Arama sonuçları: *

• Users: syndren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

EXCELDE UFAK BİR YARDIMA İHTİYACIM VAR ÜCRETLİ KARSILIGINDA

ARKADASLAR MERHABA UFAK BİR EXCEL DOSYAM VARDA BUNU DAHA SONRA BÜYÜK BİR DOSYAYA UYARLAYACAĞIM FOTOĞRAFINI ASAGIYA BIRAKIYORUM. İSTEDİGİM SEY SU; B20 HÜCRESİNDE A20 DE HANGİ ÜRÜN YAZIYORSA ÖRNEKTE OLDUGU GİBİ RAY YAZIYOR, SAĞ TARAFINDAKİ MARKA HÜCRESİNE LİSTE HALİNDE X VE Y DAHA SONRA X MARKASI...
  2. S

Ekran kartı pin problemi

Merhaba ekran kartımın 16 pin girişi var ben de sadece bu kablo var 8 + 8 ama aynı yerden geliyor bir sıkıntı olur mu
  3. S

Bilgisayarım beni delirtiyo

Merhaba bu sorun uzun zamandır var artık sinir bozucu olmaya başladı masaüstü bilgisayarımda müzik dinlerken googleda gezerken falan pc takılıyor kulaklığa ***** bir ses geliyor ama milisaniyelik bir şey oyun oynarken bazen bilgisayar donuyor ve o milisaniyelik ***** ses uzun süre geliyor...
  4. S

Yardım YURT DIŞINDAN EKRAN KARTI ALINCA GARANTİSİ NASIL OLUYOR (ZOTAC 3060 12GB)

Japonyadan 5.000 tl ye zotac 3060 12gb ekran kartı alacağım ama garantisi nasıl olucak türkiyede kayıt edebiliyor muyuz 1 yılda olsa bir sorun olduğunda ne yapmam gerek
  5. S

2. EL EKRAN KARTI ALACAĞIM HANGİSİ İYİDİR

GIGABYTE GTX 1650 WINDFORCE 4GB OC RX 580 4GB NITRO MSİ GTX 1650 GAMING X 4GB ZOTAC GTX 1650 4GB
Geri