Arama sonuçları: *

• Users: SyronBlake
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Ryzen 5 7500f işlemci aldım overclock yapılmıyor

Ryzen 5 7500f işlemci rtx 5060 lı bir sistem aldım anakartım biostar a620mh aurora overclock ayarlarına girdiğimde biosta pbo görünmüyor ryzen master üzerinden de yapamadım bu sorun anakartın desteklememesi olabilir mi sizce anakart yanlış bir seçim mi (kasa hazırdı o nedenle aldım)
  2. S

Attack shark x11 indirime girer mi

Attack shark x11 modelini almayı düşünüyorum yakın zamanda black fridayde almadım ihtiyaxım yoktu mouse um sonradan bozulduğu için şuan almam lazım yakın zamanda indirime girer mi alınır mı beklemeli miyim
  3. S

sıvı soğutma rgb port çoğaltıcı

arkadaşlar sıvı soğutucu aldım rgb sini bağlayamadım rgb için tüm portlar doluydu kasanın diğer fanlarının rgb si kullanılyor büyük ihtimal o portlar için çoğaltıcı almam lazım önerirseniz sevinirim
  4. S

işlemci sıvı soğutucu öneri

CORSAIR H100 işlemci sıvı soğutu alınır mı mevcut işlemci ryzen 5 3600 bir iki ay idare etsin yeni pc alacağım zaten
  5. S

Ryzen işlemci önerisi

Asus tuf Rx5600xt evo ekran kartım b450m dragon anakartım 16gb da ramim var işlemcim ryzen 5 3600 ama işlemci nin ısınma sorunu ve performansından dolayı değişmek istiyorum sistemi darboğaz yapmayacak işlemci önerir misiniz fiyat fark etmez (ryzen 7 5800x3d uyar mı sizce)
  6. S

ryzen 5 3600 sıvı soğutucu önerisi

arkadaşlar ryzen 5 3600 stok fanda kullanıyorum ekran kartım asus rx 5600 xt evo işlemci son zamanlar fazla ısınmaya başladı öyle ki uzun süre oyunda kalınca işlemci sıcaklık sınırını aşıp kendini kapatmaya başladı svı soğutucu almayı düşünüyorum öneriniz var mı ayrıca 120 lik mi 240 lık mı...
  7. S

amd ekran kartı driver güncelleme sonrası mikrofon çalışmıyor

rx 5600 xt evo asus model ekran kartım var amd adrenalin uygulaması üzerinden bir driver güncellemesi yaptım ve mikrofonum çalışmamaya başladı tüm ses ayarlarını yaptım lakin mikrofon jak girişine takılı değil olarak görünüyor yardım edebilecek birisi var mı
  8. S

Asus tuf rx5600xt evo nun yanına hangi ryzen işlemci yi almalıyım

Arkadaşlar öncelikle merhaba şuan elimde mevcut asus tuf rx5600 xt evo ekran kartımın yanında ryzen 5 3600 işlemcim var lskin bunu ekran kartının kaldırabileceği üst düzey bir işlemci ile değiştirmek istiyorum hangi işlemciyi alabilirim
  9. S

xiaomi mi 11 lite alınır mı?

Arkadaşlar telefon almak istiyorum xiaominin mi 11 lite telefonuna baktım özellikleri fln yeterli bana göre telefonu çok yormayacağım zaten bu telefonu kullanan veya bilgisi olan var mı bu telefon alınır mı
  10. S

Dragon city microsoft store facebook oturumu açamıyorum

Arkadaşlar öncelikle merhabalar geçen günlerde oyunlardan sıkıldım ve dragon city oynamak istedim microsoft store dan indirdim ama oyunu açtığımda hesap bağla kısmından ne faceboook a ne de microsoft hesabıma bağlanamıyorum bağlaya tıkladığımda sonsuza kadar ordaki yuvarlak dönüyor ayrıca oyunun...
  11. S

Ryzen 5 3600 cbs yi kapatmak ne kadar bir performans kaybına yol açar

Öncelikle merhabalar işlemcim çok ısındığı için biostan cbs yi kapattım pek bilgim yok ama araştırdığım kadarıyla cbs nin kapatılması performansın düşmesine neden oluyormuş.Bu kayıp ne kadar bir kayıptır çok fark eder mi ?
  12. S

ryzen 5 3600 ısı sorunu

Ryzen 5 3600 işlemcim var 3600 mhz 1.1 voltta çalışıyor ryzen master üzerinden 30 saniyelik bir test yaptığımda sıcaklık 93 ü görüyor bu sizce normal mi valorantta fln 80 derecede çalışıyor
Geri