Arama sonuçları: *

• Users: SimonGhost
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SimonGhost

Çoklu cihaz destekli klavye önerisi

Merhabalar. Çoklu cihaz destekli klavyeye veya eğer fiyatı makulse seti arıyorum. Max bütçe 1700tl civarı.
  2. SimonGhost

Spigot forge ve fabric kullanıcıları sunucuya girmesin nasıl yapılır?

1.16.5 spigot/bukkit sunucum var. Sunucuya forge ve fabric kullanıcıları girsin istemiyorum çünkü illegal şeyler kullanılıyor. Bunun için plugin var mıdır? Teşekkürler
  3. SimonGhost

HP victus 16 s0022nt kaç M2 slotu var?

Soru başlıkta.
  4. SimonGhost

27k Max laptop önerisi

Max 27k bütçe var. Oyun amacıyla alacağım. Tavsiyelere açığım. Bulduğum laptoplardan bazıları: https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s0022nt-amd-r7-7840hs-16gb-512gb-ssd-rtx4050-6gb-freedos-16-1-144-hz-tasinabilir-bilgisayar-7z588ea-pm-HBC00004KFD3H...
  5. SimonGhost

25-30k laptop öneri?

25-30k kadar bütçem var. Gaming olursa iyi olur. İkinci el de sağlam varsa onlar da olabilir
  6. SimonGhost

Call Of Duty Warzone aniden masaüstüne atma

CoD warzone oynarken sanki alt tab atıyormuşsun gibi bir anda masaüstüne geçiyor. bunu menüde, oyun içinde her zaman yapıyor. grafik ayarlarını sıfırladım radeon software ayarlarını sıfırladım. Dün böyle bir sorun yoktu bugün güncelleme geldikten sonra oldu. Virüs taraması yaptım herhangi bir...
  7. SimonGhost

LED bağlantısı sonrası disk ışığı yanmıyor ve ekran gelmiyor.

Merhaba arkadaşlar iki gün önce kasaya şerit LED 2. Bir şerit LED çektim. Çektim ledler çalıştı ancak disk ışığım yanmıyor ve ekran gelmiyor.
  8. SimonGhost

Proteus Siyah Ekran Sorunu??

Merhabalar. İşim gereği proteus uygulamasını kullanıyorum. Mesela PCB çizerken tüm ekran(driver yüklersin ekran gelip gider ya aynı o şekil) anlık gelip gidiyor. Bu sırada uygulamanın bir çok bölümü de siyah ekran oluyor. PCB çizdiğim yer hariç. Bazen mouse gezdirince siyah yerler gidiyor ancak...
  9. SimonGhost

Öneri Maks 1800tl klavye önerisi??

Merhabalar. Maksimum 1800tl klavye arıyorum. Gamepower ogre Rampage hydra r6 RGB falan buldum ama tam emin olamadım. Numpad olması önemli numpadsiz klavyeyi eve sokmam :D Red switch olursa iyi olur mavi çok sesli geliyor ve rahatsız ediyor. Yurtdışı olmasın istiyorum. Şimdiden tşk 1704561163...
  10. SimonGhost

Yardım SonOyuncu Titanyum xRay çalışmıyor.

SonOyuncu da xray açmak istedim. Xray Ultimate texture packi kurdum. Aktifleştirdim. Ancak tek oyunculuda çalışırken Titanyum da çalışmıyor. O madenlerin olduğu yeri kazdığımda madenler yer değişiyor.
Geri