Arama sonuçları: *

• Users: Umutgunduz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

valorant fps sorunu ne yapmam gerek ?

arkadaşlar merhaba. benim iki tane valorant hesabım var ikisinde de bütün ayarlar aynı. fakat birinde 700 fpsleri görürken diğerinde 350-450 arası gidip geliyor yeri geliyor 200 lere düşüyor nedeni nedir bilen var mı ?
  2. U

RAM IŞIĞI YANMIYOR YARDIM

ARKADAŞLAR MERHABA BENİM RAM LERİN IŞIĞI SÖNDÜ. YAKAMIYORUM BİR TÜRLÜ. GİGABYTE B550 VİSİON D KULLANIYORUM. RGB FUSİON DA RAM GÖRÜNMÜYOR. AYRICA KENDİ UYGULAMASINDA DA OLMADI.
  3. U

işlemci fazla mı sıcak ?

arkadaşlar merhaba. 1 buçuk ay önce sistem topladım. r7 5800x- gıgabyte rtx 3070 vs. işlemci soğutucusu için de corsair icue h100i capellix 240 mm aldım. icue uygulamasında fan renklerini sıcaklığa göre ayarladığımda hep yeşilde kalıyordu yani serin. fakat yeni farkettim sürekli kırmızı oluyor...
  4. U

Sistemim çok iyi olmasına rağmen fps drop oluyor

Selamlar R7 5800x işlemci, rtx 3070 ekran kartı, 1 tb m2 ssd, 1 tb sata ssd var ama oyunlarda sürekli fps drop yiyorum. Valorant oynuyorum başlarda fps sürekli sabitti. 500-600 arası gidip geliyordu. şimdi ise bi anda 200 lere düşüyor anlamıyorum nedenini bilen biri yardımcı olabilir mi ...
  5. U

30000 ₺ sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba sistem toplayıp oyun yayın vs yapmayı düşünüyorum. Para kazanma kaygım yok maksat goy goy. R7 5800x ve rtx 3070 lı bir sistem beni tek bilgisayarda çift monitör yayın yaptırır mı ?
Geri