Arama sonuçları: *

• Users: mustafalaz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Tam boy klavye önerisi

selamlar 5000 tl kadar bütçem var tam boy manyetik bir klavye istiyorum fakat bulamıyorum bildiğiniz bir model varsa yardımcı olur musunuz? (manyetik olmazsa da tam boy snap tap özellikli bir klavye önerisinde bulunabilirsiniz)
  2. M

EKRAN KARTI GÜNCELLEMESİ

3060 12GBLIK modele sahibim ekran kartını güncelledikten sonra hatası aldım sürekli anlıık fps droplar yemeye başladım oyunlarda vs nasıl çözebilirim bilgisi olan varmı? (2 güncellemedir böyle)
  3. M

30K BÜTÇELİ SİSTEM ÖNERİSİ (yardım)

4060Ti ddr5 sistem kurmak istiyorum bütçe max 30 32k piyasaya baktım bi kaç tane sistem buldum fakat hangisi daha mantıklıdır karar veremedim yardımcı olabilecek varmı?
  4. M

Gaming mouse önerisi

Aklımda almak istediğim iki model var birincisi VXE MAD R Wireless Mouse ikincisi ise Rampage Zenith Pro 4K fakat daha önce kablosuz mouse kullanmadım aktif kullandım mouse rival 3 uzun zamandır kullanıyorum kablosundan çok şikayetciyim masamdan aşağı düşüyor ve zevkimi bozuyor o yüzden...
  5. M

Black ops 6 açılmıyor (Game pass)

black ops 6 ile alakalı her şey yüklü (online hariç) run is safe mode uyarısı veriyor çözümü bilen varmı?
  6. M

Bilgisayar fiyat önerisi

AMD RYZEN 5 5600X - 16 gb ram - 512 nvme - 700w gamin g kasa Asus 3090 24 gb ekran kartı 30 000 tl ye alcam sizce iyi mi? normalde 40 ama eski bilgisayarı 10kya vercem 30a gelcek o yüzden
  7. M

digital vibrance sıfırlanıyor

Her pc resetlememe 50 ye düşürüyor yokmu bir çözümü ekran kartı 3060
  8. M

alt z yapınca bildirim sesi geliyor

öncelikle kullandığım uygulama "geforce experience" yaşadığım sorun alt z yaptığımda oyunlarda bip diye bildirim sesi çıkıyor bi kaç gündür problem yoktu bugün yapmaya başladı ve sinir bozucu yapışkan tuşları kapattım düzelmedi çözüm önerebilecek varmı?
  9. M

Valorant fps sorunu yaşıyorum

Merhaba 12 gb 3060 ekran kartım var ryzen 5 5500 işlemcim var valorantta 150 fps civarında alıyorum neden bu kadar düşük (grafik kalitesi yüksek yada düşük fark etmiyor hep aynı fps alıyorum) instada pc satan dandik sayfalar bile 400 500 fps alıyor benim fps değerlerim normal mi yoksa sadece...
  10. M

özel klavye animasyonları nasıl oluşturulur?

Bir ara instagramda çok karşıma çıkıyordu klavyeye özel animasyon yapıyorlardı program ile örnek vermek gerekirse lolde fizz ultisi atınca klavyede ledler köpek balığı gibi animasyon sergiliyor yada csde hasar yiyince klavye kırmızı yanıyor gibi özel animasyonlar vardı bunları nasıl yapıyoruz...
  11. M

Beyaz mouse pad önerisi/ fikir

Merhaba klavyemle uyumlu olması için beyaz tonlu bir mouse pad alacağım fakat markasını bilmiyorum aranızda bunu deneyen varmı? https://www.trendyol.com/xrades/japon-wave-90x40-cm-xxl-gaming-oyuncu-mousepad-mouse-pad-p-847070829 yada bu fiyatlara önerebileceğiniz bir şey var mı? mouse hızlı...
  12. M

%60 klavye işaretleri nasıl kullanılır?

Merhaba %60 klavye aldım sayıların yanlarındaki bulunan tüm sembolleri nasıl kullanacağım mesela birisini shift ile f11 yerindeki tuş ile yapıyorum ama diğer fonksiyonlarını nasıl kullanıcam altgr olmuyor klavye bu...
  13. M

Çözüldü✓ işlemcinin ghz hızı anakart mhzsini etkiler mi

Merhaba bir sistem alıyorum işlemcim 4.40 ghz anakartım 3200 mhz problem yaratır mı alakası var mı? birde ramlar 3600 mhz o 3200 olarak çalışır biliyorum ama bana çok bi performans kaybı yaşatır mı? ileride yükseltebilirim gerekirse
  14. M

Black myth wukong hata

Böyle bir hata alıyorum ne yaptıysam çözemedim oyunu paylaşımlı hesap olarak kullanıyorum bi kaç kere dene diyenler olmuş başka formlarda fakat bende o da işe yaramıyor var mı tavsiyesi olan yada çözüm bilen? alttaki link şuraya yönlendiriyor.
  15. M

çözüldü black myth wukong crack çıkar mı?

Black myth Wukong crack çıkar mı bilgisi olan var mı?
Geri