Arama sonuçları: *

• Users: alieren54
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

ethermine para yatırmıyor

arkadaşlar ethereum madenciliğine başladım ve 5 gün boyunca kazım yaparak 0.01387 eth ye ulaştım binance hesabıma ne zaman yatacak ?
  2. A

Mining driverı yüklersem oyun oynayabilirmiyim?

arkadaşlar tek ekran kartıyla eth kazıyorum. daha fazla kh almam için amd,nin sunmuş olduğu minig için blockchain driveri var .sorum şu acaba bu driverı bilgisayara kurduktan sonra biligisayarımı normal gündelik olarak oyun vs performans düşüşü olmadan kullanabilirmiyim?
  3. A

en iyi eth havuzu hangisi?

arkadaşlar bilen varsa etherminenın nasıl bir ödeme şekli oluduğundan bahsedermisiniz az önce şöyle bir şey okudum; Ethermine yeni sistemine göre; Beklemeden çekmek için 0.1 ETH 7 günde bir çekmek için 0.05 ETH 14 günde bir çekmek için 0.01 ETH şeklinde. acaba bu bilgi doğrumu?veya farklıysa nasıl?
  4. A

ethermine hakkında geniş bilgiye sahip arkadaşlar varmı aranızda???

arkadaşlar şuan phoenix minerda mh ım sabit 24.000 civarlarında ama ethermine a ne zaman baksam mhı ve bundan dolayı da kazancı düşük gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim 1613847678 .
  5. A

ethermine mh,ı güncel göstermiyor

arkadaşlar şuan phoenix minerda mh ım sabit 24.000 civarlarında ama ethermine a ne zaman baksam mhı ve bundan dolayı da kazancı düşük gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim
  6. A

ethermine mh,ı güncel göstermiyor

arkadaşlar şuan phoenix minerda mh ım sabit 24.000 civarlarında ama ethermine a ne zaman baksam mhı ve bundan dolayı da kazancı düşük gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim
Geri