliyorum bütçe 800 900 arası ama gerçekten...
  15. K

Mikado MD-SBT26 500 TL ALINIR MI ?

Bu fiyata alınabilecek daha iyi hoparlör var mı ?
  16. K

Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed siparişi verdim h.o ? g.o ?

800 TL ye siparişi verdim stok doğrumu yapmışım hatamı yapmışım ? iade etmeme gerek var mı ?
  17. K

Yardım ASUS A15 FA507NU 144HZ SORUNU YARDIM LÜTFEN

Beyler iyi haftasonları, ilkdefa laptop kullanıyorum, ürün freedos olarak geldi arkadaşıma win10 pro yüklettirdim ama bilgisayarda hem bluetooth çalışmıyor hemde monitör 144hz olmasına rağmen ayarlardan aktif edemiyorum sadece 60hz izin veriyor, bütün driverleri kurduğunu güncelleştirmeleri...
  18. K

KABLOSUZ mouse ÖNERİSİ FİYAT PERFORMANS

Uygun fiyatlı kablosuz mouse arıyorum, profesyonel bir şey istemiyorum hemen bozulmasın dandik olmasın yeter
  19. K

ASUS A15 FA507NU MODELİ 32 GB YAPMAYA GEREK VARMI

Beyler selamün aleyküm, asus a15 fa507nu model laptop aldım 8gb şuan 16 düşünüyordum ama 16x2 yapmama gerek varmı hangi durumlarda avantajı olur
  20. K

Laptobum 144hz Ama 60hz Oynatiyor

Arkadaşlar laptobum 144hz ama bütün ayarları denedim 60dan yukarısını vermiyor çözümü nedir
Geri