Arama sonuçları: *

• Users: selmantoz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. selmantoz

RTX 3050 İ5 11400F İŞLemcili sistemim ne kadar eder?

selamlar 2 sene önce gamegarajdan almış olduğum sistemi satmak istiyorum. palit rtx 3050 8gb intel i5 11400f işlemci 16 gb ram msi h510 m-a pro ekran kartı sizce bu sistem ne kadar eder bilgi verir misiniz? ek olarak samsung odysey g3 144hz monitörümde var ama onu pek verme taraftarı değilim
  2. selmantoz

valorant hesabımı çalan kişi hesaba vp çekmiş

benim hesabım ağustos ayında çalınmıştı ve hesabı kurduğum maili hatırlamıyordum geçenlerde bu maile erişip hesabımı çalan kişi/kişilerden geri aldım riot sayesinde fakat bu çalan kişi/kişiler hesaba vp yüklemiş bundan bir sorun olur mu ?
  3. selmantoz

Yazdığım kod ardından visual studio direkt kapanıyor

arkadaşlar bir ödev yapıyorum .net mvc ile ilgili fakat bir yerde kodu yazarken direkt kapanıyor yardımcı olabilecek var mı?
  4. selmantoz

ZOWİE FK1 VS DEATHADDER ESSENTİAL

Arkadaşlar elimde 3 senelik zowie fk1 mouse var hiç sıkıntısı yok taş gibi çalışıyor ve şuan kullandığım 5 aylık deathadder essential var sizce hangisini kullanmalıyım pek anlamıyorum mouseden
  5. selmantoz

Asus N56VZ laptop ne kadar eder

arkadaşlar elime bir yerden bu laptop geçti sizce satmaya çalışsam ne kadar eder sistem özelliklerini altta yazdım. intel i7-3630QM 16 gb ram dahili ekran kartı HD Graphics 4000 harici ekran kartı nvidia geforce gt 650m
  6. selmantoz

Gamepass Oyun Önerisi

Daha dün gamepass aldım ama ne oyun oynayacağıma karar veremedim oyun önerilerinizi bekliyorum sistemim : rtx 3050/ i5 11400f
  7. selmantoz

Xbox Game Pass Ulti̇mate

arkadaşlar bunu alınca pcde oynayabiliyorum değil mi oyunları, ayrıca daha uyguna 2-3 aylık alabileceğim siteler var mıdır ?
  8. selmantoz

13.000tl bütçe kasa önerisi

13k tl bütçem var hazır sistem önerilerinizi bekliyorum
  9. selmantoz

SCROLL TUŞU GİDİP GELİYOR

zowie fk1 mousem var scroll tuşu 1-2 saniye çalışıp gidiyor nasıl bir çözüm üretebilirim ?
  10. selmantoz

MULTİPLAYER ONLİNE OYUN ÖNERİSİ

arkadaşlar corona falan derken baya oyun oynadık belki bilmediklerimiz vardır diye yazmak istedim. online olarak oynayabileciğimiz 3-4 kişi ve hikayeli olan bildiğiniz oyunlar varsa yazarsanız çok sevinirim. sistemim şu şekilde ryzen 7 3800x gtx 1050Tİ b550 gaming carbon wifi 16 gb ram
  11. selmantoz

GARANTİYE YOLLAYACAĞIM ÜRÜN ACİL CEVAP LAZIM

Arkadaşlar incehesaba garantiye ürün göndericem fakat kutusunu kaybettim başka kutuya koysam göndersem sorun olur mu garantisi falan duruyor sadece kutusu eksik bilen yardımcı olsun
  12. selmantoz

GAMEPOWER SABER SORUNLARI

arkadaşlar 5 ay önce falan incehesap gaming gecesinden 299tlye gamepower saber red switch aldım 2 hafta sonra bazı sorunlardan garantiye gönderdim geri geldi sonra home/insert/delete tuşları bozuldu yine gönderdim yine geri geldi bu sefer A tuşum bozuldu tutukluk yapıyo allah aşkına yardım edin...
  13. selmantoz

ZOWİE MOUSE DEĞİŞİMİ YAPILMALI MI

elimde benq zowie FK1 versiyonu var 3310 sensörü bulunuyor 2 yıldır falan kullanıyorum bir sorunu yok sadece skatezleri değişmem gerekiyor ama gidip 3360 sensörlü FK2-B almama gerek var mı aynı mouse orta boy düşük profilli sadece sensör farkları var yani 3310-3360 sensör arası fark yaratır mı...
  14. selmantoz

Travis Scott-Niagara Falls şarkısı neden kaldırıldı?

arkadaşlar geçenlerde travis scottun böyle bir şarkısını keşfetmiştim spotifyda dinliyordum fakat şarkı kaldırıldı ve youtubeda fan yüklemeleri bulunuyor nedenini bilen var mı
  15. selmantoz

James Donkey 325 mi almalıyım yoksa James Donkey 325s mi

James Donkey 325: https://www.incehesap.com/james-donkey-325-gaming-oyuncu-mouse-fiyati-33816/ James Donkey 325s : https://www.incehesap.com/james-donkey-325s-gaming-oyuncu-mouse-fiyati-37116/ 2 mouse arasında kaldım kullanan varsa cevaplayabilir mi merak ediyorum ne farkları var diye...
Geri