Arama sonuçları: *

1. Hadicanmsnde

Samsung s25 Ultra vs Xiaomi 17 Pro Max mi?

Selamlar iki telefon arasında kaldım iphone 11'den geçicem. S25 Ultra'da sinematik mod var mı iphone modellerindeki gibi ? Önerdiğiniz telefon varsa atabilirsiniz. Ayrıca sizce hangisini almalıyım ve neden? Alacak olursam Xiaomi 17 pro max'in Türkiye'ye veya en kötü Türkçe dil desteği...
  2. Hadicanmsnde

FC 26 PS5 cdsi çıkar mı ?

Arkadaşlar soru başlıkta, ön sipariş vericem de vermek yerine cdsi çıkarsa onu alayım takasta kullanırım diye düşünüyorum. Sizce FC 26 PS5 için cd çıkar mı ?
  3. Hadicanmsnde

PS4 ve PS5 oyunundan anlayan ?

Arkadaşlar merhaba PS4 var bende fakat PS5 almayı düşünüyorum. PS5 alana kadar GTA 5'i PS4 de oynayacağım. Resimde attığım sürümü alsam PS4 ve PS5 yazıyor. PS4'de 30 FPS oynanıyor diye biliyorum. PS5 aldığım zaman 60 FPS'e kadar çıkarmı bu paketi alsam ?
  4. Hadicanmsnde

Bluetooth hoparlöre bluetooth kulaklık bağlamak mümkün mü ?

Evet arkadaşlar soru başlıkta, mümkün mü ?
  5. Hadicanmsnde

Yardım 475.000TL'ye kadar araba önerisi

Arkadaşlar 475.000 TL'ye kadar araç önerebilir misiniz ? 2005 ve üzeri max 280.000 km olacak şekilde
  6. Hadicanmsnde

Yardım Parfüm önerir misiniz ?

Arkadaşlar Tudors’tan Freedom kullanıyordum, sanırım parfümün üretimi bitmiş parfüm önerir misiniz. Buna yakın koku bildiğiniz var mı ya da ne önerirsiniz? 1000 TL bütçe deneyerek test ederek kokusunu beğenerek almak istiyorum
  7. Hadicanmsnde

Yardım Bu sistem 60K eder mi ?

Arkadaşlar sistem 60 k eder mi ??
  8. Hadicanmsnde

Bu sistem parasını hakeder mi ?

Arkadaşlar toplamak yerine hazır toplanmış 2.el düşündüm fotoğraftaki sistem 75K sizce fiyatını hakeder mi ?
  9. Hadicanmsnde

Bu sistemi önerir misiniz ?

Arkadaşlar soru başlıkta, bu sistemi önerir misiniz ? Full Beyaz sistem yapıcam fakat bütçe biraz sıkıntılı. Kasada kararsız kaldım o kasa yerine başka bir öneriniz varmıdır ? Veya şunu çıkar bunu ekle dediğiniz bir şey ?
  10. Hadicanmsnde

5060ti 16 gb alınır mı ?

Arkadaşlar soru başlıkta full BEYAZ sistem kurucam 9070xt düşünüyordum beyaz fakat biraz bütçemi rahatlatmak istiyorum bi kaç ay sıkışık olucam. 5060ti beyaz var aklımda görseldeki ekran kartı alınır mı ?
  11. Hadicanmsnde

Soundbar önerisi (beyaz)

Arkadaşlar merhaba, beyaz sistem kuruyorum ve masaya uyumlu beyaz soundbar arıyorum. Aklımda Theone Harmony var. Kullanan yada bilen var mı nasıldır? Başka önerilerinizi alabilirim.
  12. Hadicanmsnde

Taksitli alışverişi iptal edince iade de taksitle mi oluyor?

Arkadaşlar merhaba, Samsung G6 360Hz aldım fakat ürün daha bana ulaşmadan iptal oldu. HepsiBurada kargosu ile geliyordu. HepsiBurada kargo hasarlı diye otomatik iptal etti. Ürün ban hiç gelmedi. 4 Taksit ile almıştım ürün ücreti 4 taksit ile mi olacak yoksa hepsi birden yatar mı ?
  13. Hadicanmsnde

Havit markası alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba yeniden sistem toplicam. Yeni bir marka buldum daha önce gözüme çarpmamıştı. Havit gaming ekipmanları alıcam sizce alınır mı ? Linkleri aşağı koyuyorum Mouse https://www.havitstore.com.tr/havit-kraken-starblaze-2-rgb-kablosuz-gaming-mouse-26000-dpi-paw3395-beyaz Klavye...
  14. Hadicanmsnde

Artık bu konular sıkmaya başladı.

Yok abi burası siyaset yeri, falan değil yaptığım da siyaset değil fakat böyle bir şey olamaz ya. Sistem toplayalım diyoruz hepsini ayarlıyoruz monitör seçiyoruz bir bakıyosunuz monitör 2 günde 20 bin üstüne koyuyor. Bunlara artık bir baş kaldırmak gerek. Şikayet edilmesi gereken neresi varsa...
  15. Hadicanmsnde

Sistem Önerir misiniz ?

Dostlar merhaba kuzene sistem alıcaz da max 35.000 TL tolerans yapıp 35.500 yapabiliriz. Hazır sistem önerir misiniz ?
  16. Hadicanmsnde

İphone 16 Kamera Hatası

Arkadaşlar Whatsapp girince telefonda bu hatayı alıyorum fotoğraf çekemiyorum nedendir? Çözümü varmıdır ?
  17. Hadicanmsnde

65.000 TL'ye kadar beyaz sistem önerisi

Arakdaşlar aşağıda ki sistemi yaptım fiyat 65.000TL Tutuyor. Aklımda NZXT kasa, fan,sıvı soğutma var fakat ilk bunlarla başlayıp sonra upgrade etmeyi düşündüm. Ekran kartı olarakta 7900xtx gönlümden geçen. Sizce 9000 serisini beklemelimiyim ? Ayrıca bu sistem bu para etmez, şunu al dediğiniz...
  18. Hadicanmsnde

Arkadaşlar x870 mi b850 mi ?

Bu anakartlardan hangisi alınmalı ? Yada önerdiğiniz beyaz anakart var mı ? https://www.epey.com/anakart/karsilastir/966274-987202/asrock-x870-pro-rs-wifi_asus-rog-strix-b850-a-gaming-wifi/farklari/
  19. Hadicanmsnde

Aynı marka model set önerisi

Arkadaşlar beyaz renk Klavye kulaklık mouse hepsi içinde olsun ama aynı marka model olsun size zahmet
  20. Hadicanmsnde

Yeni toplayacağım sisteme öneri/tavsiye

Arkadaşlar merhaba sistemi sattım yeni sistem toplicam. Full beyaz sistem yapmayı düşünüyorum. Ekle veya çıkart bunu al dediğiniz var mı ? Kasa ve soğutma nzxt seçtim sebebi tek uygulamadan tüm fanları ve soğutma fanlarını kontrol edebiliyorum. Bu tarz kasa ve soğutma önerisinde...
Geri